alibabaexpress cin pazari

• Kullanıcı Mellin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Bir kaç alışveriş yapmadan deneme yapmadan toptan sipariş vermek biraz mantıksız olur gibi geliyor. :) Denemek lazım..

Toptan getirteceğiniz ürüne bağlı.Mesela ben kart okuyucu getirttim 200 adet falan.Tanesi 1$ ın altındaydı.Türkiye'de en ucuzu 8TL idi, ben 5TL den satmıştım hepsini.

---------- Mesaj saat 00:30:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:26:05 civarında gönderildi. ----------

Bilgisayar parçaları getirteceğim hocam. Bunlar da problem olur mu? Toplama bilgisayar yapacağım da kişisel yani toptan değil.

Takılma olasılığı çok yüksek hocam.Ben 10$lık bir ram siparişi vermiştim, gelmedi.Dediğim gibi birazda şans işi, eğer gümrükte açıp bakarlarsa gelmez.Paranızı riske atmaya değmez :)

telefon kabı işindede iyi para var da bizde sermaye yok suan lanet pin gelmedi bi türlü

Toptan getirteceğiniz ürüne bağlı.Mesela ben kart okuyucu getirttim 200 adet falan.Tanesi 1$ ın altındaydı.Türkiye'de en ucuzu 8TL idi, ben 5TL den satmıştım hepsini.

---------- Mesaj saat 00:30:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:26:05 civarında gönderildi. ----------

Takılma olasılığı çok yüksek hocam.Ben 10$lık bir ram siparişi vermiştim, gelmedi.Dediğim gibi birazda şans işi, eğer gümrükte açıp bakarlarsa gelmez.Paranızı riske atmaya değmez :)

Yani bu tamamen şans işi. Gelen mala açıp baksalar 200 adet belkide gelmicek desene. Birde parasını verip aldığın mal gelmediğinde parayı iade ediyorlarm peki?

mantigi gittigidiyor gibi geneli çin malıdir gelmesi 1 ayı bulur

kargo ücretsizdir

AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China.
not:satici degilim sadece paylaşim

ali babaa expresss

bunlarda think in önerdigi sitelerdir diger başlıktan kopy yaptim :)
Dx.com
Everbuying.com
Dhgate.com
e ticaret sitesi linki paylaşmak kolay önermekte kolayda nelere dikkat edilmesi gerektiginide paylaşmak gerekiyor.

ali babada su anda tablet var 1.89 dolara. ama gelme olasılıgı %000

satıcıları tanımak durumları bilmek gerekli bunlarla ilgilide paylaşım lazım.

telefon kabı işindede iyi para var da bizde sermaye yok suan lanet pin gelmedi bi türlü

Telefon kabı değilde, bu önlerine takılan şeffaf ekran koruyucu kılıflar varya onlardan getirtebilirsiniz.Kalitelileri bile 2 3$ civarında.Telefoncu ile anlaşıp toplu halde getirtirseniz iyi kar edersiniz.

---------- Mesaj saat 00:54:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:36:53 civarında gönderildi. ----------

Yani bu tamamen şans işi. Gelen mala açıp baksalar 200 adet belkide gelmicek desene. Birde parasını verip aldığın mal gelmediğinde parayı iade ediyorlarm peki?

Geri bildirimde bulunabiliyosun ürünüm elime ulaşmadı diye.Bu durumda site alıcı ile satıcı arasında uzlaşmamızı istiyor.Ya para iadesi isterseniz, ya yeniden ürün yollamasını yada ek süre verir beklersiniz.Ama bu işlemler zaten 3 4 ayı bulmaktadır.

Ürünlerin gelme sürecinede bakarsak, 2 ayda gelen üründe oluyor 2 haftada gelen üründe oluyor.
Genelde büyük gemilerle gelir ürün.Satıcı aynı gün götürür kargoya verir ama tek ürün için o kargo yola çıkmaz.O gemi ne zaman dolarsa ürünler o zaman yola çıkar ve Ptt kargo ile kapınıza kadar gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri