Aklımda Bir Fikir Var İşinize Yarayabilir

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xyloves

Kayıtlı Üye
aklımda bi fikir var ama denemedim bi kaç soru sormuştum ama partnerlik hakkında arkadaşlar storyful diye bi kanal var bazı arkadaşlar biliyordur az sövmemişlerdir :) bu adam bi partnere üye bir kanalı var güncel ne kadar komik video falan varsa yüklüyor ve videonun telif hakkını alıyor ve başkalarının yükledigi videodan para kazanma olanagını saglıyor ve bu adam yükledigi bütün videoları gizli yapıyor ama adam sizin kanaldan kazanıyor bu adam gibi yapılabilirmi ben bunu ogrenmek istiyorum da sizde uygulayabilirsiniz adam baya iyi para kaldırıyor hiç bir telif hakkı sıkıntısıda olmuyor aslında boyle yaparak kendinize youtuber edinmiş gibi oluyorsunuz

Başkasının sırtından geçinmek gibi olmuş hocam kusura bakma da. Sen nasıl sövdüysen, aynı şekilde sana sövüleceğini sanıyorum farkındasın :)

aklımda bi fikir var ama denemedim bi kaç soru sormuştum ama partnerlik hakkında arkadaşlar storyful diye bi kanal var bazı arkadaşlar biliyordur az sövmemişlerdir :) bu adam bi partnere üye bir kanalı var güncel ne kadar komik video falan varsa yüklüyor ve 3.eşlesen hakkını alıyor ve başkalarının yükledigi videodan para kazanma olanagını saglıyor ve bu adam yükledigi bütün videoları gizli yapıyor ama adam sizin kanaldan kazanıyor bu adam gibi yapılabilirmi ben bunu ogrenmek istiyorum da sizde uygulayabilirsiniz adam baya iyi para kaldırıyor hiç bir telif hakkı sıkıntısıda olmuyor aslında boyle yaparak kendinize youtuber edinmiş gibi oluyorsunuz

3.eşleşen nasıl alınıyorki???

örnek olarak şu son patlayan justin bieber'in videosu..
37 milyon izlenilmiş, ancak eşleşen veriyor :D o telif hakkını elinde bulunduran kişi de bizim gibi biri diye düşünüyorum.

örnek olarak şu son patlayan justin bieber'in videosu..
37 milyon izlenilmiş, ancak eşleşen veriyor :D o telif hakkını elinde bulunduran kişi de bizim gibi biri diye düşünüyorum.

işte bide şöyle düşün o videonun 1 tanesi 37 milyon izlenmiş aynı videoyu atan yüzlerce kişi var onların videodanda para kazanabiliyorsun

ama bence bu işi kendisine dava açılmasından korkmayan birinin yapması mantıklı olur. çünkü riskli

bence riski yok telif hakkını aldıgın an videoyu gizli yap herkese açık yapma çünki storyful diye bi kanal var bu yontemle adam milyarları kaldırıyor 1 yıldan fazla kanal

bence riski yok telif hakkını aldıgın an videoyu gizli yap herkese açık yapma çünki storyful diye bi kanal var bu yontemle adam milyarları kaldırıyor 1 yıldan fazla kanal

hocam iyi de, videonun gerçek sahibi telif hakkını almaya çalışırsa foyanızın ortaya çıkma ihtimali var. bunu da düşünün.

istediğin videouyu getir partner olmadan bile telif hakkını alırsın ama yalancı telif hakkı olur. biri itiraz ederse direk kanalın gider. mesela justinin videosunu atan kişi gerçek telif sahibi değilse direk eşleşene itiraz ediyorsun adam gümlüyor yada gümlemezse bile sende eşleşen kalkıyor.

Storyful - YouTube

biraz inceleyin kanalı videolar adamın değil ama eşleşeni almış ve kendi kanalında gizli yapmış videoları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri