Airbnb 179 TL İndirim Fırsatı

baris13

Kayıtlı Üye
Selamlar ;

Yurt dışı gezilerimde tercih ettiğim, airbnb uygulaması 179 TL'lik indirimle konaklama sağlamaya başlamış.

Airbnb kısaca bahsetmek gerekirse, şirket-işletme olmadan kişilerin kendi evlerini sizlere kiraladıkları bir uygulama. Çok basit kullanıma sahip, konum seçip istenilen özelliklerde ki evleri arayıp kirayalayabiliyorsunuz.

Airbnb, arkadaşlarını davet etme koşulu ile davet edilen kişilere 179 TL indirim sağlamakta. Sizlere benden ücretsiz biçimde 179 TL veriyor.

Daha sonra kalmak istediğiniz yerden bir ev seçiyorsunuz, 3 gün 5 gün ne kadar kalacaksanız ayarlıyorsunuz. Daha sonra bu tutar otomatik olarak düşüyor toplam hesaptan ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.

Sanırım 200 küsür TL üstüne bu indirimi veriyor. Yani mesela günlük 110 TL kiralık bir yer buldunuz, 3 gün aldınız, 330 sonra bu tutardan indirim tutarı düşüp 150-160 kalıyor. Bazı evlerde temizlik ücreti vb var ama bu airbnb ile ilgili değil ev sahibi ekliyor. Yani 179 tl indirim yaptı ama başka masraf çıkıyor diye bakmayın, gerçekten tüm indirimi uyguluyor airbnb. Çok uygun evler çıkıyor denk getirirseniz resmen bedava gibi olur sizin için

Daha yeni deneyimlemek için bir arkadaşıma gönderdim ve kendisi uyguladı indirim toplam paradan düşmüş.

Referanssız link vermek zorunlu vereceğim, fakat referanssız üye olursanız 179TL indirimi alamazsınız haberiniz olsun :)

Daha sonra size ekstra indirimlerde veriyor, hem otellerden ucuz hemde bu indirimle bedava gibi fiyatlara konaklama yapabilirsiniz.

Referanssız : www.airbnb.com

Referanslı ve 179 TL indirimli : https://www.airbnb.com.tr/c/barisa317?currency=TRY

En azından referans ile üye olanlar veya airbnb indirimi kullananlar konuya yorum yazarsa , daha fazla kişi görür ve bu indirimden yararlanabilir.

EKLEME

vpn ile yurtdışı üzerinden üye olursanız 320tl hediye ediyor. tr içi 179tl

Tarık hocamız bilgilendirme yapmış, VPN ile yurtdışı üzerinden üye olursanız tam 320 TL hediye ediyormuş.

Son düzenleme:
179 TL hediye indirim devam ediyorken kaçırmayın derim

Seyahat etmek isteyenler varsa 179 TL daha ucuza kalsınlar, güncelleyelim

İndirim devam etmekte, hiç bir şey yapmadan 179 TL kazanabilirsiniz.

Yılbaşı için rezervasyon yeri soran arkadaşlar var, Bursa Uludağ ve Kocaeli Kartepe-Maşukiye mevkiilerine bakabilirler.

Güncelleyelim, Yılbaşı için 179 TL indirimi kaçırmayın

takip. ocaksonunda karsa gideceğim karsta da uygulama kullanılıyorsa dneyebilirim. kendim otostopçuyum normalde. couch evlerinde kalıyorum couch bulamadığımda başvurabileceğim bir uygulama. teşekkürler paylaşım için

takip. ocaksonunda karsa gideceğim karsta da uygulama kullanılıyorsa dneyebilirim. kendim otostopçuyum normalde. couch evlerinde kalıyorum couch bulamadığımda başvurabileceğim bir uygulama. teşekkürler paylaşım için

Selamlar ;

Kars'a baktım şimdi en az 30+ konum var karsta da kiralık yerler, bir göz atın derim fiyatları da uygundu. Gecelik 60-90 TL arası kiralık evler var baya.

Türkiye'nin ve hatta Dünya'nın her yerinde çok daha uyguna kiralık evler bulabilirsiniz.

Selamlar ;

Kars'a baktım şimdi en az 30+ konum var karsta da kiralık yerler, bir göz atın derim fiyatları da uygundu. Gecelik 60-90 TL arası kiralık evler var baya.

Türkiye'nin ve hatta Dünya'nın her yerinde çok daha uyguna kiralık evler bulabilirsiniz.

bilgilendirmeler için çok teşekkürler. ilk fırsatta üye olacağım. şu anda telefonun netinden bağlandığım için pek fırsatım olmuyor başka işlerden dolayı.

Yılbaşına bir kaç gün kalmışken uygun fiyattan güzel yerleri kaçırmayın derim

üye oldum dostum. Sanırım sana da 98 tl indirim verdi :D

Bana henüz vermiyor :D

98 TL de değil, eğer siz bir konaklama yaparsanız ve tamamlarsanız rezervasyonunuzu yani bir yerde kalırsanız, siz kaldıktan sonra bana tek seferliğine 65 TL veriyor. Tabii nakit para vb değil, bende o 65 tl ile indirim alarak bir yerde kalabiliyorum.

Yani benim refimden üye olunca size sanırım 150 TL civarı indirim veriyor , bana da ancak siz benim refimle üye olup bir yerde kalınca 65 TL veriyor ama bakalım biraz biriksin belki 2 gün bir yerde kalacak para birikir banada hedefim :D

Ortalama 150-200 TL buralarda evler , 300-400 TL indirim birikse güzel olur ama bir sürü üye olan var hiç kalan yok :D

Bana henüz vermiyor :D

98 TL de değil, eğer siz bir konaklama yaparsanız ve tamamlarsanız rezervasyonunuzu yani bir yerde kalırsanız, siz kaldıktan sonra bana tek seferliğine 65 TL veriyor. Tabii nakit para vb değil, bende o 65 tl ile indirim alarak bir yerde kalabiliyorum.

Yani benim refimden üye olunca size sanırım 150 TL civarı indirim veriyor , bana da ancak siz benim refimle üye olup bir yerde kalınca 65 TL veriyor ama bakalım biraz biriksin belki 2 gün bir yerde kalacak para birikir banada hedefim :D

Ortalama 150-200 TL buralarda evler , 300-400 TL indirim birikse güzel olur ama bir sürü üye olan var hiç kalan yok :D

normalde otostopçuyum kalacak couch evleri buluyorum ama bulamazsam başvururum bu siteye. tek olduğum zamanlarda buralarda konaklamak pahalıya mal olur. Kars ta baktım hocam bi deneme yaptım 750 tl lik alışverişe 130 tl indirim veriyor.250 liralık konaklama ve üzerine ücret tutarına göre indirim uyguluyo. neyse ihtiyacım olduğunda bakacağım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri