Akşamki maç için skor tahminleri

ya shaktarı gözünüzde ne büyütmüşsünüz be abi 1-2 1-3 0-5 0-3 skor vermeler nedir

fener iyidi ama gol olmadı deplasman diye korkmamak lazım orda daha iyi oynuyabilirler

ya shaktarı gözünüzde ne büyütmüşsünüz be abi 1-2 1-3 0-5 0-3 skor vermeler nedir

fener iyidi ama gol olmadı deplasman diye korkmamak lazım orda daha iyi oynuyabilirler

Adamlar istediğini aldı gitti. Fenerin kesin yenmesi lazımdı. Şuan işi çok zor.. Bu adamlar ukraynada kolay kolay yenilmeyen bir takım çünkü.

Lucescu adam sinekten yağ çıkarır o tarz t.direktör. O kadar önemli adamları gitti takım gene taş gibi. Bu maç 1 ay sonra olsaydı Fener farklı alırdı, futbolcular daha birbirini tanımamışlar bence. Takım oturduğu zaman diğerlerinin vay haline :)

Shaktar istediği gibi oynadı ve istediğini aldı gitti.İkinci yarı top çevirerek Fenerbahçeyi yordular.Zaten tam kondisyon yok 20 dakika öylesine, maç bitsin diye geçti.
Karamsar bir konuşma olacak ama elendik bence.İlk yarı adamlar 2-3 kere geldi bir daha da denemediler baktılar Fenerbahçe'de de bir numara yok rölanti de götürdüler maçı.
Ukrayna'da atak futbol oynacaklar.İşimiz çok zor. Hazır değiliz.
Bu josef denilen oyuncuyu niye almışlar merak ediyorum.GG , Mehmet topuz ve Şener'in olmayışı da Fener'i ciddi olarakta Nani'yi etkiledi.Kendi bireysel birşey yapmaya çalıştı ama olmadı.
Bizim Uefa Kupasında yürümemiz daha mantıklı.
Ayrıca orta saha'ya 1 transferde şart oyunu yönlendiren oyuncu yok zaman zaman Diego yapıyor.
Şunu söylemeyi unutmuşum Kjaer'e hayran kaldım! Çok iyi transfer olmuş.

Son düzenleme:
her şeyin bir kolayı vardır abi :D

Ne yapmayı düşünüyorsun Bayburtlum adamlara :D Nasıl bir kolayı olabilir ki? Çıkacan yenicen bilader. :) Onuda yapmak çok zor. Birde Fenerli fubolcular maçtan önce öğlen gezisine çıkıp Ukraynayı turlayıp o güzel şaheser hatunları görürlerse hepten biterler.. Adamlar her türlü 1-0 öndeler orada..

Shaktar oturmuş bir takım, bileğini bükmek o kadar kolay olmayacak. Umarım 2. maçta daha farklı bir futbol ile başarırlar.

Sezon başlangıcı kimin ne yapacağı belli değil.
Shaktar'ın eski havası yok, skor vermek içimden gelmesede kaliteli maç olacağından şüphem yok iki takım adına.
Tahminim Berabere.
Bir tahminde daha yanılmadım[emoji4] 2. Maç'a başarılar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
bu dopingli adam oynadıya fener itiraz dilekçesi yolladı uefaya ne diyosunuz 3-0 hükmen verirlermi :D

bu dopingli adam oynadıya fener itiraz dilekçesi yolladı uefaya ne diyosunuz 3-0 hükmen verirlermi :D
O durum biraz karışık Shakhtar hayatının hatasını yaptı eğer oyuncu b numunesinde de dopingli çıkarsa büyük bir yaptırımla karşı karşıya kalırlar ve eğer sözlü nün yanında resmi bir bildirim yapıldıysa ki bana göre %99 yapılmıştır 3.0 hükmen kaçınılmazdır

Mobilim yazım hatası olabilir

2. maçın skoru veriyorum.
Şaktar net skorla 2-0 alır.
Fener uefa'da yoluna devam eder.

Fener 2. tura kalır.
Her zamanki geyikler döner biz bu kupayı alırız felan diye.
2. turdan sonra kaç maç oynanıyor çeyrek final için bilmiyorum ama fener çeyrek finali belki görür.
Yine kendi ligimizde ooo süper lig takımlar süper diye geyik muhabbetine devam ederler.

Her sene aynı terane.
Bizim kolpacı basına inanıp burda uçuk skorlar yazanlar vardı.
:D

2. maçın skoru veriyorum.
Şaktar net skorla 2-0 alır.
Fener uefa'da yoluna devam eder.

Fener 2. tura kalır.
Her zamanki geyikler döner biz bu kupayı alırız felan diye.
2. turdan sonra kaç maç oynanıyor çeyrek final için bilmiyorum ama fener çeyrek finali belki görür.
Yine kendi ligimizde ooo süper lig takımlar süper diye geyik muhabbetine devam ederler.

Her sene aynı terane.
Bizim kolpacı basına inanıp burda uçuk skorlar yazanlar vardı.
:D

1 aylık takımdan çokta bişe beklememek lazım rvpden gol bekliyo adamlar :D ilk maçı takımla kimin nasıl oynuyacağı belli değil eğer iyi takım olurda alışma süreci çabuk geçerse fener ligi kazanır ziraatı kupasını alır uefaya düşerse bi en az bi yarı final oynar diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri