Ah youtube.. calismak lazım...

ama bu trende kaçmaz be abi, sosyal hayata bir süre ara verip yardır en iyisi bu :D

Arkadaşlar öyle hallendim, konu açayım dedim..

biraz önce arkadaşlarım aradı kızlı erkekli en sevdiğim cluba gideceklermiş severim bu arkadaşlarımıda harbi insanlardır, çağırdılar.. Nasılda canım çekti bi bilseniz:o

Ama işte boş durmamak lazım bazı şeyleri istiyorsak bazı şeylerden ödün vermemiz lazım, bu reddemeyeceğim teklifi, reddettim...

youtube bana paramı carcur etmemek gerektiğini , calismayı , azim ve sabrı öğretti..

yapmam gereken bir ton işim var sabaha kadar malesef gelemeyeceğim dedim, çok şaşırdılar..

Edit: Sanırım büyüyorum..

para araç olmalı amaç değil.Bu işi hayatla beraber idame ettirirseniz keşke sözcüğünü ilerde kullanmamış olursunuz.

Hocam bence sen youtubede kanal açmak değil, kendini bu modda hissetmek istemişsin. Mesela bugün sabahtan beri veya geçtiğimiz günler gece gündüz spam mı yapıyordun? Bence hayır.. En sevdiğim arkadaşlarım ve en sevdiğim clup demişsin, bence gitmeliydin..Gelsen gelsen 2de 3te gece eve girerdin kaldığın yerden devam ederdin.Veya atar kafayı o çakır keyifle uyur sabah uyanır güzelce kahvaltını yapıp akşama kadar telafi edebilirdin durumu ki ortada telafi edilmeyecek bi şeylerde yok. İhmal ihmali doğurur..Hayatını erteleme. Bol kazançlar, iyi geceler :)

Buyuk ekranli bi akilli telefon al benim gibi , rdp ile barda sokakta , trafikte her yerde yuklemeye devam :D

Kızdan ayrıldım sevgililer günü yaklaşırken. Bir yandan kurtuldum diyordum ama bir yandan da bakmışım ki tam 1 aydır pc başında dışarı 4-5 kere çıkmış birisi oluverdim. :)
Ben 32 yaşında bu asossyalliği zor kaldırıyorum kardeşim. Ne işin olabilirki o kadar önemli. Giden bir iki kanalın olur 100-200 dolar daha az kazanırsın olur biter.. O yaşlarda özel sektörde çalışmaya başlamıştım. Güzel paralar alıyordum. Bir gecede 400-500 tl harcadığımı bilirim. Ama geri dönüp bakınca çokta pişman değilim. O yaşların kıymetini bilin gezin dolaşın, eğlenin kardeşim. Ben bazen kafayı sıyıracak gibi oluyorum. Tek başına bir evde tüm gün pc başında.. Bazen keşke diyorum kızdan ayrılmasaydım kafamın eti yeseydi yine, yine her akşam çıksak o cafe bu bar benim deseydik diyorum, sonra yine bana gelseydik diyorum. :D Valla ne daralmışım ya.. Telifler bir yandan, bazı şeylerin yokluğu bir yandan. :)

Eski üye olmama rağmen, 1 ay önce 1000 küsürlerde olan mesaj adedim bile 3500 e yaklaşmış. Tam bir asosyal oldum son 1 ayda.

Uzun oldu ama lafın kısası çıkın gezin birader. Beni arkadaşlarım arasa anında çıkar gezerim. Ama hepsi evli :D Bu ara tek dostum ytpara ve youtube oldu. Hapis hayatı yaşıyorum evde resmen..

Buyuk ekranli bi akilli telefon al benim gibi , rdp ile barda sokakta , trafikte her yerde yuklemeye devam :D

yav sorma telefondanda botla yükleme yapıyorum bunu öğrendiğim iyi olmadı :D

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:50 ----------

Hocam bence sen youtubede kanal açmak değil, kendini bu modda hissetmek istemişsin. Mesela bugün sabahtan beri veya geçtiğimiz günler gece gündüz spam mı yapıyordun? Bence hayır.. En sevdiğim arkadaşlarım ve en sevdiğim clup demişsin, bence gitmeliydin..Gelsen gelsen 2de 3te gece eve girerdin kaldığın yerden devam ederdin.Veya atar kafayı o çakır keyifle uyur sabah uyanır güzelce kahvaltını yapıp akşama kadar telafi edebilirdin durumu ki ortada telafi edilmeyecek bi şeylerde yok. İhmal ihmali doğurur..Hayatını erteleme. Bol kazançlar, iyi geceler :)

yav işte dedim şimdi gitsem kafayı zurnalarız eve gelir yatarız hiç bi iş yapamayız falan derken..

ne bileyim ya artık kaçtı gemi, gittiler bile :D check in atmışlar :D bende [MENTION=9258]youtube[/MENTION] diye atıcam :D

edit: bu arada [MENTION=9258]youtube[/MENTION] dedik, öyle kullanıcı varmış seninle bir alakası yok hocam yanlış olmasın :D

allahım hayata bak komedi ve trajedi içersinde arafta kalmışız .. :D

Olay club olmasa çok büyük hata etmişsin derdim. Çık arkadaşlarınla eğlen kafeye git meyve suyunu içerek okey oyna sohbet et. Paraları kazanma amacı dışarı rahat çıkabilmek, rahatça mutlu harcamak. Böyle sürekli çalışırsan çalıştığının anlamı kalmaz saçmalık olur.

Olay club olmasa çok büyük hata etmişsin derdim. Çık arkadaşlarınla eğlen kafeye git meyve suyunu içerek okey oyna sohbet et. Paraları kazanma amacı dışarı rahat çıkabilmek, rahatça mutlu harcamak. Böyle sürekli çalışırsan çalıştığının anlamı kalmaz saçmalık olur.

yanlış anlama ama meyve suyunu içerek okey oynaya güldüm :D

Bence hocam kapatın bilgisayarı arayın arkadaşlarınızı geliyorum diyin kafanızı dağıtın biraz

youtube benim için, 3ci planda
ovv bana club teklifi gelse. Şerefsizim koşarak giderim :)
hele bide kızlı ortam ise.

Hocam kendinizi kaptırmayın, mesela ben aylık 4 haneli kazanıyorum. Ama her gün dışarıya çıkıyorum birşeyler yapıyorum
kazanmak için, çok çalısmak değil

youtube benim için, 3ci planda
ovv bana club teklifi gelse. Şerefsizim koşarak giderim :)
hele bide kızlı ortam ise.

Hocam kendinizi kaptırmayın, mesela ben aylık 4 haneli kazanıyorum. Ama her gün dışarıya çıkıyorum birşeyler yapıyorum
kazanmak için, çok çalısmak değil

bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını , lakin aç idik yedik karanfil parasını ...

aylık 4 haneli kazansam emin ol bugün o cluba giderdim . ama işte tek sorun bu. bunun için gitmedim nezamanki aylık 4 k hanenin en düşüğünü alırım ozaman gidebilirim

Arada gidip gezmek tozmak gerekir hocam. Yoksa etrafınızda halini hatrını soracağınız dostunuz kalmaz :)

1 sene adam akıllı çalışıp ondan sonra keyfinize bakın derim.

şahsen ben sürekli evde geçirdiğim 1 günde 30 iş yapıyorsam dışarı çıkıp geldiğimde 50 iş yaparım

Uykundan biraz ödün vermeyi başarabilirsen hem sosyal hem youtuber olursun...

Bazen yarını yaşayabilmek için bugünü harcamak gerekiyor. Madem bugününü harcamak istiyorsun o zaman forumdan çık ve cluba gitmeyişinin hakkını ver..

sosyal hayat bence youtube çalışmada çok iyi motivasyon oluyor. benim çalışma saatlerim stabil. 1 aydır aksattığım gün olmadı.
13.00 - 21.00 sosyal hayat
21.00 - 07.00 molasız youtube.
07.00 - 13.00 uyku

bence kendine bi plan program yap ve bunun içine sosyal hayatı koy. youtube çalışırken motivasyon çok önemli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri