Alfa Romeo 147 alınabilir bir araç mı?

alcakucus18

Kayıtlı Üye
merhaba,

aramızda araçtan anlayan arkadaşlar fazla olduğu için sizlere de sormak istedim. 25000 lira civarına bu arabayı almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir alışveriş olur mu ? Bu fiyata bir çok araç baktım en beğendiğim içime en çok sinen bu oldu.

Gidipte bunun yerine peugeot 307 almak mantıklı olur mu?

güzel araçtır ancak piyasası fazla yoktur. Acil satmak isterseniz hemen alıcısı çıkmayabilir. Biraz nazik araçlardır. Hor kullanmaya gelmez. Honda, toyota, megane 2, ford ve eğer mümkünse wv araçları öneririm.

güzel araçtır ancak piyasası fazla yoktur. Acil satmak isterseniz hemen alıcısı çıkmayabilir. Biraz nazik araçlardır. Hor kullanmaya gelmez. Honda, toyota, megane 2, ford ve eğer mümkünse wv araçları öneririm.

Alıp satma amacım yok hocam alıp uzun süre bineyim istiyorum. dediğiniz markalarda bu fiyata temiz bir şey bulamadım malesef. o yüzden son kararı vermeden önce sorayım dedim.

teşekkür ederim cevabınız için

alfa parcaları pahallı ama alfa sahibi olmakta bir tutku bence :)
km si dusuk hor kullanılmamış ise alınabilir bide kırmızı ise of kı ne of :)

Bence alın hocam ülkede bazı şirketler aracın önündeki simgeyi satıyor oysa konfor ve performans oldukça hiç duyulmamış bir marka olsa bile bence alınır ama dikkatli sürmek ve uzun süre binmeyi düşünüyorsanız alın.

Alfa romeo çok güzel bir otomobil, ama yedek parça konusunu iyi araştırın, belki motoru fiat üzerinden halledersiniz ama dış aksamı vs. ilerleyen zamanda ızdırap olabilir, tamir bakım servis ağı ve Alfa'ya göre uygunluğu bakımından şahsen ben 307 öneririm.

<konudisi>Ama hızlıysanız onu da önermem :D</konudisi>

yedek parçası arz talep olayına göre zor bulunuyor malesef

2-3 sene bineceksen alma, alfa konforludur güzeldir şıktır ama parçasını bulmakta pahalılığı kadar zordur.
büyük şehirdeysen volkwagen polo tdi / benzinli bakardım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri