Aklımda Çok İyi Fikir Var Ama

• Kullanıcı Burkayka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Burkayka

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar nereden bakarsak ocaktan ayından beri bu youtube da video yüklüyorum. Şuana kadar 500 liradan başka para kazanamadım.Botçular 3-4 adım önde bunu farkettim.Bota para vermek istemiyorum.

Gelelim konuya;

Arkadaşlar aklımda çok iyi bir fikir var ama,türkçe yapmak zorundayım,türkçede pek kazandırmıyor diyorsunuz.Bunu türkiyede yapan 1-2 kişi varmış ama sonradan bırakmış,ve şuan baktım bunu farklı bir türe yöneltip yapan var.Şuan aklımdaki fikir 2 ye ayrılıyor. 2 türde yapalabilir.

Gelelim özete, ben özgün çalışmak istiyorum,türkçe yapmak zorundayım ama türkçe içerik kazandırmıyor,sizce ne yapayım ?

Türkçe çalış kanalı 2'ye böl yaptığın videoları ing sub ekle

Hem türkçe
Hem İngilizce olsun

Sinir Çeviri diye bir YouTube kanalı var onlara yaptırtabilirsin,eğer para getiriceği kesinse onlara 5-10TL'ye çevirttirebilirsiniz.

Gelelim özete, ben özgün çalışmak istiyorum,türkçe yapmak zorundayım ama türkçe içerik kazandırmıyor,sizce ne yapayım ?

İngilizcem cok azken ingilizce videolar hazırlıyordum, ben türkçe konuşuyordum ve konuştuğum yerleri translate dili ile ingilizce alt yaız yapıyordum. Ve gerçekten ilgi görüyordu.

Sadece translatenin sapıtmayacagı şekilde konuş.

Örnek: Sen Ben İstanbuldayım dediğin yerde translate arkadasımıza ben içinde İstanbul yaz.

Kısaca ingilizce alt yazı yap

Gerisi gelecektir.

İngilizcem cok azken ingilizce videolar hazırlıyordum, ben türkçe konuşuyordum ve konuştuğum yerleri translate dili ile ingilizce alt yaız yapıyordum. Ve gerçekten ilgi görüyordu.

Örnek: Sen Ben İstanbuldayım dediğin yerde translate arkadasımıza ben içinde İstanbul yaz.

Gerisi gelecektir.

denicem hocam teşekkür ederim

Hocam ekmek vermeden kofte alamassın. Biraz para harcaman lazım bu is icin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ekmek vermeden köfte alamazsın nasıl bir cümle hocam :D 3 kuruşa 5 köfte olmasın o :D

Türkçe özgün bile kazandırmaz... MUA ne kadar kazanıyor merak ediyorum mesela, x.xxx tl görüyorsa iyi

Gerisi gelecektir.

abi benim omegle kanala yapsam olurmu bu şekil acaba ? hakkaten iyi fikir biraz uğraştırır ama olsun

Ekmek vermeden köfte alamazsın nasıl bir cümle hocam :D 3 kuruşa 5 köfte olmasın o :D

Türkçe özgün bile kazandırmaz... MUA ne kadar kazanıyor merak ediyorum mesela, x.xxx tl görüyorsa iyi

Hocam türkçe içeriği o kadar küçümsemeyelim :D

8mREjQ.jpg

olsada yesek şimdi :rolleyes:

abi benim omegle kanala yapsam olurmu bu şekil acaba ? hakkaten iyi fikir biraz uğraştırır ama olsun

Türkçe'nin cümle yapısı ile İngilizcenin Cümle yapısı farklı, bu nedenle translate benzeri ceviri sistemleri bazan sapıyor yada anlam farklılaşıyor. BU nedenle tramslate'in anlayayağı çekilde yazarsa daha iyi çevirir. Bu şekilde çok zaman kullandım hiç şikayet almadım. Yeterki translate in anlayagı sekilde yaz.

Sen Omega'da Yavrummmm Saatin kaç Dolar dedin diyelim :)

Translayenin bunu çevirmesini beklemezsin herhalde. Bu arada omegada neden olmasın.

Hocam Türkçe içeriği o kadar küçümsemeyelim :D

Bu zamana kadar kaç reklama tıklamışsındır YT'de ? Kendinden yola çıkarak düşün :) Açıkçası ben çok az tıklarım reklamlara, tıkladığım reklamlarda genellikle şarkı reklamları oluyor...

Yabancılarda öyle bir şey yok ama ve reklam veren farkı da var tabi ki...

Türkçe'nin cümle yapısı ile İngilizcenin Cümle yapısı farklı, bu nedenle translate benzeri ceviri sistemleri bazan sapıyor yada anlam farklılaşıyor. BU nedenle tramslate'in anlayayağı çekilde yazarsa daha iyi çevirir. Bu şekilde çok zaman kullandım hiç şikayet almadım. Yeterki translate in anlayagı sekilde yaz.

Sen Omega'da Yavrummmm Saatin kaç Dolar dedin diyelim :)

Translayenin bunu çevirmesini beklemezsin herhalde. Bu arada omegada neden olmasın.
cevap için sağol abi :D

yalnız bizim cümle ve keilmelere translate falan yetmez dünya dil kurumu falan olsa yine çeviremez :D

вєякαη;558889' Alıntı:
olsada yesek şimdi :rolleyes:

hey maaşallah :) maydanoza alerjim var onu çıkart ama :)

ne kadar ekmek o kadar köfte :D

Hocam bi video çekmeden anlaşılmaz sen bi video çek bana at özelden ışık var mı yok mu geleceğini söylerim, özgün kanallarda müneccim gibiyimdir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri