Ağzımda torpil patlattım

beğendim gayet başarılı bi an ağzında patlatıcan sandım ya :)

konuya verdiğin başlığı videoya verirsen daha hızlı yükselir diye düşünüyorum tabi küfür falan olabilir yalancı diye :D

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

clickbait teşekkürler.

clickbait ne ? bu aralar çok duyuyorumda meraktan sorayım dedim hazır yeri gelmişken

konuya verdiğin başlığı videoya verirsen daha hızlı yükselir diye düşünüyorum tabi küfür falan olabilir yalancı diye :D

clickbait ne ? bu aralar çok duyuyorumda meraktan sorayım dedim hazır yeri gelmişken

Clickbait kısaca dolandırıcılık gibi bir şey. :) Sahte başlık yazarak insanları videoya çekiyorsunuz tıklamalarını sağlayacak yalan başlıklar atıyorsunuz ve bu sayede çok tıklanarak para kazanıyorsunuz.

Clickbait kısaca dolandırıcılık gibi bir şey. :) Sahte başlık yazarak insanları videoya çekiyorsunuz tıklamalarını sağlayacak yalan başlıklar atıyorsunuz ve bu sayede çok tıklanarak para kazanıyorsunuz.

bilgilendirme için teşekkür ederim...

arkadaşa başlıkta clickbait yapmasını öneririm biraz yükselttikten sonra değiştirebilir...

Kandırmaca istemedim o yüzden başlığı aldatıcı koymadım dostum :)) baksana adam dolandırı falan yazmış :D ben forumdakiler bu işi yapıyo diye durumu anlayıp laf sokmazlar diye düşünmüştüm :D

yanıltıcı başlık dislike ve bildirimden başka bir şey kazandırmaz.

başlık bence ağzımda ve bir elmada torpil patlattık olsa daha iyi gibi :) yoksa sıkıntı

valla kanal güzel gibi geldi şu başlık şu videodan sonra leş atıyor benim için clickbait hayatımda en sevmediğim şey.

tam manyak dedim, sende o anda manyağım dedin (:
bende gerçekten patlatacaksın sandım, başarılı olmuş

Ağızınızdaki torpili son anda çıkarıp atsaydınız başka bir torpili aynı anda patlatsaydınız diyorsunuz ya ben manyak değilim O aşamaya gelince dislike verip çıkan olur diğer türlü cesaret edememiş son anda vazgeçmiş olursunuz elmanın durumundan sonra ağzınızdan çıkardığınıza şükür etmiş gibi davranırsınız ağzımda neredeyse torpil patlayacaktı

Ağızınızdaki torpili son anda çıkarıp atsaydınız başka bir torpili aynı anda patlatsaydınız diyorsunuz ya ben manyak değilim O aşamaya gelince dislike verip çıkan olur diğer türlü cesaret edememiş son anda vazgeçmiş olursunuz elmanın durumundan sonra ağzınızdan çıkardığınıza şükür etmiş gibi davranırsınız ağzımda neredeyse torpil patlayacaktı

Buda güzel fikirmiş hocam ama naparsam yapıyim illa başka fikirlerde üretiliyo :) Bide dislikleları kafaya takmayın çünkü youtube'un kendi eğitiminde bile like yada dislike sayısının önemi olmadığını anlatıyolar (bizzat katıldım). kaldıki genel olarak güzel bir video oldu ve anında çıkanların sayısının daha az olucağını düşünüyorum. Gerçi bunu bi kaç gün sonra istatistiklerde görücez :D

bilgilendirme için teşekkür ederim...

arkadaşa başlıkta clickbait yapmasını öneririm biraz yükselttikten sonra değiştirebilir...

Ben geçen yapmıştım hiç izlenmeyecek video 1 haftada 400 k oldu :D ama 2200 like 2000 disslike vardı ?

Ben geçen yapmıştım hiç izlenmeyecek video 1 haftada 400 k oldu :D ama 2200 like 2000 disslike vardı ?

2200 like gayet başarılı :D
ya böyle yapınca millet tutamıyo kendini yorum falan atıyo
yorum yapıncada bi tık daha yükseliyo video :D

Not : hiç yapmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri