fener için şampiyonlar ligi bu senede hayal oldu...
gökhanın eksikliği çok belli oldu josef hiç olmadı orda meireles olsaydı ilk baştan daha iyiydi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fener için şampiyonlar ligi bu senede hayal oldu...
0-0 biter maç tur sonraki maçta belli olur![]()
rövanş maçı içi kesin bi kupon yazmalıyım kesin![]()
ya shaktarı gözünüzde ne büyütmüşsünüz be abi 1-2 1-3 0-5 0-3 skor vermeler nedir
fener iyidi ama gol olmadı deplasman diye korkmamak lazım orda daha iyi oynuyabilirler
Adamlar istediğini aldı gitti. Fenerin kesin yenmesi lazımdı. Şuan işi çok zor.. Bu adamlar ukraynada kolay kolay yenilmeyen bir takım çünkü.
her şeyin bir kolayı vardır abi![]()
0-0 van persie son 15 dakika girer hasan ali sağda kötü oynar bence
Bir tahminde daha yanılmadım[emoji4] 2. Maç'a başarılar.Sezon başlangıcı kimin ne yapacağı belli değil.
Shaktar'ın eski havası yok, skor vermek içimden gelmesede kaliteli maç olacağından şüphem yok iki takım adına.
Tahminim Berabere.
karşılıklı gol - 2.5 üst olur ama skor ne olur hiç bilmiyorum
Beraber yapalım hocam![]()
O durum biraz karışık Shakhtar hayatının hatasını yaptı eğer oyuncu b numunesinde de dopingli çıkarsa büyük bir yaptırımla karşı karşıya kalırlar ve eğer sözlü nün yanında resmi bir bildirim yapıldıysa ki bana göre %99 yapılmıştır 3.0 hükmen kaçınılmazdırbu dopingli adam oynadıya fener itiraz dilekçesi yolladı uefaya ne diyosunuz 3-0 hükmen verirlermi![]()
2. maçın skoru veriyorum.
Şaktar net skorla 2-0 alır.
Fener uefa'da yoluna devam eder.
Fener 2. tura kalır.
Her zamanki geyikler döner biz bu kupayı alırız felan diye.
2. turdan sonra kaç maç oynanıyor çeyrek final için bilmiyorum ama fener çeyrek finali belki görür.
Yine kendi ligimizde ooo süper lig takımlar süper diye geyik muhabbetine devam ederler.
Her sene aynı terane.
Bizim kolpacı basına inanıp burda uçuk skorlar yazanlar vardı.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.