Aliexpress Dropshipping Yapma

Hayalet301

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/watch?v=lwWKFyVksQY

Videoları detaylı izlemedim. Bir web sitesi kuruyor ve hazır bir script kullanıyor. sipariş geldikten sonra otomatik aliexpress ürünü alıyor. Aliexpress en çok satılan ürünleri takip ediyor. Banka hesabı açıyor vs. Detayları kanalında mevcut.

Anlatımı samimi geldi. Kanalından diğer videolara ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=L2sko6jXxeA

mX05k4.png

böyle videoları çok ciddiye alamıyorum, yani bu kadar para kazansam ne yalan söyleyeyim oturup video çekmekle uğraşmaktan ziyade işimi nasıl büyütürüm ona bakarım.

böyle videoları çok ciddiye alamıyorum, yani bu kadar para kazansam ne yalan söyleyeyim oturup video çekmekle uğraşmaktan ziyade işimi nasıl büyütürüm ona bakarım.

sonunda kitap satıyorlar yada yardım adı altında para istiyorlar.

Niye bazı insanların bildikleri birşeyin zekatını vermeleri çok mu garip, insan pek cimridir ancak iman edenler ve salih amel işleyenler başka.
Adam bir hayır görmüştür yada bana dünyada ver diyenlerdendir nefsini tatmin için paylaşmıştır. Mesala sen üşenmedin buraya bunu yazdık artık bildiğini paylaşmada da dolandırıcı gözüyle bakılması için bi omuz attım. Ne kazandın ki.hayrı engelleyip ne kazandın.
Herkes diriltiği gün önden takdim ettiklerine baksın.
Doğrusu videoları izleyemedim bir ücret istiyorsa kuşku duyabilirsin .Ama öyle bişey olduğunu zannetmiyorum

Burda da arkadaş tavsiye buraya gelip müslüman olmayan kimseler bana sataşmasın.

Ekleme bilmiyorsanız dünyanın enbüyük online make money forumunun postlarının büyük kısmı bu konu üzerinedir
https://www.blackhatworld.com/
dünyanın en büyük cira ve karlılık getiren firmalarıda amazon ve aliexpress onlar cimrilik etselerde bu kadar ciroya ulaşamazlardı burdan hesap edin.

Son düzenleme:
videoların yarısını izledim shopify üzerinden ürün satmak isteyip de nereden başlayacaklarını bilmeyenler için güzel bir anlatım. tabi ki kendi sattığı ürünlerin hepsini paylaşacağını düşünmüyorum. ama nasıl satış yapılıp paranın türkiyede'ki banka hesabına nasıl çekileceğini vs adım adım anlatıyor.

İsterse günlük 10k lık bilgiler taktikler olsun. Face grupları, WhatsApp grupları,skype grupları nın ortak noktası,soruları ödeme yöntemi.

Türlü şekillerde hesap satın alırsın(Paypal ve skrill'den bahsediyorum), ve ya kendin açarsın ama sonra 2 kere ödeme alınca hesapları kapanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri