beyler geceden beri harıl harıl calısıyorum acaba hangi kategori bulurum nerde parayı vururum sayfa to 1in altında nasıl arttırırım diye düşünüyorum bu aradada telefouma sürekli bildirimler geliyor şak şuk şak şuk ötüyor ama ben ya oyun mesajı yada oyun istegi diye pek umursamıyordum takii saat 0230 da cüara içmeye balkona çıkana kadar dedim sigara içerken birde telden oyun oynayayım dedim bi baktımki telefona gelen şak şuk bildirimleri faceden gelmiş megersem bugun benim dogum günümmüş 
işin kötüsü evlilik yıldönümümüzde aynı gün gecen sene bugun evlenmiştik dedimki dogum günümü nasıl olsa unutmam böylelikle evlilik yıldönümüzüde unutmam ama gel gelelimki ben daha dogum günümü bile hatırlamıyorum.
Hatunda saat 12den sonra bir tiripler felan yapıyor bende pek sallamamıştım acıkcası(genelde pc basında cok oturunca trip atarda) ama megersem busefer haklıymıs ben EŞŞEK ilk yıldönümümüzü unutmuşum SİZ SİZ OLUN yutubu bu kadar kafaya takmayın.
Hatunda saat 12den sonra bir tiripler felan yapıyor bende pek sallamamıştım acıkcası(genelde pc basında cok oturunca trip atarda) ama megersem busefer haklıymıs ben EŞŞEK ilk yıldönümümüzü unutmuşum SİZ SİZ OLUN yutubu bu kadar kafaya takmayın.