aktifsunucu
Yasaklanmış
Yeni Konu Linkimiz Aşağıdadır!...
http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...-tum-programlari-hazir-ssd-render-paketi.html
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Render için kullandığım bir işlemci
güzel makina fiyatta gayet uygun bence
hayırlı işler dilerim
paket alındı. Hızlı ilgili ticaret oldu tekrardan![]()
1 makina daha alındı![]()
[MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION] hocam skype yazdım ama acil dönüş lütfen
[MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION] Giremediğim sunucuyu değiştirmek için yeni makinayı dün hemen teslim edecektin skype dönüş yok daha evvelki aldığım vds tede 10dk dedin 24 saat sonra teslimat yaptın dahada bekleyecekmiyiz ?
1 paket alinacaktir tavsiye ederim
Arkadas gayet ilgili aldıgım vds den de baya memnun kaldım kendisine teşekkür ediyorum. tavsiye ederim
Bütün vds firmaların hız testleri böyle nedense ben aldığımda hep 400 ün altında oluyor indirmedede 2 3 mbit anca alabiliyorum ortada bir sıkıntı var da sizin vdsnizi kullanmadım hiç güzelse denemek isterim ilerde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.