Ne yapacaksın boşa gitme çoğu şeyi denedim emin olKafanda ne var bilmiyorum ama umduğunu gibi çıkmayabilir
Buda alanlardan birinin resmi
![]()
Narkotik şube gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne yapacaksın boşa gitme çoğu şeyi denedim emin olKafanda ne var bilmiyorum ama umduğunu gibi çıkmayabilir
Buda alanlardan birinin resmi
![]()
Narkotik şube gibi![]()
ulan ben üşengeçlikten yok kayıt ol onayla vs yapmamak için 1 tane almıyom adamlar işsiz işsiz kutu kutu almış
Simdiki gelen kodu 2gun sonra kullanabilirmiyizYazın bol bol tüketmek gerekli Heleki çocukları sevindirmek baska birşey![]()
Zaten önemli olan kart 20 tane kart aldım simdi hepsine kodları tanımlatmaya gidiyorum
Kart ile 1 kere kampanyadan yararlaninca her gun o dondurmadan alabilirsiniz. 20 tane karta 4 tane farkli dondurmayi taninlatip her gun 80 tane dondurma alacagim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.