Akhisar Bld. - Galatasaray

her gün bu konular açılıyor artık millet maç zamanları bu siteye girecek hayırlı olsun.

Çok rahat kazandık yorulmadan.Cuma günü oynucaz birde gayet iyi oldu bana kalırsa..

rahat bir maçtı 2ci yarı rolantide oynadık. sneijder'in pas atmayı sectiği pozisyon ve buragın kaçırdıgı posizyonlar rahat gole cevrilebilirdi. ama bu haftalarda kaç gol attığın veya yediğinden ziyade 3 puan almak önemli . galatasaray 'da bunu yaptı tebrikler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaş ortalıgı ahmet çakarın programına çevirmişsiniz,futbol hariç herşeyi konuşalım bu konuda diyorsunuz heralde :D konu futbol,digerlerini karıştırmayalım lütfen ;)

arkadaş ortalıgı ahmet çakarın programına çevirmişsiniz,futbol hariç herşeyi konuşalım bu konuda diyorsunuz heralde :D konu futbol,digerlerini karıştırmayalım lütfen ;)

ahmet çakarı tanırım pırıl pırıl çocuktur :D futbol konuşulmuyor kaos yaşanmadan konuyu kapatın bence hocam iyi geceler :)

Temizlik mi var bir sayfadaki mesajlari okuyorum diger sayfaya geciyorum yine ayni mesajlar :D

Telefondan gönderildi...

Temizlik mi var bir sayfadaki mesajlari okuyorum diger sayfaya geciyorum yine ayni mesajlar :D

Telefondan gönderildi...

2 türlü temizlik var yapılabilecek hocam.ya biraz daha bekleyip konuda kim varsa temizleyecektim,ya o mesajları temizleyecektim.kimse banlanmasın diye mesajları temizlemek daha dogru geldi bana ama o mesajlar yazılırsa yine,mecburen bukez diger seçenegi kullanıcaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri