Akşamki Maç İçin D-Smart Blu Kiralanacaktır

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Merhaba, Akşamki Fenerbahçe maçı için dsmart blu kiralamak istiyorum. aylık üyeliği 9 tl idi fakat 15 ağustostan itibaren yeni abone olanlar maçları izleyemeyecekmiş. bu yüzden 15 ağustos öncesi paket almış bir arkadaş varsa, 1 aylık ücreti olan 9 TL yi sadece bu maç için ödemeyi kabul ediyorum.

Lütfen iletişime geçiniz.

hocam ne gerek var. 3ü 1 arada olan platformlardan iptv al. tvden veya pcden izle keyfine bak. (donma veya kesilme söz konusu değil) eğer serveri (6 aylık veya 1 senelik) merak ediyorsan pm atabilirsin.

kahveye gitsene abi ne ugraşıyon kahvedeki heycanı pc başında alamassın

evde eşimle rahat rahat izlemeyi seviyorum kardeşim :) tavsiyen için teşekkürler.

Hocam dsmart aboneliği var blu hesabınada giriyorum ama hiç paket vs almamıştım bununla oluyormu ?

Screenshot by Lightshot

böyle diyor.

yok hocam dsmartblu almamışsan artık alsanda tekrar maçıda satın alman gerekli izlemek için. benimde üyelik var eski, geçen ay izledim hazırlık maçlarını bu ay yenilemedim böyle bi kampanya yapmış kötü oldu.

hocam ne gerek var. 3ü 1 arada olan platformlardan iptv al. tvden veya pcden izle keyfine bak. (donma veya kesilme söz konusu değil) eğer serveri (6 aylık veya 1 senelik) merak ediyorsan pm atabilirsin.

hocam, daha önce bu forumda ip tv hizmeti veren birisi vardı ondan almıştım 1 tane bile maç izleyemedim demo olarak verdiği yayın çok iyiydi, yıllık ödeme yapıp aldığım iptv felaket ötesiydi. atacast in yayınları bile daha kaliteliydi düşün yani :) o yüzden bi kere ağzım yandı bi daha girmem o riske, digiturkplay yüksek kalite olarak satın aldım ama işte dsmart yayınlıyor maçı o yüzden de legal olarak dsmart lazım. en olmadı youtube da birisi mutlaka canlı yayın yapar ondan bakacaz artık :)

evde eşimle rahat rahat izlemeyi seviyorum kardeşim :) tavsiyen için teşekkürler.

yok hocam dsmartblu almamışsan artık alsanda tekrar maçıda satın alman gerekli izlemek için. benimde üyelik var eski, geçen ay izledim hazırlık maçlarını bu ay yenilemedim böyle bi kampanya yapmış kötü oldu.

hocam, daha önce bu forumda ip tv hizmeti veren birisi vardı ondan almıştım 1 tane bile maç izleyemedim demo olarak verdiği yayın çok iyiydi, yıllık ödeme yapıp aldığım iptv felaket ötesiydi. atacast in yayınları bile daha kaliteliydi düşün yani :) o yüzden bi kere ağzım yandı bi daha girmem o riske, digiturkplay yüksek kalite olarak satın aldım ama işte dsmart yayınlıyor maçı o yüzden de legal olarak dsmart lazım. en olmadı youtube da birisi mutlaka canlı yayın yapar ondan bakacaz artık :)

NETSPOR.TV - Hergün futbol! buradan izleyin hocam ozaman.Atacast e rakip :D

yok hocam donma vs felan yok. adamlar işini iyi yapıyor. çaylak felan değiller. o logolu yayınlarla karıştırma bunları. :)

3Fyg338.jpg

kiralayamam hocam. çünkü yayın bana ait değil. :D

sağlık olsun hocam :) önümüzdeki sezon eğer digiplay almazsam size işim düşebilir beni yönlendirme yapmanız açısından :)

Varmı arkadaşlar Dsmart blu üyeliği olupta akşamki maçı izleyemiyecem veya başka takımlıyım ne işim var fbnin maçında diye düşünen :)

1 Günlük maç alamıyormuyuz Dsmartta? Lig'tv gibi derbi maçlarda vs. alınıyordu

1 Günlük maç alamıyormuyuz Dsmartta? Lig'tv gibi derbi maçlarda vs. alınıyordu

adamlar çok sorumsuz, maçı tek maç olarak satın alıp izleyeceksiniz diyorlar ama sitelerinde maçı satın alabilmek için link vs yok. bunuda yapmaları bana göre strateji, milleti evine dsmart almaya yönlendirmek için ufak akıl oyunu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri