Aliexpress'den Alınabilecek Ürünler

İşte o kamerası olanlardaki zevk hiçbirinde yoktur. Geçen gün Didim sahillerinde resmen yarıştırıyor insanlar hepsi de kameralı ne güzel görüntüler yakalıyorlar. Hele biri var bilmem kaç metre ilerden geçen teknelerin üzerine kadar götürüp video çekiyordu özendim gerçekten :D

bazıları 1000-2000 liralık ya bunlar beni seni aşar hani alsam uçurmaya korkarım ben bişi olur diye :D
inş bigün nasip olurda uçururuz görüntüler alırız :D çok istiyorum. ya hani zorlasam alırım şimdi ama hobi bu boşta para olanların işi

yurt dışından biçok ürün getirtip kullandım,sattım zamanında ama alibabayı denememiştim daha önce.2-3 gün önce annemin telefonu için istedigi ama burada bulamadıgı bi kılıf vardı onu sipariş ettim bu siteden.bakalım kaç gün sürecek gelmesi...tarsusda iken çok ürün alırdım ben ebaydan özellikle.biçok defa 2 günde gelen ürün oldu aldıklarım içinde ki türkiye içi ondan daha çok bekledigim oluyordu ama ortalama olarak 13-15 günde geliyordu ürünler.alacagınız kişiye dikkat ederseniz,puanı/satışı düşük kişilerden almazsanız çok güzel kar ediyorsunuz alacagınız ürünü yurtdışından getirtince.

yurt dışından biçok ürün getirtip kullandım,sattım zamanında ama alibabayı denememiştim daha önce.2-3 gün önce annemin telefonu için istedigi ama burada bulamadıgı bi kılıf vardı onu sipariş ettim bu siteden.bakalım kaç gün sürecek gelmesi...tarsusda iken çok ürün alırdım ben ebaydan özellikle.biçok defa 2 günde gelen ürün oldu aldıklarım içinde ki türkiye içi ondan daha çok bekledigim oluyordu ama ortalama olarak 13-15 günde geliyordu ürünler.alacagınız kişiye dikkat ederseniz,puanı/satışı düşük kişilerden almazsanız çok güzel kar ediyorsunuz alacagınız ürünü yurtdışından getirtince.

hocam bu saatte konuya en son gönderiyi siz attığınız için sizden alıntılıyorum kusura bakmayın. acaba enpara ile ödeme yapabiliyor muyuz ebay ve ali'de ?

Bu siteden aynı eşyadan dilediğimiz kadar alabiliyor muyuz. Yani ticari amaçlı getirip burda satma şansımız nedir.

Bu siteden aynı eşyadan dilediğimiz kadar alabiliyor muyuz. Yani ticari amaçlı getirip burda satma şansımız nedir.

hocam aynı üründen 3 adet alma sınırın var. alibaba sitesinden toplu alım yapabilrsin ancak bi dükkanın olduğunun kanıtını yapman gerek gümrükden ürününü almak için vergi levhan ile gitmek gerek. kişisel alımlarda aynı üründen 3 adet sınırı vardır

---------- Spam Engelliyici 04:35 ---------- Önceki Mesaj 04:34 ----------

Dolarin bu fiyatinda pek de ucuz olmayacak gibi hocam mesela arac ici kamera normal fiyatinda gibi geldi bana

daha uygununu sitede dolaşarak bulabilirsin hocam tüm ürünler piyasanın altında alma gibi bi imkan yok. tekstil bu üründe erkek ürünlerinde aşırı pahalı tr bu yönden ucuz mesela

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION]

Dükkan var hocam tüm belgelerde var bu yaz uğraşamam ama önümüzdeki yaz burda nadir bulunan ürünlerden özellikle o kafaya masaj yapılan alet müthiş bir şey müşterinin kafasına bir yapsam en az 10 tl den satarım. Gerçekten bir arkadaşım berberdeyken habersiz yapmıştı olağanüstü bir duygu tabi ilk yapışıyla diğerleri bir olmadı bildiğiniz vücuttaki tüm pis enerjiyi atıyor resmini görünce bile bir hoş oldum valla :)

yalnız alırken dikkat edin bi sınır var diye biliyorum gümrükte takılıyo paranız yanmasın.

Bu konu çok çok çok iyi oldu, yıllardır Aliexpress başta olmak üzere pek çok Uzakdoğu sitesinden alışveriş yapmışlığım var. Gearbest ve Buyincoins'i de tavsiye ederim oralarda da uygun fiyatlara güzel şeyler bulabilirsiniz :)

Takip güzel seyler var mesajım bulunsun :)

Yanlız aldıgımız urunun gumrukte takılmaması ıcın ne yapmak lazım? Ücret sınırı nedır vss

bu konuda da aydınlatsanız bıraz :)

Gümrükte 75-85 euro sınırı vardı dikkat edin. en son ben uydu alıcısı getirtmiştim. satıcı ile mutlaka görüşün ve ürünün değerini düşük göstertmeye çalışın. yoksa gümrükte takılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri