Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar spam kabul etmiyor soktum diyorsunuz biz spam bastık günlük iyi bir gelire getirdik attılar ne olacak bir garantisi varmı ?
videolar bu haliyle kalırsa atılmıyacak. geçen herkez atıldı bunlar sağ kaldı onu diyorum 2 saattir.
buda bi kanaldan görüntü.
Screenshot by Lightshot
herkez atılmadı hocam yanlış biliyorsunuz air bütün spam kanalları atmadı
Bir kanalda 177 abone var ama ayni izlenimli diger iki kanalinda 0 ? Garip degilmi?
Ayrica taktigide size soyleyeyim ozgunu atucan biraz izlenim kasip kanali partnere sokucan sonra onlari silip spam atican yakalanmazsan parani alican olay bu kadar basit neyini anlamadiniz.
kanal takip programıyla alakalı 0 abone kanal takip her zaman doğru göstermiyor.diğer taktiğe gelince benimkisilye bi alakası yok deneyin onuda hayırlı olsun
satın almıyacaklar yazmassa sevinirim.
airde bu sekilde degilse bile diger özgün kanal alan partnerlerde bu sekilde cok rahat kanal sokuluyor.
tanıdıgımdan duydumu söylüyorum herkez atılıp atılmadıgını bilmiyorum.
mesajınızda HERKEZ atıldı yazdığınız için böyle bir açıklama yaptım . hayırlı satışlar
Sayemizde konun hep popülerlerde hala mesaj yazmayın diyorsun biz yazmassak kendin artık günden 3 defa up ceker durursun.
en alta insin bırak.spam yapıyon resmen ya.
konuda 35 mesaj var 16sı senin simdi spamı benmi yapıyorum
Hadi hadi iyisin bak konuyu yine en üste tasıdım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.