Aliexpress'den Alınabilecek Ürünler

bende telefon kabı aldım Türkiyeye giriş yapmış tamda bugün acaba diyorum ne zaman ulaşır elime kurbandan önce alırsam çok güzel olur arkadaşımada almıştım eve gidince götüriyim kurbandan önce

ZVyjEZ.jpg

2 gün önce elime ulaştı. sırada 2 ürünüm daha var. [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] nasıl başkan :D tavsiyene uyduk aldık.

gayet iyi dostum. yakışmışta. cool bi saat zaten.

hayırlı olsun

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:29 ----------

Üstad merhaba,

Sen biliyorsun bu işleri, bana bir harici blu-ray yazıcı (1 adet) ve boş cd leri ( 50 adet ) lazım.

Bakabilirmisin, hangi marka alalım, kimden alalım. Çoook karışık içersi :D

win 7 eski bir laptop var :) onun kaldırabileceği gibi birşey olursa makbule geçer.

İlgin için teşekkürler.

hocam boş cd felan tr den toplu satan yerlerden alın. bu tarz ürünlerde bi kar yok. yurt dışında

9 adet ürün siparişi verdim hepsi ulaştı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tırtıklı Kesen Bıçak - 3$

Chip Dough Vegetable Carrot Blade Potato Crinkle Wavy Cutter Slicer Stainless on Aliexpress.com | Alibaba Group

Cüzdan (7$)

Men Wallet Genuine Leather Vintage Purses High Quality Money Bag Credit Card holders New Dollar Bill Wallet wholesale price !-in Wallets from Luggage & Bags on Aliexpress.com | Alibaba Group

Yüzük 60 Cent

Classic male Real 18K white Gold Plated 6mm Titanium Steel Women Men Wedding Ring Top Quality Do not fade Lovers Wedding Jewelry-in Rings from Jewelry on Aliexpress.com | Alibaba Group

Gitar Akor Cihazı 3$

Portable Aroma AT 200D Clip on Electric Tuner 3 Colors Backlit Screen for Guitar Chromatic Bass Ukulele Universal-in Guitar Parts & Accessories from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bileklik - 1 (70 Cent)

Handmade Wristband Braided Wax Cords Love Anchor Owl Hungry Games Leather Charms bracelets & Bangles men Jewelry 2015-in Charm Bracelets from Jewelry on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bileklik - 2 (50 Cent)

Antique Genuine Leather Bracelets Hollow Guitar Charm Bracelet for Women Men Friendship Bracelets 2015 Fine Jewelry-in Charm Bracelets from Jewelry on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bileklik - 3 (2,2$)

sl336/leather bracelet,high quality punk cowhide bracelet,Rock styel,100% Pure handmade jewelry,100% genuine leather-in Charm Bracelets from Jewelry on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bileklik - 4 (8,5$ Kargosu 1,5 dolar dahil)

Wholesale 2015 new fashion fine jewelry men great wall leather stainless steel bracelets vintage bangle male accessories TY917-in Charm Bracelets from Jewelry on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bileklik 5 (5$)

free shipping Fashion cool genuine leather cuff bracelet men bracelets bangles jewelry Christmas gifts-in Charm Bracelets from Jewelry on Aliexpress.com | Alibaba Group

20 agustosta 3 ürün sipariş ettim daha gelen giden yok ortalam kaç gün sürüyordu arkadaşlar

[MENTION=11148]azi_0156[/MENTION]

eyv hocam 10-15 gün daha bekleyelim bakalım

[MENTION=12260]msitak[/MENTION] hayır hocam bu kesici alet olarak değil mutlak araçları olarak geçer.

bende dün 10 ürün sipariş ettim

7 si kargoya verildi cüzdan bileklik vs vs gelince resimlerini çekicem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri