Aktif olmayan google hesaplarını nasıl toplu kurtarırız?

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Merhaba,
bildiğiniz gibi google 2 yıldır giriş yapılmayan hesapları 1 aralık tarihinde silecek. Elimde eskiden kalma bir sürü kanal var tek tek giriş yapmak yerine hesapları nasıl kurtarabilirim?

Bot önerisi olan, aklında başka fikir olan ?

bunla ilgili bu zamana kadar bot yazan birisi nasıl çıkmadı,ben de şaşırdım açıkcası.çıksa,duyardık heralde...

planınız ne? herkeste bendeki gibi eskiden kalma uzun sğüredir login olunmamış hesaplar vardır.

Tek tek elle girsek aynı ip den giriş yapmış olacağız vs. zaman az kaldı beyin fırtınası yapalım

ben o olayla ilgili ilk mail geldigi anda başladım tektek hesaplara giriş yapmaya.az bi hesap kaldı,hafta sonunda tüm hesaplar bitmiş olur bende.ama konuyla ilgili yazılım yapılmazsa sonrası için,mecburen bi yazılımcı ile görüşüp kendim özel yazdırıcam mecburen.binlerce hesaba gir çık ugraş zor iş :)

mail geldiğinde 200 hesaba giriş yaptım hepsi ünleme düştü. İp resetlememe rağmen. Daha birsürü var ve çoğu uzun zamandır girilmediği için sıfır hiç kullanılmamış numara istiyor. Siz olduğunu kanıtlayın diye. Nasıl yapıcam bende bilmiyorum. Son 13 gün bir anda hepsi kapanırsa yazık olacak

ben bayadir youtube ile aktif çalışmıyorum ama elimde çok eskiden kalma hesaplar var, koskoca forumda tek ben değilimdir bu sıkıntıyı çeken.

Yabancı sitelerden falan araştırıyorum bi bot bulursam paylaşırım, genelde python selenium kodları var ama yine manuel girişle aynı sadece otomasyon yapıyor.

yeni sistem nasıl çok kanal çalışanlar nasış login oluyor kanallara?

hesaplara login olmanız yetmiyor kapanmaması için, bende yumurta dayandı anca şimdi giriş yapmaya başladım, hesabın telefon numarası sormaması, toplu spamdan kapanmaması için elbette farklı yöntemler denemek gerekiyor, her ne kadar ip değiştirip çerez silip, sorunsuz şekilde maillere giriş yapmayı başarmış olsam da, sonrası için kapanıp kapanmayacaklarından emin değilim. yine de minimum risk ile ilerliyorum. 2010 - 2016 arası eski kanallar var içerisine içerik yüklenmemiş, onlara giriş yapıyorum, kötü olan, içinde içerik yüklü olan, aboneli izlenimli kanallarım kayıp, çünkü eski harddiskte, kanaltakibi bulamadım, onu bulsam iyi olacak.

Bu arada youtube'a geri dönen var mı? en azından bir kaç özgün kanal yapılıp tekrardan denenebilir diye düşünüyorum..

Selenium tabanlı botlar artık çalışmıyor, google captcha ya takılıyor. Yakalanmasada bot ile çalıştırıldığını biliyor ve hesabı bir süre sonra önce telefon onayına sokuyor ardından banlıyor.

hesaplara login olmanız yetmiyor kapanmaması için, bende yumurta dayandı anca şimdi giriş yapmaya başladım, hesabın telefon numarası sormaması, toplu spamdan kapanmaması için elbette farklı yöntemler denemek gerekiyor, her ne kadar ip değiştirip çerez silip, sorunsuz şekilde maillere giriş yapmayı başarmış olsam da, sonrası için kapanıp kapanmayacaklarından emin değilim. yine de minimum risk ile ilerliyorum. 2010 - 2016 arası eski kanallar var içerisine içerik yüklenmemiş, onlara giriş yapıyorum, kötü olan, içinde içerik yüklü olan, aboneli izlenimli kanallarım kayıp, çünkü eski harddiskte, kanaltakibi bulamadım, onu bulsam iyi olacak.

Bu arada youtube'a geri dönen var mı? en azından bir kaç özgün kanal yapılıp tekrardan denenebilir diye düşünüyorum..
benimkiler 2016-2017 den beri girilmemiş hesaplar girişte kurtarmayı yazdıktan sonra telefon onayıda istiyor sendekiler istemedi mi ? birde şöyle birşey var mailde Bu hatırlatma e postaları hesabınızda işlem yapılmadan en az 8 ay önce gönderilecektir diye. Bu maillerde hep ağustos ve temmuzda geldi muhtemelen herkesede öyledir. Bu maile göre şubat marta kadar vaktimiz var .

Son düzenleme:
benimkiler 2016-2017 den beri girilmemiş hesaplar girişte kurtarmayı yazdıktan sonra telefon onayıda istiyor sendekiler istemedi mi ? birde şöyle birşey var mailde Bu hatırlatma e postaları hesabınızda işlem yapılmadan en az 8 ay önce gönderilecektir diye. Bu maillerde hep ağustos ve temmuzda geldi muhtemelen herkesede öyledir. Bu maile göre şubat marta kadar vaktimiz var .

ccleaner tarayıcıyı kullanınca böyle dedi,
fakat microsoft edge, firefox, chrome 'da böyle bir sorun yok hepsine direk giriş yapabiliyorum, kanal takibi bulamıyorum esas kanallar onda, internet bağlantın daha önce girdiğin servisten farklı ise o da etken olabilir, ttnet, superonline ve giriş yaptığın şehir de önemli bence, ben farklı cihaz ve internetlerden giriş yapıyorum şu ana dek bir sorunla karşılaşmadım, 1 Aralık itibarı ile kapatılacak uyarısı gelmişti. Belki süreç uzayabilir, zaten çok geç kaldık, riske atmaya gerek yok, haldır huldur 1 aralıka kadar girebildiğime gireceğim. de esas iş ondan sonra, Var mı youtube'dan kazanç sağlayan, özgün filan ilerlemek gerek bence :)

ben o olayla ilgili ilk mail geldigi anda başladım tektek hesaplara giriş yapmaya.az bi hesap kaldı,hafta sonunda tüm hesaplar bitmiş olur bende.ama konuyla ilgili yazılım yapılmazsa sonrası için,mecburen bi yazılımcı ile görüşüp kendim özel yazdırıcam mecburen.binlerce hesaba gir çık ugraş zor iş :)

Selenium tabanlı botlar artık çalışmıyor, google captcha ya takılıyor. Yakalanmasada bot ile çalıştırıldığını biliyor ve hesabı bir süre sonra önce telefon onayına sokuyor ardından banlıyor.

Normal selenium ile gmailde oturum açılamıyor.
Gmail şifre girip oturum aç dediğinde oturum açılamadı gibi bir hata veriyor. Google normal seleniumu engellemiş
Undetect selenium ile oturum açilabiliyor.
Onda da şu butona tikla emri verdiğinde tıklamıyor.
Python bilgi seviyem %50 60. Buna rağmen çözüm bulamadım.
Undetect selenium sadece pythonda var. C# Java gibi dillerde birtek standart selenium var. Google standart seleniumu yasaklamış. Oturum açılamıyor.
Bas güzel sistem. İçinde captcha servisleri var. Ama ondada mail ile oturum açılır açılmaz telefon onayına düşüyor mail. Telefon onayını yaparsaniz ondan sonra mail kilitleniyor. Birdaha hiç oturum açılamıyor.
Eğer gmail ile iş yapıyorsanız, üşenmeden tümüne gireceksiniz. Yada bendeki gibi ihtiyaç fazlası mailleri satmış olmanız lazım bu zamana kadar.
Bende satış sonrası 400 500 tane kaldı.
1 aralığa kadar tümünden oturum açmayı planlıyorum.
90 tanesine bugün giriş yapıp gelen mailleri okudum 3 4 tanesini. Sonra şifre değiştirip çıktım.

Pyppeteer ve Playwright
Pythonda selenium alternatifi bunlar varmış.
Buyuk ihtimalle bunlar ile olur.
Botu yazarsam ücretsiz paylaşırım. Kullanırsıniz

Son düzenleme:
Normal selenium ile gmailde oturum açılamıyor.
Gmail şifre girip oturum aç dediğinde oturum açılamadı gibi bir hata veriyor. Google normal seleniumu engellemiş
Undetect selenium ile oturum açilabiliyor.
Onda da şu butona tikla emri verdiğinde tıklamıyor.
Python bilgi seviyem %50 60. Buna rağmen çözüm bulamadım.
Undetect selenium sadece pythonda var. C# Java gibi dillerde birtek standart selenium var. Google standart seleniumu yasaklamış. Oturum açılamıyor.
Bas güzel sistem. İçinde captcha servisleri var. Ama ondada mail ile oturum açılır açılmaz telefon onayına düşüyor mail. Telefon onayını yaparsaniz ondan sonra mail kilitleniyor. Birdaha hiç oturum açılamıyor.
Eğer gmail ile iş yapıyorsanız, üşenmeden tümüne gireceksiniz. Yada bendeki gibi ihtiyaç fazlası mailleri satmış olmanız lazım bu zamana kadar.
Bende satış sonrası 400 500 tane kaldı.
1 aralığa kadar tümünden oturum açmayı planlıyorum.
90 tanesine bugün giriş yapıp gelen mailleri okudum 3 4 tanesini. Sonra şifre değiştirip çıktım.

Pyppeteer ve Playwright
Pythonda selenium alternatifi bunlar varmış.
Buyuk ihtimalle bunlar ile olur.
Botu yazarsam ücretsiz paylaşırım. Kullanırsıniz

Selenium ile olmuyor.
pyppeteer ile denedim.
Aynı hatayı aldım. Google sağlam önlem almış.
Mailleri elle açmaktan başka çözüm yolu yok.
Tabana kuvvet ya şaban :)

lh9a7cp.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri