Aliexpress Kredi Kartı Bilgilerimi Çaldı

dervegider

Kayıtlı Üye
Az önce mesaj geldi, 4825 RUB'luk aliexpress alışverişiniz için 3D şifreniz şudur diye. Baktım 189 lira yapıyor. Herhangi bir şey almadığım için hemen girip kontrol ettim aliexpress hesabımı, yoktu bir şey. Sonra kredi kartı işlemlerime baktım, 4.5 liralık bir çekim yapılmış birkaç dakika önce. (Ufak miktarda 3d şifre sormuyor aliexpress)

Aradım hemen müşteri hizmetlerini, daha 4.5 lirayı söylerken dedi ki şu an 10 liralık bir işlem daha yapıldı siz yapmadınız mı? :D Dedim yapmadım iptal edin kart elden gidiyor. :D

Yani kısaca aliexpress'te kullandığım kredi kartımın bilgileri çalınıp yine aliexpress'ten alışveriş yapıldı. Dikkatli olun, kartlarınızı da bir kontrol edin mesaj gelmese anlamazdım.

Hadi yaa.cok sasirdim nasil calinir ki bilgileriniz

kredik artı bilgilerini o çalmamıştır hocam siz bir yere kaptırmışsınız kartınızı veya aliexpress hesabınızı çalmış birisi

kredik artı bilgilerini o çalmamıştır hocam siz bir yere kaptırmışsınız kartınızı veya aliexpress hesabınızı çalmış birisi

Site çaldı demiyorum elbette, ama herhangi bir yere kaptırmadım. Hesabım da çalınmadı çünkü hesabımdan yapılmadı alışveriş. Bu konularda çok bilgili olan her zaman dikkatli olan biriyim. Aliexpress'in açığıyla ilgili bir şey muhtemelen.

Aliexpress den kart bilgilerimizi silmenin bir yolu var mı?

Ruble ile alisveris yaptiklarina gore , Rus bi hacker bi sekilde eline gecirmis kart numarani. Ali exprees in calmaz sanmiyorum.

sanal kredi kartı kullanmakta her zaman yarar vardır. Geçmiş olsun :)

Geçen benimde banlanan adsanseye birisi girmeye çalışıyordu.Mail geldi şöyle bir şey yazıyor ;

[FONT=&quot]Merhaba Ertunç,[/FONT]
[FONT=&quot]Birisi modern güvenlik standartlarına uygun olmayan bir uygulama kullanarak az önce xxx Google Hesabınızda oturum açmaya çalıştı.[/FONT]

[FONT=&quot]Ayrıntılar:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]23 Şubat 2016 Salı 06:16 (Moskova Standart Saati)
Vologda, Rusya*[/FONT]

[FONT=&quot]Hesabınıza erişmek için Gmail gibi güvenli bir uygulama kullanmanızı kesinlikle öneririz. Google'ın tüm ürünleri bu güvenlik standartlarını karşılamaktadır. Diğer yandan daha az güvenli bir uygulama kullanmak hesabınızı güvenlik risklerine açık hale getirebilir. Daha fazla bilgi edinin.

Google bu oturum açma girişimini durdurdu, ancak son kullandığınız cihazları incelemeniz gerekir:

[/FONT]
Sanırım farketmeden keyloger gibi bir şey yiyoruz.Adam kendi yazdığı için virüs programları çakmıyor durumu.

Tüm şifrelerinizi acilen değiştirin bence.

Aliexpress hiçbir zaman hiçbir üyenin bilgilerini çalmaz hocam. Kart bilgileri hesabına kayıt edilir. Ve Birisi hesabını ele geçirip alışveriş yapar. Milyarlarca dolar dönen şirket gelip 200 lira para çekmez Hesabımdan. 4 yıldır aliexpress kullanıyorum en ufak güvenlik sıkıntısı yaşamadım. Geçmiş olsun hocam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tür işlemlerde hep sanal kart kullanın harcamak istediğiniz kadar limit ayarlayın kafanız rahat olsun.

Az önce mesaj geldi, 4825 RUB'luk aliexpress alışverişiniz için 3D şifreniz şudur diye. Baktım 189 lira yapıyor. Herhangi bir şey almadığım için hemen girip kontrol ettim aliexpress hesabımı, yoktu bir şey. Sonra kredi kartı işlemlerime baktım, 4.5 liralık bir çekim yapılmış birkaç dakika önce. (Ufak miktarda 3d şifre sormuyor aliexpress)

Aradım hemen müşteri hizmetlerini, daha 4.5 lirayı söylerken dedi ki şu an 10 liralık bir işlem daha yapıldı siz yapmadınız mı? :D Dedim yapmadım iptal edin kart elden gidiyor. :D

Yani kısaca aliexpress'te kullandığım kredi kartımın bilgileri çalınıp yine aliexpress'ten alışveriş yapıldı. Dikkatli olun, kartlarınızı da bir kontrol edin mesaj gelmese anlamazdım.

Hayal bile edemeyeceğiniz yöntemlerle kredi kartı bilgileri çalınabiliyor. Aliexpress bir günde milyar dolarlık cirolar yapan şirketlerden biri. başlık güldürdü gerçekten. :D "Aliexpress Kredi Kartı Bilgilerimi Çaldı" :D

Yapmayın Allah aşkına biraz bilinçli başlık açalım yanlış yönlendirme yapmayalım.

Güvenlik adına sanal kartlarla işlem yapmanız her zaman daha sağlıklıdır.

dunyanin en buyuk alisveris sitelerinden birinin sizin kredi kartinizi calip 10 tl cekmesi size mantikli geliyor mu? ne ictiysen soyle bende iceyim.

sürekli database saldırıları aldığını bi yerde okumuştum kart bilgileri sızmıştır geçmiş olsun kart cv kod vs değişim isteyin hemen kapatıp..

Ruble ile alisveris yaptiklarina gore , Rus bi hacker bi sekilde eline gecirmis kart numarani. Ali exprees in calmaz sanmiyorum.
Aliexpress hiçbir zaman hiçbir üyenin bilgilerini çalmaz hocam. Kart bilgileri hesabına kayıt edilir. Ve Birisi hesabını ele geçirip alışveriş yapar. Milyarlarca dolar dönen şirket gelip 200 lira para çekmez Hesabımdan. 4 yıldır aliexpress kullanıyorum en ufak güvenlik sıkıntısı yaşamadım. Geçmiş olsun hocam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayal bile edemeyeceğiniz yöntemlerle kredi kartı bilgileri çalınabiliyor. Aliexpress bir günde milyar dolarlık cirolar yapan şirketlerden biri. başlık güldürdü gerçekten. :D "Aliexpress Kredi Kartı Bilgilerimi Çaldı" :D

Yapmayın Allah aşkına biraz bilinçli başlık açalım yanlış yönlendirme yapmayalım.

Güvenlik adına sanal kartlarla işlem yapmanız her zaman daha sağlıklıdır.

dunyanin en buyuk alisveris sitelerinden birinin sizin kredi kartinizi calip 10 tl cekmesi size mantikli geliyor mu? ne ictiysen soyle bende iceyim.

Yahu o kadar salak biri gibi mi görünüyorum oradan. :D Aliexpress çalmadı birileri ele geçirdi sitenin açığından dolayı. Başlığı aceleyle açtığım için yanlış algı oluşmuş. Ben de biliyorum aliexpress gibi bir sitenin benim 10 liramda olmadığını. Ama aliexpress'in güvenlik açığı nedeniyle olan bir durum.

Daha önce alışveriş yaptığınız bir e-ticaret sitesi felan varsa oranın veritabanını çekmiş olabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri