Ağzımdan kan akıyor

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaslar kusura bakmayın böle bir konu açtım ama merak ettim sürekli son 45 dakikadır kan tükürüyorum kan kusuyorum varmı basına böle bişi gelen netten bakmaya çalıştım akciger kanseri belirtisi doktorada hemen gitmek isteymiorum bu saatte yarın gidicem ama sormak istedim sizede

up up beyler acil bilenler baksın konuyu uplayın sürekli

kan tükürmek dişten olabilir de kan kusuyorsan iş ciddi olabilir doktora gitmen şart

hiç bişey olmadı tüm gün evdeydim düşmedim çarpmadım n,ie olurki iç kanama hocam

Kan gelmesinin nedenleri bunlarmış ..

Ağız İltihabı
Ağıziçi yaralar
Burun Travmaları
Diş ve Dişeti Hastalıkları
Diş Çürükleri
Diş Dolgusu, Takma Dişler ve Kaplamalar
Diş Temizliği (Diş Fırçalama)
Diş Çekimi Sonrası Kanamalar
Diş Plakları
Bademcik İltihabı
Boğaz Kanseri
Faranjit
Verem
Akciğer Kanseri
Akut ve kronik bronşit
Kanama Diyatezi
Karsinom
Hanta Virüsü
Hemofili
Lösemi
Pansitopeni
Tonsilektomi Sonrası Kanama
Trombositopeni
Travma Çeşitleri
Viral Hemorajik Ateş
Mide Ülseri

Hocam simdi imkanin varsa git allah(cc) korusun kotu biseyler olmasin bekleme yarina

hocam bence bi gidin acile ne olur ne olmaz önemsemezlik yapma kan kusmak demek bir problem olduğunun belirtisi olabilir

Aklına kötü seyler getirme kardesim ama bence suan bi acile git burda sorma bence önce Sağlık!

içten yani boğazından geliyorsa sorun vardır ama dişten veya burnun kanadıysa onun kanı olabilir dişle burundan bişey olmaz.

kardeşim doktora gitsene sen ne bekliyorsun kan ''kustuysan'' bir dakika bile bekleme

Yaklasık 2 haftadır bendede bu olay var her sabah öksürünce kan tükürüyorum sürekli, diş teli taktırmıştım acaba ondan mı diyorum boğazımdan geldiğinide hissediyorum bi ara doktora gitmeli.

yorumum belki ağır olacak ama ölmeyi mi bekliyorsun ?

Kan tükürüyorum desen ağızda bi kanama diyebilirizde. Kan kusuyorum falan diyorsun. Durum ciddi doktora git sen kardeşim.

Allah korusun kardeş, acile derhal gitmeni öneririrm.
Eğer ki öksürüyorsan ve öksürüğünle geliyorsa kan akciğer ve ya solunum yolunda sıkıntı vardır
Ama kusar gibi geliyorsa, midende hafif te olsa bir ağrı varsa ülser gastrit gibi bir şeydir, agzına kan yanında acı su da gelir.
Yaşın çok genç yanlış yönlerdiymeyeyim ama iki sıkıntı için de derhal acile gitmeni öneririm, gastrit bile olsa erken davranmazsan ilerde sıkıntıların artar

Hocam oksuruk falan var miydi,bencede bi acile gidin madem bu konuyu astiniz dinleyin bizi :D :D :D Saka biyana gidin hocam yarina cikacagimiz malum.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri