AktifServer (Profilbilisim) Hakkında!..

• Kullanıcı aktifsunucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aktifsunucu

Yasaklanmış
Web sitesi
www.aktifserver.net
Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir forumdan banlıydım bu süre zarfında hala müşterim olupda bana ulaşamayanlar olabilir ve mağdur olmuş olabilirler.

Öncelikle Eski sahibi olduğum profilbilişim hakkında devrettikden sonra dahi kim mağdur olduysa özel mesaj yolu ile iletişime geçmelerini istiyorum. Aktifserver olarakda kimler mağdur olduysa özel mesaj ile iletişime geçmelerini istiyorum.

Evlilik durumumdan dolayı çoğu arkadaşımız bilir evet işlerin üstünde çok duramadım istemeyerekde olsa mağdur ettiğim arkadaşlarım dostlarım dediğim insanlar oldu. Ama bu forumda çoğu kişi benim nasıl birisi olduğumu bilir ve nasıl çalıştığımıda. Herkesden tekrar çok çok özür diliyorum ve beni seven veya sevmeyen kim olursa olsun özel mesaj ile mağduriyetini bildirsin çözmek istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Nasıl bir kişiliğin var veya nasıl birisisin? Tanımıyorum seni hocam fakat şu yazdığından şunu anladım, bu kişi müşterilerini mağdur ettiğini kabul ediyor ve bu durumu telafi edebilmek için müşterilerinden mesaj bekliyor. Başka firma olsa, suçu bizde arar banlar hatta yöncü gibi bir yerde mahkemeye bile verir fdgdgfdgfdg

zamanında yaptığın 50 liranın zararını şimdi çekiyoruz özür dilemek yetmez. sorumluluk ağır bir şeydir.

probilişim vdslerin kalitesiyle hızıyla bu işte en iyilerdendir bir takım aksaklıklar oldu ama yoluna devam ediyor çalışmaya devam

Valla Hocam Zamanında bende aldım 8 tane vds sizden fakat ip değişikliği için cevap vermediniz hiç skypeTan bende birdaha kullanmadım geçti gitti artık hakkım helal olsun böyle yazmanızda güzel birşey.

1-2 senedir mehmeti tanır ve ondan vds alırım. şu zamana kadar bii yanlışı olmadı. ve her zaman ilgili davrandı. bu iştende aklanacağını biliodum ve iyide oldu. inş tez zamanda eski durumuna döner

Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir forumdan banlıydım bu süre zarfında hala müşterim olupda bana ulaşamayanlar olabilir ve mağdur olmuş olabilirler.

Öncelikle Eski sahibi olduğum profilbilişim hakkında devrettikden sonra dahi kim mağdur olduysa özel mesaj yolu ile iletişime geçmelerini istiyorum. Aktifserver olarakda kimler mağdur olduysa özel mesaj ile iletişime geçmelerini istiyorum.

Evlilik durumumdan dolayı çoğu arkadaşımız bilir evet işlerin üstünde çok duramadım istemeyerekde olsa mağdur ettiğim arkadaşlarım dostlarım dediğim insanlar oldu. Ama bu forumda çoğu kişi benim nasıl birisi olduğumu bilir ve nasıl çalıştığımıda. Herkesden tekrar çok çok özür diliyorum ve beni seven veya sevmeyen kim olursa olsun özel mesaj ile mağduriyetini bildirsin çözmek istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Bu şekilde insanlarla iletişime geçmen çok güzel kardeşim gerçekten. Her şey gönlünce olsun.

Nasıl bir kişiliğin var veya nasıl birisisin? Tanımıyorum seni hocam fakat şu yazdığından şunu anladım, bu kişi müşterilerini mağdur ettiğini kabul ediyor ve bu durumu telafi edebilmek için müşterilerinden mesaj bekliyor. Başka firma olsa, suçu bizde arar banlar hatta yöncü gibi bir yerde mahkemeye bile verir fdgdgfdgfdg

1-2 senedir mehmeti tanır ve ondan vds alırım. şu zamana kadar bii yanlışı olmadı. ve her zaman ilgili davrandı. bu iştende aklanacağını biliodum ve iyide oldu. inş tez zamanda eski durumuna döner

Bu şekilde insanlarla iletişime geçmen çok güzel kardeşim gerçekten. Her şey gönlünce olsun.

Yorumlarınız için teşekkür. Zor zamanlardan geçirdim. Allahın izniyle yoluna girdi herşey. İstemeyerekde olsa mağdur ettiğim insanların zamanı geri alamasamda bir şekilde mağduriyetlerini gidermek istiyorum.

Zamınında benimle çalışan birçok kişi nasıl yapıda olduğumu biliyorlar.

Zamanında çok işimi kendisinin vdsleri ile hallettim beni hiç mağdur etmedi ama istemsiz de olsa mağdur ettiği kişilerin mağduriyetini gidermek istemesi beni doğru bir seçim yaptığım konusunda tekrar gururlandırdı

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herseyden once boyle bir konu acman bile karakter sahibi bir insan oldugununun kanitidir benim gozumde.
Birkac arkadasta problem olmus, ama bana verdigi vds'lerde hic problem yasamadim.(8-10 ay).Yani benim alinacak hakkim yok :)

Ben arkadaşla iki yıldır iş yaparım. Bu zamana kadar ufak tefek problemler yaşadık ama hepsini çözdük. Bazı arkadaşlar sorun yaşamışlar maalesef zaman telafi edilebilir bir şey değil. Ancak böyle bir konu açılmasıda arkadaşın samimiyetini gösterir. Sorun yaşamış arkadaşlar var ama eminim bu sorunları çözecektir. Umarım eskisi gibi çalışmaya devam ederiz tekrardan hoşgeldin aramıza.

Ben arkadaşla iki yıldır iş yaparım. Bu zamana kadar ufak tefek problemler yaşadık ama hepsini çözdük. Bazı arkadaşlar sorun yaşamışlar maalesef zaman telafi edilebilir bir şey değil. Ancak böyle bir konu açılmasıda arkadaşın samimiyetini gösterir. Sorun yaşamış arkadaşlar var ama eminim bu sorunları çözecektir. Umarım eskisi gibi çalışmaya devam ederiz tekrardan hoşgeldin aramıza.
adamın üyeliği 1 yıl olmamışken nasıl iş yapıyorsunuz şikayet edenler haksız mı ozaman ?

adamın üyeliği 1 yıl olmamışken nasıl iş yapıyorsunuz şikayet edenler haksız mı ozaman ?

Eski üyeliği profil bilişimdi onun tarihi çok daha eski. Bu arada mehmet kardeşim firma el değiştirirken o kadar sana söyledim konu aç diye adamlar açtı zaten dedin. O adamların başını ağrıtacağını ta o zaman söylemiştim. Neyse sen işin başına geçtiysen herşeyin hallolacağına eminim.

Senin makinaların işlemcilerini özledim cidden şuanki kullandıgım makinaların süresi dolsun tekrar alışverişe başlayacaz inşallah.

aynen ama hocam o adresiniz ne olduda yeni adres açtınız madem sormamdaki amaç ilerde çalışabilirmiyiz ? duruma göre

Evlilik zamanı ilgilenemeyceğimden dolayı devir ettim. Tüm sorunlarda bu yüzden ortaya çıktı. Sıkıntı dönem yaşadım. Şu anda hem aktifden magdur olan hemde profilden mağdur olan arkadaşların mağduriyetini gidermek için konuyu açmış bulunmaktayım. Hepimiz farkındayız youtube ile uğraşan kişiler zamanı önemlidir. Ama maalesef zamanı geri alma şansım yok ama giderebildiğim kadar mağdur olan arkadaşlar giderebilirsem sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri