Aliexpress'den Alınabilecek Ürünler

Offline kariyerim midyecilik, o yüzden kristal midyeler de artık pilavları doldurmayı düşünüyorum. Mağlum midyecilikte yenilik önemli. Tanesi $35 ama olsun.

Home-decoration-K9-crystal-multicolour-shell-mussel-opening-gifts-birthday-gift-festival-gift-wedding-gift.jpg

http://www.aliexpress.com/item/Home...-birthday-gift-festival-gift/1101376057.htmlx

ben eşime bluz elbise falan adım fena değil. feedback i iyi olanları tercih ederseniz sıkıntı çıkmıyor burada 60-80 TL ye satılan ürünleri 10 dolar civarına alabiliyorsunuz. Yanlız bedenler sıkıntılı normalde girdiğinizdendaha büyük almanız gerekiyor benim eşim burada small giyiyor ama oradan medium olanlar bile biraz küçük oldu. yotumları iyi okuyup alın yazılanlarla pek tutmayabiliyor. adamlar ufak tefek olunca small yazan buranın XXsmall ı gibi.

kargo isleriyle ugrasabilcek birisi icin bu site acayip cok kar birakir 3-5 dolara o kadar guzel seyler varki en az 30 tl ye satsan guzel kar birakir ben bi ara dusundumde surekli kargo icin git gel sorun

Şuan dolar yüksek olduğu için alışveriş yapmak pek uygun değil sanıyorum

harika mağazalar. sorunsuz gelir. resimleri bekliyorum hocam.

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

RE578375755SE bu takip numarasında servis hatası diyor 2 gün önce verdim siparişi. Acaba belli bir zaman mı alıyor?

10 gün gibi beklemeniz lazım hocam takip için

arkadaslar bende 30 a yakın urun getırtecem ılk getırısım olucak ama bırkac soruyu danısmak ıstyıyorum ozelden skype eklersenız cok makbule gecer daha once toplu olarak satın almıs dolandırıcılardan felan anlayan ıngılızce bılen varsa el atsın cok makbuke gecer

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] benım urun bugun gelmiş eve aradan 40 gun falam geçti geri odeme almıştım para göndermek istemiyorum şayet cunku geri odeme aldıgım için turkıyeden baska bıtane aldım simdi parasını odemezsem sıkıntı cıkarmı

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] benım urun bugun gelmiş eve aradan 40 gun falam geçti geri odeme almıştım para göndermek istemiyorum şayet cunku geri odeme aldıgım için turkıyeden baska bıtane aldım simdi parasını odemezsem sıkıntı cıkarmı

yok hocam onlarada bi zararı yok bi adet üründen zaten. gönderiyorlar gümrüğe takılırsa geri ödeme garantilerinin olduğunu site söylüuyor zaten. gelirse ekime gelmezse zaten ekimde değiliz

Bilginiz olsun telefon uygulamasından alınca biraz daha indirimli oluyor. :)

yok hocam onlarada bi zararı yok bi adet üründen zaten. gönderiyorlar gümrüğe takılırsa geri ödeme garantilerinin olduğunu site söylüuyor zaten. gelirse ekime gelmezse zaten ekimde değiliz

Hocam smdı demek istedigim urunun para iadesını aldm ve urun geldi ucretı odemek istemiyorum sıkıntı cıkmaz yanı oyleyse eve geçip resimleri ataym

Hocam smdı demek istedigim urunun para iadesını aldm ve urun geldi ucretı odemek istemiyorum sıkıntı cıkmaz yanı oyleyse eve geçip resimleri ataym

hocam ben 3 kulaklık istemiştim 50 gün gelmemişti mesaj atmıştım adam yeni ürün kargoya verildi demişti. 1 hafta sonra iki paket 6 kulaklık gelmişti. iade ve fazla gelen ürün için herhangi satıcıya bi iade yapılması imkansız. geri kargo durumu çok uzun süreç 3-5 dolarlık iş değil. kırık bişey gönderilirse yenisini gönderirler kırık ürün sizde kalır.

---------- Spam Engelliyici 14:20 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

Bilginiz olsun telefon uygulamasından alınca biraz daha indirimli oluyor. :)

haklısın hocam bazı ürünlerde hatrı sayılır indirimler aldım. 2$ lık ürünün 1,5$ a inmesi gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri