Ali Ağaoğlu'nda bile olmayan araç

Turkuaz

Yasaklanmış
Ali Ağalonunda bile yok.Maybach landaulet spor limuzin üstü açılıyor cabrioletlerdeki gibi fiyatını ise boşverin:) (resim boyutları birbirinden farklı çünkü birçok siteden aldım kusura bakmayın aynı boyutta hepsini bulamadım.

emMRp8.png

KP1GzO.png

xJZWB5.png

KP1GAd.png

K6aM1l.png

xV9B7B.png

e7aQLl.png

wjgAMD.png

xGmGA3.png

Kgrb0N.png

x0RrJR.png

xGmGON.png

Kgrb1Z.png

wOvaXP.png

eoXyJ7.png

açıkçası hiç güzel bir araç değil çok saçma bir yapım olmuş bana göre iğrenç bir tasarım fakat kullanış olarak iyi olabilir, fiyatın uçuk olmasıda içindeki saçma malzemelerden dolayıdır.

Nedense arabalar hiç ilgimi çekmiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10 milyon $ dolar var galiba bu araçlar

Yok hocam o kadar da değil :D iki y erde fiyatı gözüme çarptı birinde 1.3 küsür milyon dolar diğerinde ise 1.4 küsür milyon dolardı.Tabi bu ekstra aksesuar falan fiyatı arttırır.Mercedesin sahibi olduğu maybach firması.Maybach exelero ise(coupe araç)8 milyon dolarmış.Dünyanın en pahalı aracıymış.

KdvN44.png

вєякαη;265054' Alıntı:
açıkçası hiç güzel bir araç değil çok saçma bir yapım olmuş bana göre iğrenç bir tasarım fakat kullanış olarak iyi olabilir, fiyatın uçuk olmasıda içindeki saçma malzemelerden dolayıdır.

dünyanın en iyi markalarından biri Maybach'a biraz ağır eleştri olmuş :D:D

Hocam aslında ali ağaoğlu öyle ahım şahım bi zengin değil bu ülkede onu katlayacak zengin çok sırf sosyal medya :D :D :D :D

Öyle arabalara gerek yok şahin , hacı murat , tofaş vs yetiyor

dünyanın en saçma arabası olmaya aday ne dizayn var ne ön konsolda bi farklılık var. Yanındaki yadigar siyah araba ona on basar

Böyle araç alıcağıma parasıyla ev alıp balkonunda keyif sürerim :) Hatta bi kaç ev alırım :) (Tabi bunlar benim gibi insanların düşüncesi para gelse ne olur bilinmez :D )

Simdi hatirladim ! Benim usaginda vardi aynisindan, rengini beyenmedi.Sonra satti ozel jet aldiydi.Bende diyodum bu araba hic yabanci gelmiyor gozume diye.

Maybach Mercedes-Benz tarafından son derece modern teknoloji ve konfor için üretiliyor yani bu araç serisinde hız veya sportif dizayn çok fazla önemli değil sadece konfor ve modern teknolojiyi yumuşatarak zenginlere satıyorlar bence iyimi yapıyorlar evet sonuçta el üretimi ve gözlerini yumup ağızlarını açıyorlar alan olduktan sonra;D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri