ALANYA'da olan varsa Beni Karşılasın - Beyto33

Buradaki bütün üyelerin Youtube'dan aylık kazançları XXXX TL olduğu için her yaz Antalya-Bodrum tatil yapıyoruz hatta toplu otel kiralarsak daha ucuza geliyor :D

Şaka bir yana ben de 1 hafta 10 günlüğüne Antalya'ya kaçmayı düşünüyorum oradaki arkadaşlar Antalya bu ara nasıl hareketli mi?

Antalya merkezde tatil yapılmaz hocam...

Benden tavsiye ilçelere git. Yapmak istediğin tatil tarzını söyle yardımcı olayım, kafa dinlemek için mi bar bar dolaşıp içmek için mi kamp mı vs. vs.

Antalya merkezde tatil yapılmaz hocam...

Benden tavsiye ilçelere git. Yapmak istediğin tatil tarzını söyle yardımcı olayım, kafa dinlemek için mi bar bar dolaşıp içmek için mi kamp mı vs. vs.

Kafa dinlemek için gideceğim hocam çok yoruldum şu işlerden sınavlardan falan. Arada yüzülecek, akşam olunca bir cafede oturulabilecek türden birşeyler yapacağım bakalım.

bana ters olur o taraf :)

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]; arkadaşa kesinlikle dim çayı taraflarını gezdirmeni tavsiye ediyorum. alanyaya gelipte dim çayına gitmeden dönmemeli hic bir insan. dim cayı aquapark ların ilersinde halis organik gözleme yapan süper yerler var orlarda bişeyler yemelisiniz.

damlataş'ın her tarafını incelemelisiniz.

kaleye cıkıp muhteşem gün batımını veya doğuşunu izlemelisiniz.

hacetler mahallesinde gecmişe dair izleri bulabilirsiniz.

vaktiniz olursa manavgata dogru uzanıp şelaleyi gezip görebilirsiniz.

gece hayatına dair bi aktivite yapmak isterseniz ;robin hood'u tavsiye ederim. hayatımda ilk çalıştıgım yerdir:)

denize kesinlikle damlataş tarafında girmelisiniz.kleopatra tavsiyemdir. :)

adrenalin seviyorsanız yaklaşık 45-50 metre yükseklikte olan ulaş kayalıklarından denize atlamalısınız[ tehlikeli ve yasaktır yazısını boşverin]

son 1-2 yıldır güzelleşen marinadaki deniz fenerine mutlaka uğrayın.

gitmişten güzel bir bot turuna katılın tershaneleri gezin görün.

memleketimi özledim birden:)

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]; arkadaşa kesinlikle dim çayı taraflarını gezdirmeni tavsiye ediyorum. alanyaya gelipte dim çayına gitmeden dönmemeli hic bir insan. dim cayı aquapark ların ilersinde halis organik gözleme yapan süper yerler var orlarda bişeyler yemelisiniz.

gece hayatına dair bi aktivite yapmak isterseniz ;robin hood'u tavsiye ederim. hayatımda ilk çalıştıgım yerdir:)

adrenalin seviyorsanız yaklaşık 45-50 metre yükseklikte olan ulaş kayalıklarından denize atlamalısınız[ tehlikeli ve yasaktır yazısını boşverin]

Geçen hafta gittim dim çayına daha canlanmamıştı :) şimdilik kale var elimizde

Geçen hafta gittim dim çayına daha canlanmamıştı :) şimdilik kale var elimizde

daha sezon açılmadı tabi:) sular soguk dim cayı 10 kat daha soguk:)

tabi arkadaşın turistlik bir gezi yapacagını varsayarsak bence gidip 1-2 kadeh rakı atmalı diye düşünüyorum. aralıkta gitsem yine uğrarım dim çayına:)

15 gün sonra ordayım. mutlaka görüşelim. ogü[eski bonna] yıda getiririm belki:)

+1 bunlara katılıyorum

Hocam tatıl sonrası izlenımlerını fıkırlerını belirtirsen çok makbule geçer Benımde kızım hep alanya ya tatıle gıtmek ıstıyor Şimdi ta Bursadan kalkıp Alanya ya gidipte hayal kırıklığı yaşamayayım . Hocam iyi tatıller dilerim

Biz,boşuna gitmişiz alanyaya :( neyse denizini sevmemiştim zaten :p

Xperia Z2 cihazımdan tapatalk aracılığı ile gönderildi.

daha sezon açılmadı tabi:) sular soguk dim cayı 10 kat daha soguk:)

tabi arkadaşın turistlik bir gezi yapacagını varsayarsak bence gidip 1-2 kadeh rakı atmalı diye düşünüyorum. aralıkta gitsem yine uğrarım dim çayına:)

15 gün sonra ordayım. mutlaka görüşelim. ogü[eski bonna] yıda getiririm belki:)

tamam ben burdayım haberleşiriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri