Aliexpress'de paypal yokmu ?

Sonsuzluq

Kayıtlı Üye
arkadaşalr aliexpress den bi çakmak alıcam ama ödeme seceneklerinde paypal yok
bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
teşekkürler.

Webmoney vardı ama paypal yoktu sanırım. Paypal olsa bile ödeme yapılabiliyor mu ondan da emin değilim.

Yurtdışına paypal ödemesi yapmak istediğimde kredi kartından çekiyor paypal bakiyesinden ödeme yapmıyor nedense

Paypal ile ödeme yapamazsınız zaten. Yurtdışı ödemesi olur o. Yurtdışı ödemelerinde paypal bakiyesini değil, paypala bağlı karttan ödemeyi alır.

eskiden vardı paypalla ödeme sonradan kalktı. paypal aliexpreste de youtube da yaptıgı gibi yaptı. ( bilmeyenler için : Bu para nerden geliyor ? youtube kanallarınızın linklerini gönderin. içerik sizin mi ? gibi sorular sordu paypal danısmanları )

Aliexpress paypalın nazını tribini çekecek kadar küçük bi şirket olmadıgı için şuan kapısından sokmuyo diyebiliriz :)

eskiden vardı paypalla ödeme sonradan kalktı. paypal aliexpreste de youtube da yaptıgı gibi yaptı. ( bilmeyenler için : Bu para nerden geliyor ? youtube kanallarınızın linklerini gönderin. içerik sizin mi ? gibi sorular sordu paypal danısmanları )

Aliexpress paypalın nazını tribini çekecek kadar küçük bi şirket olmadıgı için şuan kapısından sokmuyo diyebiliriz :)
alakası yok abi onla hack olaylarından paypal kapadılar bir tane forum okumuştum yabancı

o degilde bir mont aldım adam yanlıs mont göndermiş ama o daha pahalı diyo gönderemem farkını ödemelisin diyor :D

Paypal ile ödeme yapamazsınız zaten. Yurtdışı ödemesi olur o. Yurtdışı ödemelerinde paypal bakiyesini değil, paypala bağlı karttan ödemeyi alır.

hocam paypal hesabıma kredi kartım baglı zaten neden ödeme yapamayayım yurtdışına

çakmak demişken niye zippo yok bu ali amcanın sitesinde bilen var mı ?

Tahmini Teslimat Zamanı

Ayrıca arkadaşlar aradığım cvp ı buldum teşekkür ederim tüm cvp lar için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri