AirTies Air 5650 v2 ADSL / VDSL Modem uygun mudur ?

cecenistan

Yasaklanmış

31jo80.jpg

AirTies Air 5650 v2 ADSL / VDSL Modem 40 liraya bir arkadaş satıyorda sağladığı performans avantajları yada dez avantajları nedir arkadaşlar öneriyor musunuz evimde tp_link kullanıyorum onlıne oyunlarda pingden gecılmıyor sorunumu cozer mı acaba ?​

Ping sorunun modemden kaynaklandığını düşünmüyorum, Net sağlayıcını arayıp hattı kontrol ettirmelisin.
Modem değiştirince ping seviyesi düşmez gibi geliyor bana.
Bir başka modem varsa onu dene derim önce bu modemi almadan.
Boşu boşuna modem almak zorunda kalma.

Ping sorunun modemden kaynaklandığını düşünmüyorum, Net sağlayıcını arayıp hattı kontrol ettirmelisin.
Modem değiştirince ping seviyesi düşmez gibi geliyor bana.
Bir başka modem varsa onu dene derim önce bu modemi almadan.
Boşu boşuna modem almak zorunda kalma.

ttnetı aradıgımda hıcbır sıkıntı yok dıyor, ama aynı sekılde kuzenımde kullanıyor onun pıngı dusuk cs'de benımkı ucuyor 70 80 nişanı zor alıyorum :)

31jo80.jpg

AirTies Air 5650 v2 ADSL / VDSL Modem 40 liraya bir arkadaş satıyorda sağladığı performans avantajları yada dez avantajları nedir arkadaşlar öneriyor musunuz evimde tp_link kullanıyorum onlıne oyunlarda pingden gecılmıyor sorunumu cozer mı acaba ?​

Aynısı şuan bende var memnunum

satan arkadaş yakınlardaysa yani mümkünse takıp dene hocam bi,emin ol işine yarayacak mı yaramayacak mı.

bendede 4 tane var bundan şu an aktif kullanıyorum sorun yok net baya bi hızlı fiyat olarak birşey diyemem

ping sürekli yüksekse sorun modemle ilgilidir, yok ama hızlı zamanları da oluyorsa hat kalitesiyle alakalıdır, tepki hızı kısıtlıdır.
servis saglayıcısını ara kontrol ettir önce. Gerçi onlarda süper bilgili değil ama kontrol etmiş olursun. Geçmiş zaman, özellikle akşamları yavaşlık oluyorsa netinizde o zamanlar herkes giriyor internet yavaşlıyor demişti telefondaki hanımefendi bana :D

bendede 4 tane var bundan şu an aktif kullanıyorum sorun yok net baya bi hızlı fiyat olarak birşey diyemem

inşaAllah bendede oyle olur hocam :)

Bende ki görselde ki ürün wifi den memnunum çekiyor tabi araya engel girdikçe düşmeler oluyor kalitede

tesekkur ederım hocam tesvık ettınız benı alayım oyleyse fıyatıda uygun gorunuyor bırkac bakınayım dedım 100 150 230 cıvarında fıyatlar

ping sürekli yüksekse sorun modemle ilgilidir, yok ama hızlı zamanları da oluyorsa hat kalitesiyle alakalıdır, tepki hızı kısıtlıdır.
servis saglayıcısını ara kontrol ettir önce. Gerçi onlarda süper bilgili değil ama kontrol etmiş olursun. Geçmiş zaman, özellikle akşamları yavaşlık oluyorsa netinizde o zamanlar herkes giriyor internet yavaşlıyor demişti telefondaki hanımefendi bana :D

yok hocam ben ne zaman gırsem pıngler havada ucusuyor sabıt hep zamana gore hıc farklılık gosterdıgını gormedım daha oncesındede turkcell vınnda aynısı oluyordu hadı onu anlıyordumda ultranettede boyle olunca artık var bı sıkıntı bellı :)

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

30 TL'ye aldım arkadaslar umarım hem fıyatta makul hemde benı tatmın edecek olur :) fikirleriye yön verenlere tesekkur ediyorum

Son düzenleme:
uydunet varsa direk ona geç derim. TTNET mi aman uzak dur :)

Alınabilir güzel modem. Fiber e geçersen de kullanırsın.

2 aya sozlesmem bıtıyor turknetı dusunuyordum kesın degıl ama en azından farklı bır kurulus uydunette tam olarak ne var hocam ıcerıgı olarak
20mbit hız televizyon ve uydu yayını dahil aylık 55TL. Fenamı :). Gelen hız 25Mbit. Bir dosyayı 25mbit hızla kesintisiz indirebiliyorsun. İnternet yavaşladı durdu muhabbetleri asla ve asla olmaz! En iyisi uydunet ;). 50mbit hız var oda ayda 79TL. upload sınırsız.

20mbit hız televizyon ve uydu yayını dahil aylık 55TL. Fenamı :). Gelen hız 25Mbit. Bir dosyayı 25mbit hızla kesintisiz indirebiliyorsun. İnternet yavaşladı durdu muhabbetleri asla ve asla olmaz! En iyisi uydunet ;). 50mbit hız var oda ayda 79TL. upload sınırsız.

hocam 75 lira verıyorum ıhtıyacımıda gıderdıgız yok 4 lıra daha verır keyfıme bakarım eger dedıgınız gıbıyse cok cazıp gelıyor

hocam 75 lira verıyorum ıhtıyacımıda gıderdıgız yok 4 lıra daha verır keyfıme bakarım eger dedıgınız gıbıyse cok cazıp gelıyor
Aynen hocam. Uydunet alın siz. Uydunet başvuru merkezine gidin. Oradan bilgi alın. Kampanyalar oluyor. Modemli alın. Modem pahalı yoksa. 100Mbit modem veriyorlar özel kablolu modemi.

Aynen hocam. Uydunet alın siz. Uydunet başvuru merkezine gidin. Oradan bilgi alın. Kampanyalar oluyor. Modemli alın. Modem pahalı yoksa. 100Mbit modem veriyorlar özel kablolu modemi.

2 modem var hocam suanda modemsız alırım sımdı onada her ay taksıt taksıt para odemıyeyım durduk yere

Ben de 8mbit smart internetten, 16mbit ttnet'e geçiyorum. Modemi değişmeyi düşünüyorum. Deneyebildin mi hocam nasıl?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri