Aliexpress'den Alınabilecek Ürünler

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION]
hocam kardeşime sunu alcam ama gumrukte gecmede yada urunle ılgılı sızce sorun olur mu hocam bır yardımcı olsanız urun şu

Free Shipping 2015 new arrival Superfly crampons de foot Men's top level AG Cleats High Ankle soccer boots chaussure de football-in Soccer Shoes from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

olmaz hocam size en kötü ihtimali söylüyorum 2-5 lira arası gümrük parası ödersiniz kapıda. ver siparişi gelsin.

Size bir bug söylüyorum. Alacağınız ürünler haftada 1 olarak alın. Yani 4 ürün alıyorsanız haftada 1 tane alın böylece çok beklemiş gibi olmuyorsunuz bir süre sonra sürekli kargo geliyor. :D

olmaz hocam size en kötü ihtimali söylüyorum 2-5 lira arası gümrük parası ödersiniz kapıda. ver siparişi gelsin.

hocam urunde sızce cakma felan cıkmaz demı bırde burda okudum arkdasın bırı satıcı ıle konusmus sanırım fatura az yazdırmıs ondan gecmıs gelmıs oyle ıslere gırmeye gerek yok sanırım gumruk vergısıde kapıda odenır mı yoksa baska ıslem varmı

hocam urunde sızce cakma felan cıkmaz demı bırde burda okudum arkdasın bırı satıcı ıle konusmus sanırım fatura az yazdırmıs ondan gecmıs gelmıs oyle ıslere gırmeye gerek yok sanırım gumruk vergısıde kapıda odenır mı yoksa baska ıslem varmı

tek ürün için sorun yok ürün kargoya verilmedi ise fiyatı düşük yazdır ama 75 euroya kadar sorun olmaz. orjinal nike ürünlerini gümrükden geri gönderiyormuş ama ptt bunu biri özel mesaj olarak attı haberin olsun

tek ürün için sorun yok ürün kargoya verilmedi ise fiyatı düşük yazdır ama 75 euroya kadar sorun olmaz. orjinal nike ürünlerini gümrükden geri gönderiyormuş ama ptt bunu biri özel mesaj olarak attı haberin olsun

hocam dıyelım urun alındı ve gumruge geldı ptt urunu gerı cevırdı bızım urune verdıgımız mevla havaya gıtmıs oluyor aydınlatırsanız sevırınırım yada skype varsa ordan daha hızlı konusalım hocam

hocam dıyelım urun alındı ve gumruge geldı ptt urunu gerı cevırdı bızım urune verdıgımız mevla havaya gıtmıs oluyor aydınlatırsanız sevırınırım yada skype varsa ordan daha hızlı konusalım hocam

hocam skype var bilgilerimde yazıyor ama uzun bi konu değil bu skypeden ben destek vermiyorum yani aliexpress türkiye sorumlusu değilim sonuçda işlerim var.
ürünü geri gönderirler para iadeniz verilir ama ürünün geri gittiğini veya gümrükde kaldırığını kanıtlamanız gerekir bunları ptt den sorup öğrenirsiniz o olay gerçekleşirse

hocam skype var bilgilerimde yazıyor ama uzun bi konu değil bu skypeden ben destek vermiyorum yani aliexpress türkiye sorumlusu değilim sonuçda işlerim var.
ürünü geri gönderirler para iadeniz verilir ama ürünün geri gittiğini veya gümrükde kaldırığını kanıtlamanız gerekir bunları ptt den sorup öğrenirsiniz o olay gerçekleşirse

tesekkur ederım hocam ıyı geceler bılgıler ıcın saolun

Siteden gümüş alan var mı ? Kalitesi nedir ? 7-10 Dolar civarında çok güzel ürünler var.

ben daha önce almıştım ama kalitesinden pek anlamam ortalama 1 sene olmadı sanırım hala nişanlım kullanıyor 1 kere beyazlatmaya verdi dahada vermedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri