Aksam a Canli Yayin Filmman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim telefonda da peri yok :(
younow olursa iyi olur.

Adsense de Youtube ilişik kesme olayından bahsediyorsun da geçen ay ilişiği kesik adsenseler banlandı malesef.. Yinede denesinler birşey kaybetmezler ama boşuna umutlanmayın.

Adsense de Youtube ilişik kesme olayından bahsediyorsun da geçen ay ilişiği kesik adsenseler banlandı malesef.. Yinede denesinler birşey kaybetmezler ama boşuna umutlanmayın.

Aynısını ben de söyledim de millet fena kaptırdı :) denemekten zarar gelmez yine de denesinler.

arkadaş %100 alıcaksınız diyor :)

Hocam valla biz banlandık bilmiyorum artık alınır mı ama bana kalırsa bu ay çoğu kişi zaten ödeme alacak. Arkadas güzel bir paylasımda bulunmus baltalamak istemiyorum ama bana farklı konustugu seyler de vardı.

on yargilar yuzunden yayin iptal konu kilit demin skype de yalvaran insanlar simdi burda konu baltaliyor

on yargilar yuzunden yayin iptal konu kilit demin skype de yalvaran insanlar simdi burda konu baltaliyor

Kardesim valla benim konu baltalamak gibi bir niyetim yok bana bakarak millete tavır yapma. İyi niyetli olduğun belli ayrıca yalvarmak da demeyelim ona Allah aşkına acabiliosan benm hesabı aç yarı yarıya alalım dedm parayı. Daha fazla yazdırmamalısın bence bana kardesim uzatmayalım.

Ben tartısmayı, insanları kırmayı sevmem sadece ben denedim ve banlandım diyorum ama denemekten de zarar gelmez denesin herkes.

yayın yap diyenlere skypeden özel konferans açsaydınız o zaman burda bizi terbiye eder gibi bir yayın var bir yayın iptal kimse burda yolunuzu 4 gözle beklemiyor hocam biraz kasmayın

yayın yap diyenlere skypeden özel konferans açsaydınız o zaman burda bizi terbiye eder gibi bir yayın var bir yayın iptal kimse burda yolunuzu 4 gözle beklemiyor hocam biraz kasmayın

kasmiyorum kimse yolumu bekliyor da demiyorum

senin vereceğin eğitime tüküreyim.. az önce yalvaran insanlar ne demek oluyor? bu kadar da patavatsizca bir mesaj olmaz sabahtan konuyu aç neymiş yardım edecekmişte yol yordam gösterecekmişte.. az önce biri ergenler de dinlemeye gelir demişti asıl ergen anlatıcı..

senin vereceğin eğitime tüküreyim.. az önce yalvaran insanlar ne demek oluyor? bu kadar da patavatsizca bir mesaj olmaz sabahtan konuyu aç neymiş yardım edecekmişte yol yordam gösterecekmişte.. az önce biri ergenler de dinlemeye gelir demişti asıl ergen anlatıcı..

burda kimseye saygisizlik etmek istemiyorum laf sahibine ulasirilmistir

Yayin yapicam bekleyin. Sunu aciklayacagim bekleyin. Vb sekilde konu acan kisilere istisnalar disinda ceza verecegim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri