AKTİFSERVER - Her Bütçeye Uygun VDS Paketleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gündür vds kapalı, en son dün gece bu saatlerde kendisine yazdım, hala cevap vermedi, başka bu firmadan vds sunucu alıp sorun yaşayan var mı??

2 arkadaşın daha bu sorunları yaşadıgını duydum.bende aynı şekilde yaşadım.ama şuan açık benim makine,pek girmedim gerçi ama bugün sorun görmedim.

bende de aynı sorun mevcut maalesef. 5-6 gundur vds ye ulasamıyorum ıp degistirecegini soyledi. her konusmamızda dısardayım gecince teslim edecem dedi halen bekliyorum.

bir baska vds ye de ulasamıyorum suan, skype den yazıyorum cevaplar gec geliyor.

aslında cokda anlayıslı davrandım fakat sanırım iyiniyetimiz suistimal ediliyor

Bende problem yok ama bilgi vereyim,
dün gece görüştüm ben gece yola çıktı antalyaya şuanda ulaşamazsınız, bu gece veya yarına sorunları çözecektir.

[MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION] site kapalı. pm kutunuz dolu skype dönüş olmuyor. Ben de sorunun çözülmesini bekliyorum

benim de sunucularımdan birisinin şifresi değiştirildi diğeri zaten10-12 gün gecikti..

kendisine ulaşıp sorun yaşayanlar var diye bildirdim ve ilgilenecegini söyledi.umarım bian önce çözülür sorunlar.

3gündür makine kapalı.Arkadaş idareten bi makine vereyim dedi 1 gün geçti üzerinden onuda vermedi.İade alacağım bugün.

Arkadaşlar serverlara ulaşamayanlar ne yapıcak ? İade talabinde bulundum fakat skype geri dönüş olmadı

arkadaş hakkında az önce şikayet konusu açılınca kendisine ulaşıp durumu anlattım ve şuan makinalar aktif dedi.kendiside foruma pazartesi gelebilecekmiş,şimdilik banlandı.yinede magdur olan,şikayeti olanlar şikayet konusu açsın ki kaç kişi sorun yaşıyor anlayalım arkadaşlar.buradan,skypedan bana gelip bende magdurup diyor bagzı arkadaşlar ama konu sahibi arkadaş bana 3 kişi mi ne geldi sorun var diye diyor.

bende sıkıntı yasadım 1 ay kullandım dedicated öle böle .sürekli makınelerde kapanma oldu bu ay neyse bidaha alalım dedim 12 gun oldu 8 makıneden hergun 2 tanesi kapalı oluyodu en son umudumu kestim 18 gun daha vardı ama gitmez böle dedim başka birinden artık sunucu alcam

Adam banlanmış benim makineler mefta olmuş.
Skype de bakmıyor,nasıl ulaşacaz şimdi buna???

Servera ulaşamıyorum adam banli skype bakmıyor.
Bakalım geçen sefer mağdur ettikleri gibi bizdemi mağdur olcaz.

Ufak tefek sorunlarımız oldu ancak gecikmelide olsa sorunları çözdü kötü niyetli olmadığını ancak başka yoğunlukları olduğundan böyle bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Biraz gecikmeli veriyor ama verdiği fiyatlar bence uygun çok çok uygun biz 3 aylık aldık 30 makine şimdilik problem yok bazılarında kapanıp açılma oluyor ama olsun. Umarım diğer arkadaşların problemleri kısa sürede çözülür.

Ufak tefek sorunlarımız oldu ancak gecikmelide olsa sorunları çözdü kötü niyetli olmadığını ancak başka yoğunlukları olduğundan böyle bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Biraz gecikmeli veriyor ama verdiği fiyatlar bence uygun çok çok uygun biz 3 aylık aldık 30 makine şimdilik problem yok bazılarında kapanıp açılma oluyor ama olsun. Umarım diğer arkadaşların problemleri kısa sürede çözülür.

bende kendisinden makine almadan evvel senın gibi düşünüyodum fakat aldıktan sonra pişman oldum iyi niyetli birisi olabilir ama verdigi hizmet kalite düzeyinde 10 üzeri 1 bile etmez cünkü arkadastan aldıgım sunucuyu 8 e böldurdum fakat en asagı hergun abartısız 1 2 si kapalı oluyordu.Belli bi sure gectikten sonra makıneyı su vakıt halletmiş olurum diyor en asagı 12 saat geciyor gene halletmemiş oluyordu.Yani demem o ki bu arkadastan alısveriş yapmadan evvel bi kere degil 3 kere dusunun ona göre alışveriş yapın derim.Böyle yazmamın sebebi daha evvelde belirttim bu arkadası ilk başta tavsiye etmiştim fakat yanılmışım ben magdur oldum kimse magur olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri