Aklımdaki Soruya Olumlu Cevap Gelirse Muzik İşine Atılıcam Bakarmısınız bi..

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaslar smdı aklıma şöyle birşey geldi atıyorum justin bieber in yenı cıkan bır vıdeosunu hemen ındırdık ve upload ettık halıyle telıf melıf 3. taraf falandı fılandı video dan para kazanma işi patates olur bu durumda şöyle bir yol ızlenılebılırmı para kazanmak ıcın.

videodakı klip i atın yerıne bir resim koyun yada ekranda sadece justın bıeber yazsın bu 1.

2. olarak youtube ekran goruntusunden 3. taraf verdıgı gıbı sesdende verebılıyor o yuzden bu şarkının atıyorum her 10 sanıyesınde bır cok ınce bır ses koysak o ses dalgasındakı benzerlıgı kaybetmek ıcın hem o ses cok kısık olucak hemde sadece ııIııIıı..I.Iıı gibiyken araya sadece 1 dalga boyu ses koysak ve o sesınde ayarını 0 yapsak yanı o ekledıgımız ses sarkının orasında ses cıkartmıcak orayı hemen atlıcak bu sayede youtube un algılama şeklını bozsak sızce ıse yararmı ?

ses dalgasını şöyle dusunun IIIIIIII
biz oynayınca böyle olcak IIII.II gibi ve o ses cok cok kısa olcak 1 sanıyelık bıle degıl yanı maksat o dalgayı bozmak ??
ne dusunuyosunuz.işe yararmı yada tam tersi ciddi sıkıntılara yol açarmı​

hocam bassettigin yöntemi baska bir katagride denedim müzik deyil film di ama ise yaramdı fakat yinede dene belki sen farklı bi yöntem bulursun denerken bisey kaybetmezsin

Takip etmeye vaktim olsa benimde aklimda olanlardan biri şekilli bir kanal açarim sanki prodiksiyonmuş gibi bir logo felan koyarim. Tabiki asla copryright veya prodiction tarzı bi isim kullanmam. Videyu aticaksin. Hemen siliceksin 2-3 güne en kötü. İşin güzeli deli gibi abone kazanırsın o yöntemle 100.000 abone yaptığını düşünsene ?

Takip etmeye vaktim olsa benimde aklimda olanlardan biri şekilli bir kanal açarim sanki prodiksiyonmuş gibi bir logo felan koyarim. Tabiki asla copryright veya prodiction tarzı bi isim kullanmam. Videyu aticaksin. Hemen siliceksin 2-3 güne en kötü. İşin güzeli deli gibi abone kazanırsın o yöntemle 100.000 abone yaptığını düşünsene ?

valla ben dizi fragman işindeyim abone cok kazanc az arada kıllık yapıyor reklam aktif olmuyo vs vs.

o sesi asla 3. taraftan kurtaramazsın 10 saniyede bir değil 1 saniye olacak 1 saniye olmayacak anca öyle çünki 1-2 saniyelik benzemelerde bile bazen youtube saçmalayıp 3. taraf veriyor ben 2 saniyelik wrecking ball bölümünden 3. taraf aldım ama bunu youtube vermiyor yayıncı ya mesaj gidiyor bu kaldırılsınmı kullanılsınmı yoksa bundan paramı kazanacaksın yayıncısıda istediğini yapar. ki illaki kaldırırlar onlarda

3. taraf kurtulması öyle kolay bir şey değil. Anca partnerli kanallarda biraz rahatlıyorsunuz ama öyle bir kanalı partnerliğe sokmak da imkansıza yakın.

Sen müziğin arasına 2 saniyelik bir şey koymaktan bahsediyorsun ama hiçbir şeyin olmadığı sadece birinin konuştuğu video da arada 2 saniye şarkının bir örneği verilse bile ona da 3. taraf uyarısı veriyor anında.

Müzik çalarken bir ses koysan oda işlemez aynı şekilde. Anlar. Tam olarak nasıl işliyor bu sistem bilmiyorum ama çok acayip bir şekilde anlıyorlar.

Hatta sana şöyle söyliyim, para kazanmayla işi olmayan kişisel kanalımda, kendi gitarla çaldığım şarkılara 3. taraf uyarısı alıyorum. :)

Ne bıleyım ya aklıma degısık degısık şeyler gelıyo bıktım artk para kazanamıyorum kazananları goruncede kafayı yıyorum :D
hangı kategorıde çalısmam gerektıgınıde bılemıyorum fılm atsan 3. taraf muzık atsan 3. taraf herseye 3. taraf bende workout vıdeolarını paylasıyorum ama onlarında getırısı yok :S baska bir kategori bulmam lazım

Ne bıleyım ya aklıma degısık degısık şeyler gelıyo bıktım artk para kazanamıyorum kazananları goruncede kafayı yıyorum :D
hangı kategorıde çalısmam gerektıgınıde bılemıyorum fılm atsan 3. taraf muzık atsan 3. taraf herseye 3. taraf bende workout vıdeolarını paylasıyorum ama onlarında getırısı yok :S baska bir kategori bulmam lazım

Araştırıp uğraşırım ilk yükleyenlerden olurum diyorsan yabancı-türkçe dizi kategorisine gir. Her türlü az çok kazanırsın.

Eğer Gerçekten Kazanıcagmı Bılsem İyi Bir kategorıde Baslıcamda Gerçekten Okyanusun Ortasında Tek Basıma yım Ne Arkadasım Var Benı Bılgılendıren Ne baska Birşey forumdan ogrenebıldıgım kadar bırseyler ogrenmeye calısıyorum vaktım cok bol sabahtan aksama kadar pc basındayım iyi bir kaynak ıyı bır yol gosterici olsa yardırıcamda yok işte bende tek basıma cebelleşiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri