Aldığım Mailler Ve Sonrası

Öyle her kanala girerken ip değiştirip çerez falan silseydim, sanırım bu işin ilk ayında bırakmıştım bu işi.

Öyle her kanala girerken ip değiştirip çerez falan silseydim, sanırım bu işin ilk ayında bırakmıştım bu işi.

hocam ben yeni yeni sistemi oturtmaya çalışıyorum sağolsun özverili arkadaşların yardımı ile bu forumu okuya okuya yoksa bazı arkadaşlar gibi günde 200 kanal hazırlayamam :) şuan için öle

Merhaba arkadaşlar

Arkadaşımız konuda yazdıgı 30 kanalı tek kişiden satın almamıştır.10 Kanalı 1 Mayıs tarihinde ben satmışım diger kalan 20 kanalı bir başka mail satıcısı arkadaş satmış, tarihini bilmiyorum.
Arkadaşımız skype üzerinden bana ulaştı durumu izah etti kanalların hepsini benden aldıgını ve kapandıgını belirtti.Öncelikle belirtmeliyim Nisan 1 ve 20'si arasında toplu kapanmalar yaşadım ve benimle çalışan arkadaşlara telafilerimi yaptım, bunuda belirtmekte fayda var.İlk etapta bu tarihler arsında kanal alan bir arkadaşımız oldugunu düşündüm, fakat kendisi 1 Mayıs da benden kanal almış ve hangi tarihte yükleme yapmış, bilmiyorum sanırım en az 2 kere bu kanalara giriş yapmıştır.Kendi yazdıkları skype konuşmamızda aynen mevcuttur.Kanallara video attım izleme sitelerinden 4-5 gün izleme gelmedi kanallara, sonrasında kanallara girdim kapalı oldugunu gördüm dedi.
Bende kanala giriş yapıp video attıktan sonra üzerinden de 25 günden fazla zaman geçmişken bu kanaları telafi edemeyecegimi zaten kanalların tamamın benden alınmadıgını başka bir satıcıdanda kanal alındıgını söyledim, iki satıcının kanallarında aynı zamanda kapanması bende hatanın kanal kullanıcısından kaynaklandıgı şüphesini uyandırmıştır.
Arkadaşımız öncelikle 30 kanalıda benden aldıgını iddaa etmiş kendisine 10 kanal satıtıgımı ve tarihini söyleyince diger satıcı arkadaştan aldıgını belirtmiştir.Aynı söylemi diger satıcı arkadaşada yapıp iki taraftanda 30 kanal iadee alacagını düşündüm.Suçlama yapmıyorum ama forumda biz ne şeytanlıklar görüyoruz, düşünmeden edemiyorum.TEKRAR BELİRTİYORUM BUBİR DÜŞÜNCEYDİ, şuclama yapmıyorum.

Bu itibarla kendisine kanaları iade etmemin diger satıcı arkadaş ile görüştükten sonra onun kararına göre yapabilecegimi belirttim.10 adet onaylı kanal mevzusunu etmek şahsıma yakışmaz.Kensinede belirttim 20 Nisan dan sonra herhangibir kapanma yaşamadıgım için, müşterilerimde geri dönüş saglamadıgı için kapanmaların kendisinden kaynaklandıgını belirtim ve diger mail satıcı ile konuşmasının bitmesini bekledim.
Diger mail aldıgı arkadaşımız 20 kanalı telafi etme sözü vermiş.Bende kendisine 10 adet kanalı bu satırları bitirdikten sonra derhal iletecegim.
Konuyu sizlerin taktirine bırakıyorum arkadaşlar.Bu yazdıklarım dogrultusunda bir mail satıcısı garanti verebilirmi, kanal giriş yapılıyor video atılıyor izleme aldırılıyor üzerinden 20-25 gün zaman geçiyor diyelim benim kanalar hatalı üretim, diger arkadaştanda 20 kanal alınmış bunlardamı hatalıydı insanı düşündürüyor.
Saygılar...

Son düzenleme:
diğer arkadaş kanalları istedi benden bende verdim inceledi ve tamam telafi ediyorum 20 kanalı dedi bende aynı şekilde suclama yada isim itibarsızlaştırma yapmadım sadece sen bunu foruma bırakalım dedin yinede anlayışın için tşkler ederim

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri