Aldatıcı gazete başlıklarına tıklamama kampanyası

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
ytpara öyle bir başlığa imza attıki görenlerin dili tutuldu,tıkla hemen tıkla 31 izle çanak okey maç canlı skor

Merak Uyandıran, İnsanların gördüğünde tıklayacakları tarzdan başlık ve fotoğraf ile yayın yapıyorlar. Ben bile tıklıyorum ( Siteye hit gitmiş oluyor ) Sonra sövüyorum tabii alakasız bir haber olunca.. Adamlar parayı buldu ya siz ona bakın.

artık inanmıyorum :D yorumlara bakıyorum yazan varsa okuyorum eğer yoksa banane arkadaş baksam benim arpam mı fazla gelcek ?

2 video da biz atar mutluluklar dileriz :D

Bir de haber diyorlar resim listesi çıkıyor, tıkla gör diyor, bakıyorum 25 tane resim koymuş, hepsinin altına da 1 satır bir şey yazmış..

Ben o tarz haberlere tıklamadan önce resmin üzerinde fare ile biraz bekleyince durum çubuğunda beliren linke bakıyorum. Linkte genelde daha doğru bir başlık kullanıyorlar.
Örnek: Haber Başlığı (Yıllarca uzayda onu aradık ve büyük sır sonunda çözüldü) Bu başlığı görünce uzayda hayat bulundu sanıyorsunuz ama Linkte yazan ise "nasanin-yayinladigi-inanilmaz-fotograflar" tabi linki görünce tıklamıyorum habere.
Başka bir örnek: (Evinizdeki lambaları unutun. Güneş battığı anda artık onu seyredeceksiniz.) Yeni bir ışık kaynağı icat edildi veya keşfedildi sanıyorsunuz ama linke bakınca yazan "en-yaratici-ampul-tasarimlari"

Son düzenleme:
İnternet haber siteleri adsense ile çok kazanıyor olabilirmi acaba bu şekilde spam ile ilk bu aklıma geldi :D

Bir de haber diyorlar resim listesi çıkıyor, tıkla gör diyor, bakıyorum 25 tane resim koymuş, hepsinin altına da 1 satır bir şey yazmış..

heh bir de bu var işte.. ilk sayfasını gördüğüm gibi ikinci sayfayı açmıyorum direk kapatıyorum.. :mad:

bide haberin kapak resimi çok ilgi çekici ama o fotoğrafa ulaşmak için 20 tane öncesine başka fotoğraf koyup o fotoğrafa ulaşana kadar insanı çıldırtmıyorlar mı :D

Ünlü isim hayataını kaybetti (bilmemnerenin şarkıcı hayatını kaybetmiş oluyor) tıklamayın :)

bir kaç ay önce google darbe vurmuştu ama çok süre geçmeden her şey eskisine döndü. Hiç bir şey yapamayız ne yazık ki

Burs veya benzeri bekleyişte AÇIKLANDI MI gibi başlıklarla SEO uzmanı kesilen, hatta sabah sitesinde direk AÇIKLANDI diye yazınca şikayetlerle ile kaldırılmasından haz duyduğum site tipi.

Nefret ediyorum tüm haber sitelerinden. Bu yüzden haber sitelerine girmez oldum. Parça parça bölmeleri en nefret ettiğim şey. Tamam para kazanacaksınız da zaten kazanıyorsunuz kazanacağınızı, niye millete kalitesiz hizmet sunarak daha da arttırmaya çalışıyorsunuz ki.

3-4 ay önce Google bu yanıltıcı haber başlıkları yapan baba siteleri uyarmıştı milliyet hürriyet habertürk flan Türkiyede günlük google 1 milyon kez haberler yazılıyor ilk sıralarda bu yukarıda yazdğım siteler çıkıyor,google tüm bu sitelere uyarı gönderdi yanıltıcı başlık atmayaı bırakmaları için,ama hepsi yine devam etti,ertesi gün google tüm bu sitelerin indexlerini sildi,google milliyet yazıyosunuz cıkmıyor hürriyet yok habertürk yok hepisini sildi o gün bizzat kendim denemiştim :) bu sitelere girmek için tarayıcıdan direk site ismini yazmak gerikiyodu.ama bu durum cok sürmedi tabi yanlış hatırlamıyosam 1 gün sonra tüm haber sitelerini yine aktif ettiler.Ama anlaşılan değişen bişey yok herhalde aynen devam :)

3-4 ay önce Google bu yanıltıcı haber başlıkları yapan baba siteleri uyarmıştı milliyet hürriyet habertürk flan Türkiyede günlük google 1 milyon kez haberler yazılıyor ilk sıralarda bu yukarıda yazdğım siteler çıkıyor,google tüm bu sitelere uyarı gönderdi yanıltıcı başlık atmayaı bırakmaları için,ama hepsi yine devam etti,ertesi gün google tüm bu sitelerin indexlerini sildi,google milliyet yazıyosunuz cıkmıyor hürriyet yok habertürk yok hepisini sildi o gün bizzat kendim denemiştim :) bu sitelere girmek için tarayıcıdan direk site ismini yazmak gerikiyodu.ama bu durum cok sürmedi tabi yanlış hatırlamıyosam 1 gün sonra tüm haber sitelerini yine aktif ettiler.Ama anlaşılan değişen bişey yok herhalde aynen devam :)
Keşke şöyle bir hafta devam etseydi ne güzel olurdu :-)

Çok güzel bir başlık :) İçerisine giriyorsun sevgilisinden ayrılmış :D Başlık beni bitirdi

g4P8nR.jpg

Ortaokulda ergenliğin verdiği hevesle aldığımız şok gazetesi aklıma geldi :D sayfanın başlığı ''Girdimi çıkmak bilmiyor'' ama yazısını okuyunca meğersem havuza girince çıkmak bilmiyormuş :D Aklıma geldide güldüm Allahda sizi güldürsün :)

Ben Opera'nın Discover-Keşfet ve RSS kullanıyorum.
Opera bir çok sitenen derleme yapıyor resim ve bir cümle yerine 2-3 cümle ile haber içeriğinden fikir veriyor.
Sadece haber değil spor ve diğer kategorilerden de derlemeler mevcut.

Adamlar spammer king

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri