AliExpress Seçme Sıcak Fırsatlar - Sürekli Güncel

resimlerde böyleler ama 1 dolarlık malzeme ne geleceği meçhul :D

aliexpress den aldığım ürünleri paylaşayım ;

GPS li çocuk saati mediamarkt da 500 e satılıyor

360° camera piyasadaki 2k lık olanları 270°,bu 220° çekim yapıyor ama çıktıyı balık gözü şeklinde veriyor...onun editlenmesini bulamadım daha.şu an işe yaramıyor.fiyatı düşük göster demiştim satıcıya.

Kız çocuk montu gerçekten çok kaliteli.türkiye de aynı kaliteyi zor bulurum

Erkek çocuk ayakkabı aliexpress den ayakkabı almayın derler ama boş laf,kalitesi ortada

Erkek bot bunu da geçen sene almıştım.ucunun içi demir kaplamamı ne ...aldıgımda dolar düşüktü tabi

erkek mont bugünkü dolara göre tuzlu ama satıcısı sağlam.

bayan ayakkabı eşime almıştım.ne zaman giyse birileri mutlaka nerden aldın diye soruyor :)

bir tane ufak sipariş dışında hepsi elime ulaştı...
kargo süreci genelde 1 haftada türkiye ye geliyor.asıl beklemeyi gümrükte sisteme girene kadar yapıyor.10-15 gün arasında gümrükten çıkıyor.3-4 gün sonra da elimde oluyor.25 gün civarında takipli kargolar elime ulaşıyor...

Imza karsiligi kapiya teslim oldugunu nerden anliyosun hocam.yaziyomu biyerde.bilelimde ona gore onlardan aliriz

7a1e5828a0b64710ac9c319d35bc3387.png

hocam resimde işaretlediğim yerlerde tracking information avaible yani takip numarası veriliyor. Takip numarası sadece kayıtlı kargolarda verilir. İkinci ayrıntı süre gördüğünüz üzere 20-31 gün yazıyor. Sadece kayıtlı postalar bu zaman zarfında gelir.

Bunların haricinde Aliexpress de 10 dolar üstü her ürünün (tek parçadan bahsediyorum içinde çeşitli malzemeler olan toplam 10 dolarlık paket değil) kayıtlı gönderilme zorunluluğu var.

Kayıtlı gönderi demek ise size bir takip numarası verilmesi ve paketinizin postacı tarafından evinize getirilip imza karşılığı teslim etmesi demek.

Kayıtlı olmayan ürünlerde eve teslim edip imza alma zorunluluğu yok. Apartman kapısına atıp giderler ürünü.

firmam yok, işin diğer sıkıntılı kısmı elektronik sigara yasak şimdi türkiyede. bu getirenler nasıl getiriyor acaba

Bir ürünü toplu olarak ülkeye sokmak ticari faliyet kabul edilir. Toplu dan kasıt perakende ürünlerde 5 adetten fazlasıdır.

Bu nedenle hiçbir malı aynı anda 5 adetten fazla ülkeye sokamazsınız (tabi istisnaları var)

Toplu mal sokabilmek için bir firmanızın olması gerekmektedir.

Elektronik sigara zaten dediğiniz gibi yasak ama nasıl sokulduğunu mevzusuna gelince yolcu beraberi sokuluyor Türkiye ye genel olarak. Bunun haricinde posta ile getirtebileceğiniz yöntemler de var. Ama suç teşkil ettiğinden hiç kimseye anlatmıyorum ve doğal olarak kendim de almıyorum hocam.

Umarım anlayışla karşılarsınız.

[MENTION=15617]tolgahanklc[/MENTION] aliexpress in sahibi bile senin gibi çalışmıyordur site için :D adamsın eyw

Hocam bu Usb converterin görevi nedir telefon için? Yani yararı nedir bize pek anlamadım :) hızlı şarj için uygunsa almayı düşünüyorum birkaç parça eşya ile birlikte.

[MENTION=15617]tolgahanklc[/MENTION] aliexpress in sahibi bile senin gibi çalışmıyordur site için :D adamsın eyw

Teşekkür ederim.

Hocam bu Usb converterin görevi nedir telefon için? Yani yararı nedir bize pek anlamadım :) hızlı şarj için uygunsa almayı düşünüyorum birkaç parça eşya ile birlikte.

Uygundur hocam sıkıntısız kullanabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

Arkadaşlar bu fırsat kaçmaz!!! Sekiz farklı ve kaliteli replika saat çeşidi hepsi 4,86 Dolardan satılıyor. Kargo bedava ama siz alacaksanız mutlaka 1,38 daha ödeyerek China Post Air Mail seçeneği ile alın. Yani toplamda 6,24 dolar (Yaklaşık 19 Lira) ödeyeceksiniz ve bu şekilde kargonuz PTT ile evinize kadar gelecek, imza karşılığı teslim edilecek.

1 tane sıcak fırsat göremedim.

Türkiye'de 499,00 Liraya satılıyor!

Akıllı Saat - Android ve IPhone Uyumlu - 6 Farklı Arayüz - Türkçe Dil

Fiyatı: 47,96 USD (Kargo Bedava - Kayıtlı Posta - PTT ile kapınıza teslim.)

Forumda, bu urunu alan var mi? Yorumlarda iyi diyende var kotu diyen de. Farkli bir secenek var mi?

Forumda, bu urunu alan var mi? Yorumlarda iyi diyende var kotu diyen de. Farkli bir secenek var mi?

Sipariş ettim ama daha elime ulaşmadı. Alışveriş yapanların verdikleri puana ve yorumlara bakarsanız az çok fikir sahibi olabilirsiniz diye umuyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri