Akşamki Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçkten takım olmak önemli sivas deplasmanına gidecekler mi bakalım bu yıldızlar soğuk diye gitmeyen yıldızlar gördük ...takım olmayı başarırsa işte zor tutulur ama takım olamazsa bursa da 3 atar bak gör ....

işte onu diyom 1 ay içinde adamlar takıma mı uyum sağlasın şehiremi kondisyonmu çalışsın takımla birliktemi çalışsın ne yapsın :) uefa play ofdan devam edicez bakalım nolucak ozaman kadar takım olabilecekmiyiz ilk yarının başında o naninin açtığı ortada vs 1 atsaydık maç 3-0 olmazdı

@youtube bilgini sana mı soracagım ne yazacağımı.
fenere laf mı etmişim.tipik türk futbolu dedim.oynar oynar,atamadan basitçe yeter demek istemişim.bu üslubla benle muhattap olma lütfen

bu lafın burda dursun lig sonunda bunu diyebilcenmi :) 1 aylık takımın ne olacağı belli olmaz boş transfer diyosunuzda beşiktaşlısınız galiba rvpyi almak istiyodunuz şimdi boş transfer falanmı oldu kendinizi kandırmayın herkes o oyuncuların kalitesini biliyo hocam

pelede kaliteli bi futbolcu ama 80 küsür yaşında. yaşlı futbolcularla bu takım yürümez.

@youtube bilgini sana mı soracagım ne yazacağımı.
fenere laf mı etmişim.tipik türk futbolu dedim.oynar oynar,atamadan basitçe yeter demek istemişim.bu üslubla benle muhattap olma lütfen

Ya arkadaş evet biraz fazla tepki göstermiş olabilirim ama moralimiz bozuk
zaten böyle kazansdım şöyle kazandım diyince ,neyse ufak muhabbetlerden birbirimizi kırmayalım ..

pelede kaliteli bi futbolcu ama 80 küsür yaşında. yaşlı futbolcularla bu takım yürümez.

Mario Gomez---30 Yaşında
RVP ---------31 yaşında
Quaresma ----31 yaşında
Nani---28 yaşında neresi yaşlı hocam
Sow 29 yaşında ? Beşiktaşın transferleriyle karşılaştırosan durum bu

Bu Takım Dağılmadan 1-2 sene aynı kadroyla oynasın turkiye ligi fazla gelir görürsünüz ozaman tık tık nasıl oynuyolar 11 senedir lucescu varmış shaktarın başında

@youtube bilgini kazandım demedim.bu maça şunları yazdım dedim.galatasaray lıyım ,aynı durumda gs olsa aynı şekilde onlar da yenilir.oynar oynar,kaçırır ilk saçma pozisyonda yerler.yıllardır aynı futbolu oynuyoruz.türk takımları olarak gram gelişme yok.takımın %80i yabancı oluyor ama nasıl oluyorsa sonuç aynı.

yoksa ülke puanı için kazanmasını isterdim.yakında 1.olanda eleme oynayacak.neyse sağlık olsun.

@youtube bilgini kazandım demedim.bu maça şunları yazdım dedim.galatasaray lıyım ,aynı durumda gs olsa aynı şekilde onlar da yenilir.oynar oynar,kaçırır ilk saçma pozisyonda yerler.yıllardır aynı futbolu oynuyoruz.türk takımları olarak gram gelişme yok.takımın %80i yabancı oluyor ama nasıl oluyorsa sonuç aynı.

yoksa ülke puanı için kazanmasını isterdim.yakında 1.olanda eleme oynayacak.neyse sağlık olsun.

bide bizim futbola şunu eklemeyi unutmuşsunuz türkiyeye gelen bunu kapıyo ciddi bi ataktalar hopp geriye dönüyolar taa kaleciye kadar yabancılarda bunu yapan takım görmedim forvetten orta sahadan kaleciye topmu atılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri