Algida ile Bedava Dondurma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapacaksın boşa gitme çoğu şeyi denedim emin ol :) Kafanda ne var bilmiyorum ama umduğunu gibi çıkmayabilir :)

Buda alanlardan birinin resmi :)

z3GjP4.jpg

Narkotik şube gibi :D

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 60 (39 üye ve 21 misafir)

site iyi hit çekiyor :)

Bide vietnamlılara spamci derler :) Dondurmada bile spam yapabilen tek milletiz gurur duydum :)

ulan ben üşengeçlikten yok kayıt ol onayla vs yapmamak için 1 tane almıyom adamlar işsiz işsiz kutu kutu almış

bana boyuna bom bom geliyo
3. aldım gene bom bom :D

Son düzenleme:
Eeeeeeyyy Algida; Sen kimsin ya :D?

-Donanimhaber Kampanya Kumpas Grubu

algida batar felan diyenlere gülüyorum :D. Adamların amacı zaten reklam yapmak. hem migros hem algida ikiside reklamını yapıyor. Birde ellerinde bolca telefon numarası kayıtlı olacak ve bunlar yarın tekrardan reklam olarak kullanılacak.

Adamlar duble reklam yapıyor anlıyacağınız. :eek:

beyler 1 telefon numarası 1 kodla alınıyormu dırek ? şansıma .. telefona kod gelmedı ama hakkım gıttı

Son düzenleme:
sistemde açık bulanlar var adam koli koli taşıyor eve her gün

Arkadaşlar benim telefonuma gelen kodu arkadaşımın migros money kartıyla kullanabilir miyim ? İlla onun telefonuna gelmesi gerekmiyor dimi ? Kod Koddur :D

Farklı yollardan kod elde edenler unutmasın ;

7. madde ; Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı hediye ürün hakkı kazanamayacak olup, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
Unilever kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları, cep telefonları ve internet erişimlerinden veya herhangi bir teknik aksaklıktan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara ve/veya cep telefonlarına yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Bende Magnum aldım :)

Zaten önemli olan kart 20 tane kart aldım simdi hepsine kodları tanımlatmaya gidiyorum
Kart ile 1 kere kampanyadan yararlaninca her gun o dondurmadan alabilirsiniz. 20 tane karta 4 tane farkli dondurmayi taninlatip her gun 80 tane dondurma alacagim

Zaten önemli olan kart 20 tane kart aldım simdi hepsine kodları tanımlatmaya gidiyorum
Kart ile 1 kere kampanyadan yararlaninca her gun o dondurmadan alabilirsiniz. 20 tane karta 4 tane farkli dondurmayi taninlatip her gun 80 tane dondurma alacagim

Kartları kayıt ettirdiniz mi ? Kayıt ettirmek için 20 tane telefon gerekmekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri