aile hekiminden rapor almak

neverexisted

Kayıtlı Üye
arkadaşlar randevu sisteminde en erken gün 2 ocak gözüküyor benim ptesi rapor almam lazım. randevular yarım saat yarım saat sizce gitsem alabilir miyim randevu

aile hekiminden hiçbir zaman randevu almadım ben. direk gidiyorum. şuana kadar hiç sorun çıkmadı.

aradan girip alabılırsın yada 4 e dogru kımse kalmaz. Lakın aile hekimininın senı ıyı tanıyor olması gerek ohal dolayısıyla vermıyor cekınıyorlar

---------- Spam Engelliyici 23:44 ---------- Önceki Mesaj 23:43 ----------

@se7v7en
sizinki yogun degıldır yogun olanlar randevusuz bakmıyor zaten bakmaya vaktı olmuyor

2 ocakta randevun var mı? eğer o güne rapor lazımsa sorun olmaz iş günü bitmeden alırsan.

zaman zaman değişir başında hasta yoktur gel der bakar. başı kalabalıktır seni tersler git randevu al diye. öğleden sonra genelde boş olurlar.

ünideyken çok yapıyordum bunu ya vize zamanı özellikle mazeretlere girebilmek için. direk giderdim sıramatikten sıra alırdım 15dkya girerdim direk net doktor hanım sınavım var çalışamadım kalmak istemiyorum rapor yazabilir miyiz ya ishal yazarsınız diyodum tak alıyodum hey gidi

ünideyken çok yapıyordum bunu ya vize zamanı özellikle mazeretlere girebilmek için. direk giderdim sıramatikten sıra alırdım 15dkya girerdim direk net doktor hanım sınavım var çalışamadım kalmak istemiyorum rapor yazabilir miyiz ya ishal yazarsınız diyodum tak alıyodum hey gidi

bende aynı dertten muzdaribim sınav sabah 10da raporu öğlen alsam sıkıntı çıkmaz dime

arkadaşlar randevu sisteminde en erken gün 2 ocak gözüküyor benim ptesi rapor almam lazım. randevular yarım saat yarım saat sizce gitsem alabilir miyim randevu

Benim bildiğim kadarıyla sistem üzerinen işliyor herşey bu yüzden bakmayabilirler acile gitmeyi dene [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bende aynı dertten muzdaribim sınav sabah 10da raporu öğlen alsam sıkıntı çıkmaz dime

yok yok çıkmaz aynı gün içinde al da sıkıntı yok ertesi gün gittiğinde geçmişe dönük vermiyorlar. aile hekimini tanımıyorsan direk samimi muhabbete girme doktorla. içeri gir direk ben ishalim sınav var tamamlayabileceğimi sanmıyorum sınavı rapor alabilir miyim de

hocam yakınınızda psikiyatri merkezi varsa ÖZEL olacak ama oraya gidin 10 bile veriyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri