Ailem Yt' ye Adsense'ye güvenmiyor

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ünv okuyorum 3 ay boyunca inanmadılar şaka gibi geliodu 3 ay dan sonra bidaha anneme para gönderme dedim inandı şuan video yükle boş oturcağına diolar :D

Memur olsan bu paraları kazanamazsın ama ben bile güvenmiyorum artık youtube a

adsense bile hesap banlamaya başladı para ödemeden. Ayrıca çoğu partnerde artık ödemeleri yavaşlattı elde 1 2 tane partner kaldı onlarda awe gibi olur yakında.

https://www.youtube.com/watch?v=Myx_woLCE1o

bu arkadaş güven durumunu çözer her türlü :D

hahahha aklıma bu caps geldi hala gülüyorum :D

3173incid7468876.jpg

herkeste öyle kardeşim
yaşım 21 11 olmadan fişi çekerlerdi
şimdi hiiiiiç gelmiyorlar bile ev hesabı yapıyorlar

benim bi adsense var 3-4 aydır ellemedim.partner ağırlıklı çalışıyorum.sana da aynısını öneririm
adsense çalışmak kolay değil daha fazla yatırım gerektirir ünlem gibi bi bela var.daaha fazla zaman kaybın olur.
sen partnerden paranı kazan biraz parayı ayır kendine durumunuz zorsa pazar parasını ver.taksidi ver bişeyleri ver emin ol durumlar değişir..ama arada sırada çalıştığını da göster ki homurdanmasınlar.

---------- Spam Engelliyici 06:22 ---------- Önceki Mesaj 06:17 ----------

Benim babam isi birakayim banada Youtube'u ögret diyor :D
geçen annem öyle dedi öğretemedim ya
6 ay önce kız arkadaşıma yine bir haftada öyle böyle öğretmiştim ama şimdi oturduk :D bunun vds si var botu var videolarıma ggirmesi biraz zorlaştılar o var partner başvurusu var daveti var..farklı ip mevzusu var
bi de en zoru bana sürekli sibel can atarım ben bilmem şu diziyi atarım ben deyip duruyor..herşey olur sanıyor :D
baktım olmayacak..
sana on kanal vereceğim ay sonu ne gelirse deyip sıyrıldım :/
hakkaten geçen zaman aralığında çok zorlaşmış işler farkettim de , bana bugün biri gelse öğretse üşenir bırakırım

Atı alan üsküdarı geçti onlar güvenmesin önyargılı olma konusunda 1.milletiz.

Babamda zamanında senin ailen gibi diyordu şimdi ise okulu bırak bu işe devam et diyo para tatlı ya :D

Merhabalar Arkadaslar,
Ailem ytden para kazanacağıma inanmıyor yt ye adsenseye ınanmıyor ve hıc ama hıc guvenmıyor benı bızı dolandıracagına ınanıyor gecen adsense hesabını kımlık ıle onaylattım artık banka hesabı acmaya onları ıkna edemıyorum (babamın adına adsense) nasıl guvenılır olduguna ıkna ederım babamın bankada azcık bırıkmıs parası var ve ufak bır arazısı var ne yapabılırım dolandırılacagına ınanaıyor ? neler yapabılırım

Ugrasma adsense ile , önce partner bir kanala gir orda kazan, ailene göster bu kazancı sonra adsense işine gir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri