Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son iki aydır bana o soruyu sormuyorlarBenimkilerde yok yalan para gelmez diyordular ta ki ilk para hesaba yatana kadar şuan ise bu ay kaç gelecek diye soruyorlar
17.5 yas (ama akıl yası allaha bın sukur cok cok ıyı) sımdı adsense hesabını kendı adıma kaydetsem suan babamın adından yarında babamla gıtsem kendı adıma hesab acsam sorun cıkarmı sorun dedıgım adsense hesap ısmını degıstırıyorsuz dıye ?
Merhabalar Arkadaslar,
Ailem ytden para kazanacağıma inanmıyor yt ye adsenseye ınanmıyor ve hıc ama hıc guvenmıyor benı bızı dolandıracagına ınanıyor gecen adsense hesabını kımlık ıle onaylattım artık banka hesabı acmaya onları ıkna edemıyorum (babamın adına adsense) nasıl guvenılır olduguna ıkna ederım babamın bankada azcık bırıkmıs parası var ve ufak bır arazısı var ne yapabılırım dolandırılacagına ınanaıyor ? neler yapabılırım
Merhabalar Arkadaslar,
Ailem ytden para kazanacağıma inanmıyor yt ye adsenseye ınanmıyor ve hıc ama hıc guvenmıyor benı bızı dolandıracagına ınanıyor gecen adsense hesabını kımlık ıle onaylattım artık banka hesabı acmaya onları ıkna edemıyorum (babamın adına adsense) nasıl guvenılır olduguna ıkna ederım babamın bankada azcık bırıkmıs parası var ve ufak bır arazısı var ne yapabılırım dolandırılacagına ınanaıyor ? neler yapabılırım
Benimkilerde yok yalan para gelmez diyordular ta ki ilk para hesaba yatana kadar şuan ise bu ay kaç gelecek diye soruyorlar
hala sorumuza cevap yok![]()
17.5 yas (ama akıl yası allaha bın sukur cok cok ıyı) sımdı adsense hesabını kendı adıma kaydetsem suan babamın adından yarında babamla gıtsem kendı adıma hesab acsam sorun cıkarmı sorun dedıgım adsense hesap ısmını degıstırıyorsuz dıye ?
sınırı astık kesınlesen daha dogrusu sınırı astı banka hesabı gırmem gerekıyor parayı almam ıcın ınanmıyorlar babamın adına adsense
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.