Alçak Creativenin Oyunu Ve Adi Networklerin Para Tuzağı

OJ7pmP.png

ödemeye kendilerinin bloke koyduğunu zaten söylüyorlar. olayın youtube ile alakası yok.

10.000% para kazanmalı görüntü ne demek...
10.000% artışı mı kast ediyor acaba aşırı izlenim artışı yüzündenmi süphelenmişler

10.000% para kazanmalı görüntü ne demek...
10.000% artışı mı kast ediyor acaba aşırı izlenim artışı yüzündenmi süphelenmişler

bilmiyorumki bana değil başkasına yazmışlar onu. bana cevap bile vermiyorlar. destek ve shane skype'tan sildi beni :)

o resim kraldan cok kralcı olan, partner firmaları asla kendileri bloke koymaz diyen arkadaşlar için.

Su shane nin adresini bir bilen var mi? Yanima iki kisi alip gideyim diyorum. Oturup bir hesap kitap yapalim sununla. Gelmek isteyen varsa bildirsin ucak biletleride ve tüm masraflar benden.

şimdiye kadar hiç partnere bulaşmadım ve düşünmüyorum adsense candır.Geçmiş olsun

Çok şükür 2 ay önce kanallarımı kurtardım bu networkden. Huzurlumuyum? Huzurluyum.

maşallah arkadaşlar kazançlarınız çok iyi keşke alabilseydiniz emeklerinizin karşılığını.Konuyu okuyunca şunu anladım ben 1 yıldır bu işle ilgileniyorum sizin kazançların 5 te 1 ini zor gördüm.Demekki ben hiç bişey bilmiyorum daha çok yol kat etmem lazım.

partnerlikten çıkma isteği yollayınca çıkartıyorlar mı? yoksa sözleşme bahanesi varmı?

Dün partnerden çıkma isteği gönderdim. Reddedildi. E haliyle yolunacak kaz misali :).....

Spam yok, 3 video var, Dünya engeli yok, Eşleşen yok, 3 aydır ödemeyi yapan partner yüklü miktarı görünce üstüne yatayım dedi :)

Bir Selfie de benden gelsin.

gjZB2R.jpg

Dün partnerden çıkma isteği gönderdim. Reddedildi. E haliyle yolunacak kaz misali :).....

Spam yok, 3 video var, Dünya engeli yok, Eşleşen yok, 3 aydır ödemeyi yapan partner yüklü miktarı görünce üstüne yatayım dedi :)

gjZB2R.jpg

Vay canına :eek:

gjZB2R.jpg

yazık tam anlamıyla.tek sorum olacak. bu kanalın temmuz kazancı haziran ayından düşük mü?

benim tüm bloke kanallarımda ortak tek bir nokta var: kanalın kazancı arttıkça bloke koymadılar. ne zaman kanalın kazancı max noktaya ulaştı ve ertesi ay artık o kadar kazanamıyorsa o yüksek kazanca bloke koydular

sizdede böyle mi?

yazık tam anlamıyla.tek sorum olacak. bu kanalın temmuz kazancı haziran ayından düşük mü?

benim tüm bloke kanallarımda ortak tek bir nokta var: kanalın kazancı arttıkça bloke koymadılar. ne zaman kanalın kazancı max noktaya ulaştı ve ertesi ay artık o kadar kazanamıyorsa o yüksek kazanca bloke koydular

sizdede böyle mi?

Z270qg.jpg

miktar önemli değil sanırım farklı birşey var bu işin içinde

gjZB2R.jpg

aboooooo0ooooooooo :)
ne bu filmmi ? :)

gjZB2R.jpg
Senin bu kanalına ben bile korkumdan bişe olur diye hiç bakmadım Yemın ediyorum çok üzüldüm acayip moralım bozuldu Canın sağolsun sen bu yt işinin Top 10 arasındasın Benım aklıma geldı forumda arkadaşlarımız hep yazmıslardı Yüklü paranın üstüne yatıyorlar diye Bir çıkar yolu olmalı bir ara bir konuvardı blokelı hesaplarla ılgılı sanırım bir arkadaş boyle durumda para almıstı hep öyle hatırlıyorum İnşallah bır çıkış yolu bulunur

yapılacak ne var cok merak ediyorum. ben 23k dolar kaptırdım toplamda. 5k sı creative geri kalanı zoomin e.
kazancı bloke konulan ilk kisilerdendim . kanalı attılardı adsense de devam ettiydim neyse adsense bunların blokeli dedigi parayı ödedigi an anlasilmisti hersey.

korkuyodum tabi bunlara kanalın parasını ödemeyen adsense,kanalı adsense ime baglayınca bana öder mi diye.
etc vardi bi ara piyasada. insanın gözünün icine baka baka yalan konusuyor .dalga gecer gibi sorunun nedenini aradıgını söylüyodu.

bunlar(hub denilen alt networkler) kendi komisyonunu alıyolar sadece kanal sahiplerine para aktarılmıyor.blokeli diyo zoomin. ve bu adamlar bildikleri halde sustu yani. millette inandı. işin aslını bilenler zaten hikayeyi anlayıp gülüyodu zamanında.

benimde hub networklerin komisyonlarını aldıklarını anlamam yakın bi arkadasımın bu networklerin alt network ü olup ,blokeli kanalların kazancından kendi komisyonunu aldıgını görmemle oldu.

gjZB2R.jpg

mübarek ne bereketli 3 videoymuş o

5 aydır aweden sorunsuz ödeme alıyorum.Bu ay göndermedi demek ki harbiden güvenmemek lazımmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri