Yok hocam bide arkadaşların yaptığı agrasifliğe bak ya yanında olsam dövecekler beni forumda yasak değilmiş bişe değilmiş birinin daha para kazanmasına tahamul edebiyorlar sanki ben adamarın içeriklerini dağıttım yayında bende haksızım o yüzden birşey demiyorum ama gittikçe ustume yukleniyo adam ya yalancı dedi resmen kardeşim bu kin bu nefret nedir ya nekadar gözünü para hrsı bürümüş hepsi benim olsa diye düşünüyo resmen biraz bırakta başka insanlarda nasiplensinler. yazık resmen ya
Evet baskalarida nasiplensin guzel diyorsunda sen bunu ulu orta yerde acik acik anlatirsan iyininde eline gecer bu kotununde. Insanlara iyilik yaptigin kadar kotulukte yapiyorsun suan. Birakta ogrenmek isteyen kendisi arastirsin ogrensin, zaten bilmeyen kalmadi youtubedan para kazanildigini. Herkes sadece hak sahibi olmadiklari videolardan kazanilacagini bilmiyor o kadar. Sen gider ben dizi calisiyorum diye anlatirsan bunu o bahsettigim kotu kisiler derinlemesine arastirip artik diziden kazanamamana sebep olabilir. O zaman anlarsin bu insanlar neden boyle tepki veriyor. Kimse sana etrafinda kendi taniyip guvendigin 3-5 kisiye niye anlatiyorsun diye tepki vermiyor.