Aliexpress'den Alınabilecek Ürünler

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION]

17-09-2015 te bir ürün almıştım.
şuan kargo sorguladığımda çıkan sonuç bu.
AgE140.png

türkiyeye girmiş anladığım kadarıyla,
türkiyeye girdikten ortalama ne kadar sonra geçiyor senin eline ürünler?

17-09-2015 te bir ürün almıştım.
şuan kargo sorguladığımda çıkan sonuç bu.
AgE140.png

türkiyeye girmiş anladığım kadarıyla,
türkiyeye girdikten ortalama ne kadar sonra geçiyor senin eline ürünler?

ben hiç takip etmiyorumki hocam 15 ürün verdim geçen ay 5 ürün geldi 10 ürün beklemede tr ye girmişse yine 2 hafta içinde gelir gelmezse 1 ay ama siz böyle takip ederseniz 1 ay 1sene olur bırakın akışına

ben hiç takip etmiyorumki hocam 15 ürün verdim geçen ay 5 ürün geldi 10 ürün beklemede tr ye girmişse yine 2 hafta içinde gelir gelmezse 1 ay ama siz böyle takip ederseniz 1 ay 1sene olur bırakın akışına

ilk olunca böyle oluyor hocam sizin gibi rahat olamıyoruz. :)
neyse unutuyorum o zaman. :)

2015-10-04 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
2015-10-03 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
2015-10-02 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
2015-10-02 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
2015-09-30 20:00 ShenZhen Despatched from Yanwen ShenZhen Sorting Center
2015-09-30 18:00 ShenZhen Arrived at Yanwen ShenZhen Sorting Center

Benim ürün ne zamana gelir ? 1 dolara telefon kabı siparis ettim . bu ürün gelsin ayağımız alıssın dahada ederiz. tabi kapıya bırakıp gidecekler galiba ptt ?

Please note the Purchase Protection of Order 68811517818951 is running out.

Dear Ataberk Ata,
This is an e-mail notification to inform you that The Purchase Protection of Order 68811517818951 will end on 2015.10.10 18:57.

1. If you are satisfied with the items you have received, then you can click ‘Confirm Order Received’.

2. If you have not received your items, or you are not satisfied with your items, you can click ’Open Dispute ’ before Purchase Protection deadline or Purchase will be automatically finalized.

3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click ‘Request to extend Purchase Protection’ to ask for the seller’s approval.
Please note if there is no action taken within Purchase Protection, your order will be automatically finalized with payment released.

Sincerely,
AliExpress.com
2015.10.05 18:58

şeklinde 3 üründen mail geldi ? nedir bu ? ürünlerin biri geldi ikisi gelmedi daha.

---------- Spam Engelliyici 18:45 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

hsx3mIp.png

---------- Spam Engelliyici 18:47 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

Please note the Purchase Protection of Order 68811517818951 is running out.

Dear Ataberk Ata,
This is an e-mail notification to inform you that The Purchase Protection of Order 68811517818951 will end on 2015.10.10 18:57.

1. If you are satisfied with the items you have received, then you can click ‘Confirm Order Received’.

2. If you have not received your items, or you are not satisfied with your items, you can click ’Open Dispute ’ before Purchase Protection deadline or Purchase will be automatically finalized.

3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click ‘Request to extend Purchase Protection’ to ask for the seller’s approval.
Please note if there is no action taken within Purchase Protection, your order will be automatically finalized with payment released.

Sincerely,
AliExpress.com
2015.10.05 18:58

şeklinde 3 üründen mail geldi ? nedir bu ? ürünlerin biri geldi ikisi gelmedi daha.

---------- Spam Engelliyici 18:45 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

hsx3mIp.png

alıcı koruma süreci bitmiş paralar satıcıya aktarılcakmış mesaj ile süre uzatmalarını istemeliydin. saatlere çok para vermişsin buraya at şunu alıcam felan diye kafana göre alma o saatler 2 - 2,5 $

wm ödemeleride geldi :) varmı daha güzel birşeyler :) birde hocam aylık bi tutar sınırı varmı acaba gümrükte

hocam hiçbi sınır yok abartmadan ufak ürünlerden alın tek parça ürün en fazla 75 euro sınırı var ama telefon felan sokanlar var ülkeye.

ben 100 den fazla ufak ürün getirdim hiç büyük ürün almadım 50-60 dolarlıık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri