Akıllı bir arkadaş Periscope'da Youtube'den nasıl para kazanılır yayını yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok hocam bide arkadaşların yaptığı agrasifliğe bak ya yanında olsam dövecekler beni forumda yasak değilmiş bişe değilmiş birinin daha para kazanmasına tahamul edebiyorlar sanki ben adamarın içeriklerini dağıttım yayında bende haksızım o yüzden birşey demiyorum ama gittikçe ustume yukleniyo adam ya yalancı dedi resmen kardeşim bu kin bu nefret nedir ya nekadar gözünü para hrsı bürümüş hepsi benim olsa diye düşünüyo resmen biraz bırakta başka insanlarda nasiplensinler. yazık resmen ya

Evet baskalarida nasiplensin guzel diyorsunda sen bunu ulu orta yerde acik acik anlatirsan iyininde eline gecer bu kotununde. Insanlara iyilik yaptigin kadar kotulukte yapiyorsun suan. Birakta ogrenmek isteyen kendisi arastirsin ogrensin, zaten bilmeyen kalmadi youtubedan para kazanildigini. Herkes sadece hak sahibi olmadiklari videolardan kazanilacagini bilmiyor o kadar. Sen gider ben dizi calisiyorum diye anlatirsan bunu o bahsettigim kotu kisiler derinlemesine arastirip artik diziden kazanamamana sebep olabilir. O zaman anlarsin bu insanlar neden boyle tepki veriyor. Kimse sana etrafinda kendi taniyip guvendigin 3-5 kisiye niye anlatiyorsun diye tepki vermiyor.

Yok hocam bide arkadaşların yaptığı agrasifliğe bak ya yanında olsam dövecekler beni forumda yasak değilmiş bişe değilmiş birinin daha para kazanmasına tahamul edebiyorlar sanki ben adamarın içeriklerini dağıttım yayında bende haksızım o yüzden birşey demiyorum ama gittikçe ustume yukleniyo adam ya yalancı dedi resmen kardeşim bu kin bu nefret nedir ya nekadar gözünü para hrsı bürümüş hepsi benim olsa diye düşünüyo resmen biraz bırakta başka insanlarda nasiplensinler. yazık resmen ya

Maalesef ki dostum evet herkez sadece ben ben kazanmaliyim modundalar...
Dun 9 sezon dizi attim. , 8 sezonu flaglamislar 8 kanali kapattirmislar sanirim 1 tanesi de kacti gozlerinden ve onu da bugun yarin hallederler...

Ben evliyim ev bakiyorum colugum cocugum var ve suanda sadece bunun uzerinden kazaniyorum diyemem cunku kazanmaya calisiyorum , son 2 aydir 1 lira almadim acayip de sıkıstım, ödemeler olsun borclar olsun giderler olsun ... O yuzden simdi beni anlamalari icin veya seni anlamalari icin bizim yasadiklarimizi yasamalari lazim , bunu hissetmeleri lazim , sadece ben kazanmaliyim mantiginin da ne kadar yanlis oldugunu bu sekilde caresiz kaldiklarinda anlarlar belki ...

Bu işi gerçekten ihtiyacı olanlara ogretmediniz her taraf srfsiz doldu.cikin tv de tayin yapın artık. bir gün sizde ekmek yiyemeyeceksiniz.ben bu işi kime öğrettiysem adam gibi adamdı ve ıllegal işlerle de ugrasmadi.siz insanlik yapıcam diye umuma yayın yapmaya devam edin srfsiz sayısı az zaten iyice artsın.
Sadece fl.g işi değil bu forumda satilan 50 tl lik botu dışarda 300 tl ye satan adamlar bile çıktı bu forumdan nerde ne kadar Tokatci srfsiz flgci varsa hepsinin kulağı çınlasın..

mobil mesaj

Bu arkadaşı izleyenler işten arta kalan zamanında pc başına geçtığı zaman facede okey oynamak yerine gidip youtubede bişe izlemek yerıne yüklemeyı arastıracaklar Ytpara harıcı bır suru forumda yenı yenı gelen kişileri görüyoruz daha dün sahıt oldum fılm dizi yukleyenler nasıl kazanıyor dıye soru soranı Arkadasımız dizi dediği izleyenler ozellıkle bu alana hucum edecek Hatta aralarından bazıları anlatan arkadasımızın kategorıse denk gelecek Sonra yenı gelenler diyecekkı bende bunun gıbı herşeyı yapıyorum benımkı nıye ızlenmıyor Konuyu anlatan arkadas tecrubelı kategorıde doğru hamleler yaparak izletıcılerın onun kanalını ızlemesını sağlıyor bu sefer yenı gelenler hasetlık çekmeye başlayacak aralarından mutlaka çakallık yapanlar olacak Belkıde konuyu anlatan arkadasımızı ekmeğinden edecekler Ben çok değil başka bir yerde kanalıma gelen bır ıletıyı paylaştım sorunuma çare aramak ıcın kanal url sini sılmeye unutmusum Çok değil ertesı gun kategorımde 2 tane olan kanal sayısı 20 yi gectı haftasınada o kategorıde bulunun orjınal kanal dısında hıc bır kanal kalmadı hepsi patladı Bir laf varya nerede çokluk diye o tam bu yt işine birebir uyuyor Şimdi bana bencıllık ediyorsun dıyen arkadaşlarımız olabılır evet haklısınız bencıllık etmıs oluyorum ama bu işte edındığım tecrubeler bu yonde oldu belkı yanılmısımdır ama bende bu yonde oldu Şimdı artık spamın merkezi guiz bile telıflı kanala ödeme yapmam diyor artı özgün olmasa kanalınızı almam diyor Bu yazıyı kesınlıkle yt yi anlatan arkadası kırmak ve üzmek için yazmadım lütfen kusura bakma Senın bir arkadasın bir kardeşin olarak düşüncelerimi paylaşmak ıstedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri