Akıllı bir arkadaş Periscope'da Youtube'den nasıl para kazanılır yayını yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpuSi

Kayıtlı Üye
Siz kazanırken iyi ama başkaları kazanmasın?

Bu tarz yerlerde takılan tipler ne izlediğini anlar nede bu işi yaparlar :) Hiç kafanıza takmayın :)

bencil insanlardan nefret ediyorum.Spam harici adam eğer bu işi öğretiyorsa neden engelliyorsunuz.Siz bu işten anne karnında mı haberdar oldunuz? Belki kaç kişinin bu işten ekmek yemesine vesile olacak.Yapmayın şöyle şeyler ya
https://www.facebook.com/irfancanakbas?fref=ts
bu kişi yayını yapmış

O yayını yapan kişi benim evet spamı öğretmiyorum diğer insanlarında bu youtube şinin nasıl geliştiğini başlıca anlatıyorum böyle bişenin yasak oldığunu bilmiyodum bende 2 yıla kadar bilmiyodum bu işleri öğrendim az çok para kazandım mutlu oldum bilgisayarda boş zamanlarını geçiren biriydim bunu öğrendim boş zamanımı paraya dönüştürdüm mutlu oldum ve param oldu neden başkalarınında böyle bi iş yapmasını istemiyimki...

forumdan mı çıktı şaşırmadım!! bu konuda beni alıntılamayın cevaplamam maalesef...

O yayını yapan kişi benim evet spamı öğretmiyorum diğer insanlarında bu youtube şinin nasıl geliştiğini başlıca anlatıyorum böyle bişenin yasak oldığunu bilmiyodum bende 2 yıla kadar bilmiyodum bu işleri öğrendim az çok para kazandım mutlu oldum bilgisayarda boş zamanlarını geçiren biriydim bunu öğrendim boş zamanımı paraya dönüştürdüm mutlu oldum ve param oldu neden başkalarınında böyle bi iş yapmasını istemiyimki...

Kardeşim spamı öğretme özgünü öğret insanları özgüne çek yeter. Biliyorsun ki spam artık bitti. Forumda böyle bir şey yasak falan değil yanlış anlama ama hoş karşılamıyor kimse. Ben yayın başladığından beri izliyorum seni güzel anlatıyorsun dediğim gibi özgüne çek. Kusura bakma iyi geceler :)

Varsın yapsın. Biz senelerdir işin içindeyiz şuan son güncellemeler yüzüne bir çıkar yol bulamıyoz. Birazda çaylaklar cebelleşsin.

Kardeşim spamı öğretme özgünü öğret insanları özgüne çek yeter. Biliyorsun ki spam artık bitti. Forumda böyle bir şey yasak falan değil yanlış anlama ama hoş karşılamıyor kimse. Ben yayın başladığından beri izliyorum seni güzel anlatıyorsun dediğim gibi özgüne çek. Kusura bakma iyi geceler :)

Kusurluk bi durum yokda hocam çok yanlış anlamışsınız beni ben genel şeyleri anlattım foruma uye olmayan özgün bi arkadaş var onu taktir ettim yayındakilere abone olmalarını falan söyledim spamı anlattığım yok genel şeyleri anlatıyom nasıl işler bu işler gibisinden.

Valla spam flacgcılar yüzünden bitti o kesin, her kanalı spamdan flaglarsalar olacagı buydu, Şuan yt'de spamın onune geçmelerini saglamaları gene spamcılar yuzunden oldu su saatten sonra da yeni baslayanlar bişey yapamaz..

senin agzindan cikan cumleyi oldugu gibi yaziyorum.
soru: ne calisiyorsun?
senin cevabin: benim kategorim dizi.

burdakilere spami ogretmiyorum diyorsun bir de utanmadan.

zaman zaman konu acılıyor bunlarla ilgili hocam bu saatten sonra spam zor yeni gelenler için daha zor konuyu açan arkadaş özgüne yönlendirmesi yeni arkadaşlar için zaman kazanımı olacaktır spamla ugrasacak yeni gelenler boşa zaman harca 1 eylülden sonra onlar öğrenmesi de bi hayli zaman alacak diğer güncellemede hayal kırıklıgı ugrayacak forever özgün :)

Sana desem ki kategorilerini bizimle paylaş kazançları bölüşürüz hoşuna gider mi? Eee sen kazanırken iyi ama başkaları kazanmasın mı?

Bu benim bildiğim bir şeyse ve ben söylemek istemiyorsam söylemem ama başkası benim kategorimi bulursa ve başkalarıda kazansın diye paylaşırsa kızsamda tepki göstermeye hakkım yok, tepki gösterecek yüzümde yok.

Yok hocam bide arkadaşların yaptığı agrasifliğe bak ya yanında olsam dövecekler beni forumda yasak değilmiş bişe değilmiş birinin daha para kazanmasına tahamul edebiyorlar sanki ben adamarın içeriklerini dağıttım yayında bende haksızım o yüzden birşey demiyorum ama gittikçe ustume yukleniyo adam ya yalancı dedi resmen kardeşim bu kin bu nefret nedir ya nekadar gözünü para hrsı bürümüş hepsi benim olsa diye düşünüyo resmen biraz bırakta başka insanlarda nasiplensinler. yazık resmen ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri