Akbilimi kaybettim

Arkadaş ile halledemezseniz ziraat bankası iban ad soyad pm atarsanız yardımcı olurum

hocam ciddi diyorum saf birisiyim, tek mesajla gönlümü alabilir insanlara değer veriyorum bu yüzden artık kaybeden olmak istemiyorum , hocam çok sıkışkınım ödemeyi 10 yıl sonra yapsam olurmu dese hayır dersem namertim. benim derdim para değil beni anlamaya çalışın lütfen.

Ben seni anladığım için bu mesajları attım.
Diğer üyelerde anlasın durumu diye.
Yani üye tekrar gelip 1 ay sonrada evimden atılıyorum 1 aylık kiramı karşılamam lazım diyebilir.

Bence vermicek olsa dolandıracak olsa diğer göndermek isteyenlerden de para alır kacardı. Biraz daha bekleyin derim hocam.

Bence vermicek olsa dolandıracak olsa diğer göndermek isteyenlerden de para alır kacardı. Biraz daha bekleyin derim hocam.

2014 üyesinin öyle birisi olacağını düşünmüyorum ki derdim para değil verilen sözdedir

Ben seni anladığım için bu mesajları attım.
Diğer üyelerde anlasın durumu diye.
Yani üye tekrar gelip 1 ay sonrada evimden atılıyorum 1 aylık kiramı karşılamam lazım diyebilir.

Öyle Bişey varsa bizdeki vicdanın sınırı yoktur

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] YT eğitime ihtiyacı varsa bi nebzede olsa faydalı olabileceksek yardımcı olmak isterim

Son düzenleme:
2014 üyesinin öyle birisi olacağını düşünmüyorum ki derdim para değil verilen sözdedir

Öyle Bişey varsa bizdeki vicdanın sınırı yoktur

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] YT eğitime ihtiyacı varsa bi nebzede olsa faydalı olabileceksek yardımcı olmak isterim

hocam sanırım sizden borç almışım doğrudur ben rakamınıda hatırlamıyorum aldığımıda paraya sıkıstıgım dönemlerde yardımcı olduysanız ödeyemediğim olmuştur bilgisayarımı sattıgım için girip çıkmadım hiç siz mesajları silmişssiniz ama ben borcumu ödemek isterim rica etsem bana özelden dönüp mesaj atarmısınız borcumu ve iban adresimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri