AliExpress 5 Dolarlık İndirim Kuponu (Minimum 6 Dolarlık Alışverişlerde)

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Merhaba arkadaşlar aliexpress ile referans sistemi üzerinden 5 dolar hediye çeki vereceğim size referansım ile üye olduğunuzda siz 5 dolar indirim çeki ben ise jeton kazanacağım. 6 Dolar ve üzeri alışverişlerde 5 dolar indirim kuponunu kullanmak için bu linke tıklamanız gerekiyor daha sonra oraya yeni hesabı açacağınız e posta adresini girmeniz ve telefon uygulamasını indirip girdiğiniz e posta ile TELEFONDAN ÜYE OLMANIZ gerekmekte.

Link: YALNIZCA SİZİN İÇİN

her ürün için geçerlimi bu indirim kodu

5dkdır uğraşıom uygulama acılıo kayıt oldum kupon gelmedi :S

Arkadaşınızın gönderdiği kupon daha önce talep edildi diyor hocam.

Hocam kuponları ben göndermiyorum otomatik gidiyor bunun sebebi farklı bir şeydir. Uygulamayı daha önce indirdiniz mi hiç yani var mıydı telefonunuzda önceden?

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------

http://www.ytpara.com/konu-disi/113762-aliexpress-den-5-dolar-kupon-isteyen-3.html

burda ki konuya dönerse kilitlemek zorundayım 2 inci talepte geliyor mu kupon ?

hocam 2. talep olayı değilde yeni bir üyelik açmanız gerekiyor

Baktım bana da gelmemiş hatta 2 farklı üyelik açtım ikisine de gelmedi :(

Hocam uygulama telefonunuza önceden yüklediyseniz uygulamayı silip google play hesabına bağlı olan gmail hesabını değiştirip en baştan dener misiniz

Yarın deneyeyim süresi geçmez umarım :D Yüklüydü çünkü telefonda. Gerçi iphone kullanıyorum olur mu yine acaba pek de anlamıyorum telefon işlerinden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri