Agustos sonuna kadar iş aaranıyor

enver1818

Kayıtlı Üye
Agustos sonuna kadar bi boşluğum mevcut bu surede boş durmak olmaz. Mail açımı yapılır şuan kendi açtığım kanallar mevcut ve günde 20 video yükleme ile sapasağlam ayaktalar.Ayrıca video botunuz ilede yükleme yapılır. Elimin altında 3 tane internet hattı mevcut mobil ile 4 hat var. Kendi açtığım videolar adını vermeyecegim botta günde 20 'den fazla yükleme yapınca spamdan dolayı kapanıyor bunu söylememde yarar var. Belirteceginiz sistem ile +15 dogrulamasıda yapabilirim.

bana video lazım amatör ve gündemdeki güncel videolar hemde çok lazım mesela 10 000 video için ne kadar ücret istiyorsun ?

videolar tamamen yeni yani 1 2 3 aylık olacak güncel olarak logo olmayacak amatör olacak, özgün videolar olmayacak vs yani tamamen amatör yeni videolar olacak kısa videolar

bana video lazım amatör ve gündemdeki güncel videolar hemde çok lazım mesela 10 000 video için ne kadar ücret istiyorsun ?

videolar tamamen yeni yani 1 2 3 aylık olacak güncel olarak logo olmayacak amatör olacak, özgün videolar olmayacak vs yani tamamen amatör yeni videolar olacak kısa videolar

Yumi bende seni arıyordum. Mesaj sayına noldu ayrıca?

Dailymotion çalıştığını okumuştum. Dailymotion geçen ay satıldı. Acaba çalışma prensiplerinde bir değişme oldumu?

Videoyapın dailymotion apiyi yakında değiştirecekmiş, bende o anı bekleyip videoyap dailymotion bölümünü geliştireceğim. Kazanç olayında ama bir değişme var mı onu merak ediyorum?

Dailymotion çalıştığını okumuştum. Dailymotion geçen ay satıldı. Acaba çalışma prensiplerinde bir değişme oldumu?

Videoyapın dailymotion apiyi yakında değiştirecekmiş, bende o anı bekleyip videoyap dailymotion bölümünü geliştireceğim. Kazanç olayında ama bir değişme var mı onu merak ediyorum?

Nuhtv var agrida biz dailymotion canli yayin yapiyoduk baya getirisi var reis

İbo sağolsun mesaj sayıma ne yaptıysa artık :)

sanırım köklü bi değişime gidiyor dailymotion panel 1 aydır güncellenmiyor ayrıca official ve publisher değişiyor sayfanın altındaki linkleri değiştirmişler iki farklı link eklemişler panel değişebilir vs yani sıkıntılı kısacası

BEN DIYORUM daılymatıon ek alternatıf olucak sımdılık mıllet yt var dıyor ne gerek var dıyor oradada ıyı para var hocam vıdeoyap ben beceremedım cok ayrıntı ıstıyor ondan ıbrahım abının botunu kullanıyorum ama daılymatıon bot gelırse benım yerımı ayırırsan sevınırım kanal kopya kanal takıp et ayrıca daıly vıdeo atma sınırı var ardına ardına atamıyorsunuz bılgınız olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri