Akk Kalktı

fruko

Kayıtlı Üye
An itibariyle akk kaldırıldı limitsiz yazıyor akk bilgisi yazmıyor 24mbit internetim var indirmelerde 2.4 alıyorum :)
Arkadaşlar yinede kesin bir bilgi yok şuan internette test yapıyor olabilirler

OI0qzyW1_o.jpg

Son düzenleme:
1 Ocak itibarıyla TT'net taahhütlü müşterilerine paket fiyatından hızı ne olursa olsun zaten kaldıracak.
Belki 1 hafta öne çekmiştir işlemleri.
Hayırlısı olsun, güle güle kullan.

1 Ocak itibarıyla TT'net taahhütlü müşterilerine paket fiyatından hızı ne olursa olsun zaten kaldıracak.
Belki 1 hafta öne çekmiştir işlemleri.
Hayırlısı olsun, güle güle kullan.

yinede kesin bir bilgi yok şuan internette test yapıyor olabilirler şuanlık 2.4 sınırsız alabiliyorum

tek kullanımlık şifre almaya çalışıyorum sürekli yanlış diyo bunun bi olayı varmı düzeltmek icin

Ttnet bizi aradı .80 lira gibi rakam olacakmış.Eğer kampanyayı kabul ederseniz 70 küsüre size daha uyguna gelir dedi.taahütlü olsanız da etkileneceksiniz bu akk kalkışından dedi..biz de telekoma gidip oradan inceleriz dedik.genel de bu kişiler prim alacağı için sizi bağlamak için hiç susmadan konuşup,elinizi kolunuzu bağlıyorlar.
Türk Telekom'un borcu nedeniyle yüzde 55 hissesi devredildi
https://www.milligazete.com.tr/habe...n-borcu-nedeniyle-yuzde-55-hissesi-devredildi

İnternete yeni zamlar geliyor
https://www.memurlar.net/haber/796815/internete-yeni-zamlar-geliyor.html

Bu sabah dosya indireyim dedim baktım yavaşlama yok ful hızda indiriyor. Hesabıma girdim baktım kaldırmışlar akn yi.

şu fiyatlarda sabit kalsa çok iyi olurdu da neyse. (bu fiyatlar bile çok yüksek alınan hizmete göre)

r58LjP.png

Bildiğim kadarıyla sözleşme bitene kadar değil marta kadar böyle sürecekmiş.
Mart ayına kadar farklı tarifeye alalım sizi diye arayacaklarmış.
Geçmeyenlere de farklı birşey kaldıracakları söyleniyor :)
Yani hemen rahatlamayın, daha fazla rahatlık vereceklermiş :)))

Şimdi kontrol ettim benim superonline da sınrısıza geçmiş. Normalde 5 gün önce AKK yi doldurmuştum hız düşmüştü,şu an limitsiz ve normal hızda gözüküyor.

Ttnet bizi aradı .80 lira gibi rakam olacakmış.Eğer kampanyayı kabul ederseniz 70 küsüre size daha uyguna gelir dedi.taahütlü olsanız da etkileneceksiniz bu akk kalkışından dedi..biz de telekoma gidip oradan inceleriz dedik.genel de bu kişiler prim alacağı için sizi bağlamak için hiç susmadan konuşup,elinizi kolunuzu bağlıyorlar.
Türk Telekom'un borcu nedeniyle yüzde 55 hissesi devredildi
https://www.milligazete.com.tr/habe...n-borcu-nedeniyle-yuzde-55-hissesi-devredildi

İnternete yeni zamlar geliyor
https://www.memurlar.net/haber/796815/internete-yeni-zamlar-geliyor.html

Bu bilgiyi teyit amaçlı müşteri hizmetlerini aradım. Taahhüt bitene kadar ücretlendirmenizde değişiklik olmayacak denildi. (Ki öyle de olması gerekiyor. Sözleşme yapılmış nihayetinde.)

Arkadaşlar Taahhüt bitmesine daha çok varsa sizi arayıp işte şu pakete geçin felan diyen olursa sakın kulak asmayın.

Diyelim siz bugün abonelik aldınız akn 35 gb 65 tl ödüyorsunuz akn kalksa bile bu fiyat 24 ayın sonuna kadar geçerli sakın aradıklarında tuzağa düşmeyin.

Taahhüt bitene kadar size verilen paket ne ise limitsiz üzerinden aynı fiyatı ödemeye devam edersiniz.

Senelerce bende Türkiye de net kullandım akk ve net hızından yada hızlı paketlerin fiyatından çok çektim. Şuan almanya'da 400 mb olan paketi kullanıyorum 500 600 mb geliyor fiyatlar uygun rekabet çok. Umarım Türkiye de yakın zaman da fiyatlar düşer hızlar yükselir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri