Algoritma Odevi 10.cu Sinif Cevabima Bakarmisiniz

vb6 ise ben yazayım sana hangi dilde yazılacak

2 textbox oluştur
1 button oluştur

buton koduna şunu yaz

if text1 > text2 then
msgbox "1.Sayi Büyüktür"
end if
if text2 > text1 then
msgbox "2.Sayi Büyüktür"
end if
if text1 = text2 then
msgbox "Sayilar Eşittir"
end if

diğer soru :

yine aynı 2 text 1 button koy
button koduna

msgbox 2 * text1 + 2 * text2

yok hocam daha yazima gecirmediler , 2.ci donem baslaticaklarmis birde C# yapicaklar heralde ama yazdigin kodlar dogru hocam misal msgbox messagebox yazicaz zaten gerisi ayni , tesekkurler ilginiz icin birdahaki sefere sizide etiketlerim :)

ben anlamam bu tür şeylerden :) bana de ki spam yapan program yap,yapayım :)

ayip ediyosun Oguz Abi :) , programi hangi mantikla yaziyorsun ;)

Son düzenleme:
Böyle sorularınızı koyunda eski günleri hatırlayıp çözmüş oluruz hemde size yardımımız dokunur :D

bende lise 2 bilişim teknolojileri öğrencisiyim algoritmaya geçtik takıldığımı buraya yazarım :D

bende lise 2 bilişim teknolojileri öğrencisiyim algoritmaya geçtik takıldığımı buraya yazarım :D

sorun yok , istedigin zaman yazabilirsin ozeldende mesaj atabilirsin , sana bir iyilik yapardim , verilen butun sorularini cozerek ama algoritma yi kendin yapsan her zaman iyi olur ama takildiginda mutlaka gel hatta cevaptan once sorulan sorulari bana ozel mesaj atarsan sevinirim biraz egzersiz yapayim bende :)

sorun yok , istedigin zaman yazabilirsin ozeldende mesaj atabilirsin , sana bir iyilik yapardim , verilen butun sorularini cozerek ama algoritma yi kendin yapsan her zaman iyi olur ama takildiginda mutlaka gel hatta cevaptan once sorulan sorulari bana ozel mesaj atarsan sevinirim biraz egzersiz yapayim bende :)

teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyoruz algoritmayla :D

YENİ SORU GELDİ ACİLL
*
**
**
*

Seklini cikarmam lazim ilk 3 satira kadar sikinti yok geliyor geri kalanida fotografta

Ben foto göremediğim için sormak durumundayım, psuedo kod mu istiyorsunuz?

Mesajların hepsini okumadım, 3.soruda z ile ugraşmana gerek yok.

a'yı gir
b'yi gir
if a<b;
B büyüktür a
else if a=b,
eşitler
else,
a büyüktür b

YENİ SORU GELDİ ACİLL
*
**
**
*

Seklini cikarmam lazim ilk 3 satira kadar sikinti yok geliyor geri kalanida fotografta

2015-04-14_16h28_07.png

En alttaki for u alttakiyle değiştir olucak.
Birde for ların içindeki i yi 1 den başlatırsan tam doğru çıktı alırsın sıfırdan başlatınca 3 yazarsan 4lü çıkar.
Kod:
     for(i=0;i<= bitis; i--)
            {
                try 
                { 
                yildiz = yildiz.Remove(0, 1);
                Console.WriteLine(yildiz);
                }
                catch { }
            }

Son düzenleme:
Mesajların hepsini okumadım, 3.soruda z ile ugraşmana gerek yok.

a'yı gir
b'yi gir
if a<b;
B büyüktür a
else if a=b,
eşitler
else,
a büyüktür b

hocam bu sorular yapildi en son attigim yeni baslikli soru var aksam birtane daha aticam ilginiz icin tesekkurler

2015-04-14_16h28_07.png

En alttaki for u alttakiyle değiştir olucak.
Birde for ların içindeki i yi 1 den başlatırsan tam doğru çıktı alırsın sıfırdan başlatınca 3 yazarsan 4lü çıkar.
Kod:
     for(i=0;i<= bitis; i--)
            {
                try 
                { 
                yildiz = yildiz.Remove(0, 1);
                Console.WriteLine(yildiz);
                }
                catch { }
            }

alakan icin tesekkurler abi aksam bi soru daha sorucam sana skypeden musait olursan

hocam bu sorular yapildi en son attigim yeni baslikli soru var aksam birtane daha aticam ilginiz icin tesekkurler

alakan icin tesekkurler abi aksam bi soru daha sorucam sana skypeden musait olursan
tamam yaz :) bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri