Alacaklı adı ile ilgili

roketatar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Önceden kendi adıma adsensem vardı banlandı ve yenisini açtım adres aynı tlefon ve alacaklı adı farklı yazdım şimdi kendi adımı ntekrar yazsam adsensem kapatılırmı pin dün oluşturulmuş

Arkadaşlar Önceden kendi adıma adsensem vardı banlandı ve yenisini açtım adres aynı tlefon ve alacaklı adı farklı yazdım şimdi kendi adımı ntekrar yazsam adsensem kapatılırmı pin dün oluşturulmuş

tekrar acabilmis olman bile bir mucize :)

kendi adini yazmaktan kastin, adsensenin hesab ayarlarinda ki gorunen isimmi ? ki orasi ise o sadece iletisimde kullanilacak olan isimdir. Alacakli isimi ise suan zaten ates ustunde olmalisin olan boylede olur, bana kalirsa birsey olmaz ama riske sokma derim.!!!

ben alacakli adini degistirdim numarayi degistirdim hep digeri ile eslesti ama benimki aktif durumda belki bu yuzden senin ki onaylanmis olabilir gozlerinden kacmis olabilir yani bilmiyorum ama istersen fazla oynama

Alacaklı adına kapatılan adsensemdeki adımı yazdım başka bir banka hesabı ekledim

az bir miktarda para yatıracağız diyor ne olacak bakalım hayırlısı

kardeşim büyür riski göze almışssın hadi hayırlısı....

Alacaklı adına kapatılan adsensemdeki adımı yazdım başka bir banka hesabı ekledim

az bir miktarda para yatıracağız diyor ne olacak bakalım hayırlısı

3-5 gun sonra o hesaba bir miktar 0.99 - 0.55 gibi bir tutar yazatar sende o tutarlari dogrulama kisminda soylersin hesabini dogrularlar valla ne yaptiklarini hala cozemedim bir bakiyorsun cimbiz ile delil arayip buluyorlar pat diye engelliyorlar diyoruz ki adamlar harika calisiyor bi bakiyoruz ki kapatacaklarindan emin oldugumuz birseyde hic birsey olmuyor :) sistemlerini cozemedim...

Benim mesela bir adsensem var Turkiyede acmistim ingilizce ve turkce icerikli kzanclarda farklilik var deniyor bunu arastirmak icin yeni bir kanal acmak istedim ama bir turlu onaylamadilar blog ustunden istedim youtube ustunden istedim diger hesabimla eslesiyor dendi esimin adina basvurdum yine digeri cikti neyi eslestiriyorlar anlamyorum demiyor ki su bilginiz sununla eslesti kontrol edin demiyorlar, incelememiz sirasinda [email protected] adli bir onaylanmis hesabiniz oldugunu fark ettik deyip kestirip atiyorlar, en sonunda ilk actigim bireyseldi ikinciyi ayni isim ayni banka ayni adrese A dan Z ye hesap turu haric hepsini ayni yaptim hesab turunude kurumsal yaptim onaylandi buyur burdan yak ama o adsenseye iliskilendirdigim kanallarda reklam gozterilmiyor.!!!!

3-5 gun sonra o hesaba bir miktar 0.99 - 0.55 gibi bir tutar yazatar sende o tutarlari dogrulama kisminda soylersin hesabini dogrularlar valla ne yaptiklarini hala cozemedim bir bakiyorsun cimbiz ile delil arayip buluyorlar pat diye engelliyorlar diyoruz ki adamlar harika calisiyor bi bakiyoruz ki kapatacaklarindan emin oldugumuz birseyde hic birsey olmuyor :) sistemlerini cozemedim...

Benim mesela bir adsensem var Turkiyede acmistim ingilizce ve turkce icerikli kzanclarda farklilik var deniyor bunu arastirmak icin yeni bir kanal acmak istedim ama bir turlu onaylamadilar blog ustunden istedim youtube ustunden istedim diger hesabimla eslesiyor dendi esimin adina basvurdum yine digeri cikti neyi eslestiriyorlar anlamyorum demiyor ki su bilginiz sununla eslesti kontrol edin demiyorlar, incelememiz sirasinda [email protected] adli bir onaylanmis hesabiniz oldugunu fark ettik deyip kestirip atiyorlar, en sonunda ilk actigim bireyseldi ikinciyi ayni isim ayni banka ayni adrese A dan Z ye hesap turu haric hepsini ayni yaptim hesab turunude kurumsal yaptim onaylandi buyur burdan yak ama o adsenseye iliskilendirdigim kanallarda reklam gozterilmiyor.!!!!

İnsan Değiller İşte Gavurlara Köleleik Değilde Ne Bu bakalım 4 saat civarı oldu bi sorun yok bakalım

---------- Mesaj saat 17:33:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:30 civarında gönderildi. ----------

kardeşim büyür riski göze almışssın hadi hayırlısı....

Artık Kapatırlarsada Umrumda Değil Aslında Bende Hata Bu Gavurun D.....lerine Hizmet Ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri