S
Samsung
Guest
Bu arada bilg müh mü okuyorsun ve nerede okuyosun![]()
Bil Prog hocam 2 yıllık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu arada bilg müh mü okuyorsun ve nerede okuyosun![]()
bizim memlekette programcılık okuyor nasıl beğendinmi tokat insanınıBil Prog hocam 2 yıllıkTokat/ Goü
Lafı açılmışken ben de sorumu sorayım madem belki bir bileni çıkar
4 noktası bilinen bir şeklin doğru mu üçgen mi dörtgen mi olduğunu nasıl buluruz ( en kolay yoldan)
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=11815]erdonmez[/MENTION] [MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION]
вαттυѕαу;608195' Alıntı:Anlaşıldı ödev kategorisi açmak şart oldu![]()
4 noktası bilinen bir şeklin doğru mu üçgen mi dörtgen mi olduğunu nasıl buluruz ( en kolay yoldan)
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=11815]erdonmez[/MENTION] [MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION]
noktaları birleştirerek desem ne dersin![]()
bizim memlekette programcılık okuyor nasıl beğendinmi tokat insanını
merkez memur kesimi yeridir sessiz köylüleri misafirperver cana yakın insnalardır tabi antalyı gibi hareketli hayat bekleme orası aşikardır zatenGüzel hocamAntalyadan geldim baya bir fark var ama genel olarak sessiz güzel yer
doğruysa; x1=x2=x3=x4 || y1=y2=y3=y4
üçgense; x1/x2 = x2/x3 || x2/x3 = x3/x4 || x1/x2 = x2/x4 || x1/x3 = x3/x4
ikisi de değilse dörtgendir,
daha kısası şimdi aklıma gelmedi, ama prologla falan yapılırsa daha kısa olur![]()
Error !
(1,2) (2,4) (3,6) (4,8) de bir doğrudur ama senın algoritmana göre dörtgen çıkıyor![]()
Aynen hocamşimdi fark ettim bi çok kombinasyonu var, yapay zeka dilleriyle çok kısa yazılabiliyo ama normal imperative dillerde yazmak ölüm gibi
![]()
Aynen ben de hunharca deniyorum şuanda![]()
bende bilgisayar programcılığı okucam kısmetse bu sene baslıyorum böyleyse dersler yandık![]()
Yol yakından vazgeç hocam![]()
algoritma işin mantığıdır ve şöyle düşün programcılıkta algoritma matematikdeki 2+2 =4 bunun gibi sadece temel ve en basit konu program yazmıyalı 1 sene oldu ve kodları dahi unutma noktasına geldim iğrenç bir iş bana göre başım ağrıyor program yazınca ufak hatada insan kafayı yiyor yol yokunken vazgeçmelisin bencedebende bilgisayar programcılığı okucam kısmetse bu sene baslıyorum böyleyse dersler yandık![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.