Alfa Romeo'yu Bilen Arkadaşları İçeri gelebilirmi :)

krozz01

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2003-2004-2005 modellerinden Alfa Romeo 147 serisi hatchback 5 kapılı Araca aşık oldum denecek şekilde bayıldım :D
İnternette bir çok forumlarda okudum araştırdım yedim yaladım yuttum :)
Fiyatıda çok uygun full+fullerinin bile yani.
Birde foruma bir sorayım dedim belki kullanan veya yakınında olan vardır.
Birde sizin gözünüzden Alfa Romeo'yu alayım dedim :)
Fikirlerinizide aracı alırken göz önünde bulunduracağım.
İyi forumlar. :)

Alfa ,genel itibariyle özgün ve çok şekil .. bakışları çok agresif . 2. eli zayıf . baska sıkıntı yok .

Alfa ,genel itibariyle özgün ve çok şekil .. bakışları çok agresif . 2. eli zayıf . baska sıkıntı yok .

hocam aracı alıp 4-5 ay sonra satmayacam. Bi 5-6 sene kullanacağım. Yeni bir arac alacağımda paramıda ona göre ayarlarım ölü fiyatına satarım elimdekini. bende öyle bir huy var :)

hatchback iyi değil ya düz al düz, bende x6 var bastımı gidiyo namussuz

5-6 kullanacağınızı yazmışsınız, Alfalar sınıflarına göre daha çok yakarlar. Bu sorun olmayacaksa Alfanın en iyi dönemlerinden bir araba almış olursunuz. Şuan durumları hiç iyi değil bunun en büyük göstergelerinden biri sadece 2 model araç üretiyor olmaları

5-6 kullanacağınızı yazmışsınız, Alfalar sınıflarına göre daha çok yakarlar. Bu sorun olmayacaksa Alfanın en iyi dönemlerinden bir araba almış olursunuz. Şuan durumları hiç iyi değil bunun en büyük göstergelerinden biri sadece 2 model araç üretiyor olmaları
2 model üretiyor ama adamlar hakkını veriyor. Şimdi gidik 20-25 bini audinin 98-99 model a3 boş versiyonuna verene kadar bu araca veririm(diğer markalar içinde geçerli bu lafım.). Çok araştırma yaptım parama ve birazda görünüş ve yaş aradığım için araçta parama göre en uygun araç. Tüple çok yaksa nolacak hız aradımda da takarım benzine napalım :)

Alfa 147 var bende 2004. Gayet memnunum, 18 yaşımdayken hayalimin arabasıydı. Hiç unutmam o dönem bir gün alıcam oğlum demiştim. Geç oldu ama yine de aldım. Satarsam ve şartlar el verirse alacağım tek araba 159 serisi olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaşlar 2003-2004-2005 modellerinden Alfa Romeo 147 serisi hatchback 5 kapılı Araca aşık oldum denecek şekilde bayıldım :D
İnternette bir çok forumlarda okudum araştırdım yedim yaladım yuttum :)
Fiyatıda çok uygun full+fullerinin bile yani.
Birde foruma bir sorayım dedim belki kullanan veya yakınında olan vardır.
Birde sizin gözünüzden Alfa Romeo'yu alayım dedim :)
Fikirlerinizide aracı alırken göz önünde bulunduracağım.
İyi forumlar. :)

bir kaç kronik hatası oldugunu duydum sorun diyelim onları bir araştırın hocam

İkinci el parça durumuna bakmalısın heryerde bulamazsın ve de pahalı olabilir.

hocam bende sizin gibi 147 nin dış görünüşüne tavım ama bişeye dikkat edin alfa türkiyeden çekilecek gibi juliettadan sonra ben model görmedim ayrıca tanıdklarım var kullanan italyan olduğu için çok tavsiye etmiyolar ve allah korusun bi kaza vs durumunda okadar da sağlam değil hundai ile 30 km hızda arkadan çarptık dağıldı resmen araba son olarakta parça bulması hem güç hemde pahalı hevesinizi baltalamak gibi olmasın ama ben tavsiye etmiyorum eminim ki ona verecek para kolay kazanılmamıştır yazık olur.

Edit: yt den kazanılan bi paraysa kıyıdan köşeden 3-5 taktiğini alırım kardeşim :) En azından araba almasakta borç falan öderiz

bir kaç kronik hatası oldugunu duydum sorun diyelim onları bir araştırın hocam
Hocam forumlarda kronik hatalarını çok duydum ama kullananlar o hatayı 1-2 senede bir verdiğini söylüyorlar oda hor kullanınca.Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

hocam bende sizin gibi 147 nin dış görünüşüne tavım ama bişeye dikkat edin alfa türkiyeden çekilecek gibi juliettadan sonra ben model görmedim ayrıca tanıdklarım var kullanan italyan olduğu için çok tavsiye etmiyolar ve allah korusun bi kaza vs durumunda okadar da sağlam değil hundai ile 30 km hızda arkadan çarptık dağıldı resmen araba son olarakta parça bulması hem güç hemde pahalı hevesinizi baltalamak gibi olmasın ama ben tavsiye etmiyorum eminim ki ona verecek para kolay kazanılmamıştır yazık olur.

Edit: yt den kazanılan bi paraysa kıyıdan köşeden 3-5 taktiğini alırım kardeşim :) En azından araba almasakta borç falan öderiz
Bilmiyorum biraz daha araştırayım napalım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

İkinci el parça durumuna bakmalısın heryerde bulamazsın ve de pahalı olabilir.
kullananlar parçalarının öyle ahım şahım bi pahalı olduğunu demiyorlar.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

Eski bir Alfa Romeo 149 kullanicisi olarak soyleyebilirim ki, inanilmaz guzel bir surus keyfi var. Az da yakiyordu benim aracim ama ufak bi arizada yedek parcasi cok pahaliya geliyordu. 2. eli de biraz zayif ama er ya da gec baska bi Alfa Romeo tutkunu alir arabanizi. :)

Eski bir Alfa Romeo 149 kullanicisi olarak soyleyebilirim ki, inanilmaz guzel bir surus keyfi var. Az da yakiyordu benim aracim ama ufak bi arizada yedek parcasi cok pahaliya geliyordu. 2. eli de biraz zayif ama er ya da gec baska bi Alfa Romeo tutkunu alir arabanizi. :)
Hocam bana göre yedek parçası yok zor bulunuyor diye birşey yok. Hani aracını seven adam her türlü bulur yani pahalı olasada araba sevgisi bir baska olur :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri