Akk'yi geçmek...

AKK ya takılmadım diyen arkadaşlar Süperonline'a yeni geçmiş olanlar mı ?

Çünkü yeni gelenlerin gözünü boyamak için birnevi, 3-6 aylık indirimli ya da ücretsiz kullanımları sırasında AKK ya takılmasınlar diye sınırı kaldırıyorlar. Ancak indirim süresi bitince AKK başlıyor. Bence tamamen reklam çalışması. Bu sayede hattını Superonline'a taşıyan çok kişi oldu.

Bu arada 3 Mbps nedir ya yapın şunu 8-10 filan dünyanın parasını alıyorlar yok hızımız şöyle yok böyle AKK dan bahsetmiyorlar hiç. Bugün bir oyun indirsen 2 günde dolar o kota.

Yok hocam 3 yıldır superonline kullanıyorum bir ilki yaşıyorum :) Ne olur ne olmaz diye modeme el sürmüyorum :D

Hocam memnunmusun Vodafone dan? Memnunsan bizde gecelım barı?
Bu TTNET 75 TL para verıyorum her ay 20 Mbit hız - 50GB AKK var :(

hocam ben geçtim sadece vodafone a geçene kadar problem oldu yani. 16 günde internet bağlandı felan. ama ttnetin alt yapısını kullanıyor. bağlattığım günden beri hiç internetim kesilmedi. hiçde akk i dolduramadım dolmuyor 240 gb ayrıca upload 4 daha ne olsun. ben buna geçmek ıcın ttnete 220 tl para odedım cayma bedelı olarak

hocam ben geçtim sadece vodafone a geçene kadar problem oldu yani. 16 günde internet bağlandı felan. ama ttnetin alt yapısını kullanıyor. bağlattığım günden beri hiç internetim kesilmedi. hiçde akk i dolduramadım dolmuyor 240 gb ayrıca upload 4 daha ne olsun. ben buna geçmek ıcın ttnete 220 tl para odedım cayma bedelı olarak

64 Mbit diyor ya ne kadar hız göruyorsun hocam?

Bende TTNET te durum bu şuanda , anlık :D

5346059310.png

ilk konu açışındaki resimde , gece kuşu yazıyor, gece kuşu kampanyasında akk gece 12 ve 6 arası yok , yani akk gecerli degil o saatlerde

Merhabalar :) 2 gün önce turkcell superonline akk'yi geçtim ancak hızım düşmedi :D Acaba bu bende oluşan bir hata mı? Yoksa herkestemi böyle? (O na göre modemi hiç kapatmayacağım :D :D )

3o19rM.png

B2RZJp.png

2016 dan önce hiç Akk etkilememişti beni. 2016 dan sonra düşürmeye başladılar. Bugün akk bitmiş baktım hız düşmesi yok. Sanırım vodafone baya müşteri kaptı 240 gb akk muhabbetine, superonline yine akksiz bir kaç ay yaşatabilir.

[MENTION=7938]hemato[/MENTION] hocam çok soru sordum biliyorum :D ama son walla :)

Bugun görüştüm Vodafone ile de , 120 TL ye kadar taahhüüt olayını zaraını karsılıyorlar , benım 300 - 400 TL civarı tutuyor onu da salladım diyelım , çünkü 11 Hazıran 2016 da bitecek (18 gün var) Vodafone aktıvasyonunu ozaman yaptırırm ;)

Onlara baktırdım satacagım ev adresınde 72Mbit , alacagım ev adresınde 81Mbit hızları da göruyor yanlız sormayı unuttum :)

Kafama takılan son soru şu : Modeme reset attıgımızda TTNET gibi farklı ip alıyoruz öyle degılmı? Bunu onlara sorsam anlamazlar belkı de en ıyısı senın gıbı kullanan birinden bilgi almak ve son olarakta geçmemi önerırmısın , Tavsıye edıyormusun?

Saygılar :)

[MENTION=7938]hemato[/MENTION] hocam çok soru sordum biliyorum :D ama son walla :)

Bugun görüştüm Vodafone ile de , 120 TL ye kadar taahhüüt olayını zaraını karsılıyorlar , benım 300 - 400 TL civarı tutuyor onu da salladım diyelım , çünkü 11 Hazıran 2016 da bitecek (18 gün var) Vodafone aktıvasyonunu ozaman yaptırırm ;)

Onlara baktırdım satacagım ev adresınde 72Mbit , alacagım ev adresınde 81Mbit hızları da göruyor yanlız sormayı unuttum :)

Kafama takılan son soru şu : Modeme reset attıgımızda TTNET gibi farklı ip alıyoruz öyle degılmı? Bunu onlara sorsam anlamazlar belkı de en ıyısı senın gıbı kullanan birinden bilgi almak ve son olarakta geçmemi önerırmısın , Tavsıye edıyormusun?

Saygılar :)

Şimdi 2 side aynı alt yapı sadece burda verilen hizmet farklı.
Vodafone ttnetin alt yapısıyla ttnetden daha iyi bir hizmet sağlıyor
Yalnız eğer bir sorun olursa çözüme kavuşması uzun sürüyor.
Sen başvurunu şimdi yap ben öyle yaptım , vodafone bağlandı ondan sonra iptal ettim ttneti.
Sanırım ip değişiyor şimdi denerim eğer değişmiyorsa tekrar yazarım
Ayırca bana 49 mbit alırsın 300 metrede mesafe var felan sana 35 felan gelir dediler. Ben akk için 64 mbts olanı seçtim , neyse internet geldi hat değerlerine bir baktım modemden kuruldukdan sonra 95 mbts e kadar destekliyor ve 76 mbts download girmişler. Bazı şeyler şans yani .
Ama vodafone a taahhütlü girme engelli tarifelerden alabiliyorsan al cunku vodafone kullandıgın her ay ıcın 50 lıra cayma bedelı alıyor bılgın olsun olur da ıptal etmen gerekırse dıye soyledım.

Şimdi 2 side aynı alt yapı sadece burda verilen hizmet farklı.
Vodafone ttnetin alt yapısıyla ttnetden daha iyi bir hizmet sağlıyor
Yalnız eğer bir sorun olursa çözüme kavuşması uzun sürüyor.
Sen başvurunu şimdi yap ben öyle yaptım , vodafone bağlandı ondan sonra iptal ettim ttneti.
Sanırım ip değişiyor şimdi denerim eğer değişmiyorsa tekrar yazarım
Ayırca bana 49 mbit alırsın 300 metrede mesafe var felan sana 35 felan gelir dediler. Ben akk için 64 mbts olanı seçtim , neyse internet geldi hat değerlerine bir baktım modemden kuruldukdan sonra 95 mbts e kadar destekliyor ve 76 mbts download girmişler. Bazı şeyler şans yani .
Ama vodafone a taahhütlü girme engelli tarifelerden alabiliyorsan al cunku vodafone kullandıgın her ay ıcın 50 lıra cayma bedelı alıyor bılgın olsun olur da ıptal etmen gerekırse dıye soyledım.

ip değişiyormu hocam bakabıldın mı? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri